- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: YouSafe
А так все добре , за таку ціну все влаштовує,
Вже беру в другий раз , і не жалію .
Продавцю ставлю 5+ дякую продавцю .- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Є, друге фото . Лопается пласма .
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: YouSafe
Я рекомендую удобно эфиктивно, у меня были такие , причина покупки одна потерял их и всё вещи на позиции.
- Переваги:
- Нету.
- Недоліки:
- Ширина маленькая на чехол не одивается. Особо не рекомендую для тех у кого плёнка селекон или подобного типа / при сильном зажатие оставляет на экране следы.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: YouSafe
Рекомендую.
- Переваги:
- Прислали бесплатно напальчник. Две пары
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: YouSafe
Увага! Можна пошкодити екран!
Ще у відділенні приміряв і пошкодив екран. Не дуже правильно зроблені тригери
1. До екрану прилягає твердий пластик а не мягкий ущільнювач, через це при знятті тріснув екран.
2. Дуже довгий відгук натискання. Потрібно на курку натиснути і провести десь 5мм щоб пройшов удар по екрану. Було б не погано встановити болт регулювання на з'єднанні курка та ударного молоточка.
3. Фіксація тригера погана. Один тригер закручувати можна з легкістю інший погано прокручується. Було б цікаво поєднати два типи кріплення: болтом для регулювання товщини екрану та перемикач для швидкого під'єднання до екрану.
А тепер приємне...
0. Грається класно)
1. Курки на тиловій частині телефону відчуваються краще ніж зверху на ребрі
2. Курки а не кнопки краще.
3. Можна використовувати 4 дії з телефоном через тригери
Загалом можна брати ЯКЩО: у вас не апарат за мільйон, наявне захистне скло.- Переваги:
- Класно грається
- Недоліки:
- Потрібно обережно приєднувати, так би мовити сподіватися на краще, готуватись до гіршого
- Продавець YouSafe
Дякуємо вам за відгук. Щодо екрану, то складно уявити як у вас вийшло його пошкодити, так як при установці тригеру є можливість послабити зажим, а вже після установки зажим можна закрутити його. Єдиний варіант пошкодити екран - це встановлювати тригер з уже закрученим гвинтом, для чого потрібно докласти немало зусиль. В будь-якому разі вибачаємося, що наш товар зашкодив вашому смартфону.
- Евгений Г***
Так у меня были я на экране зажал задвинул стекло лопнуло.
- Владимир М***Відгук від покупця. Продавець: Order-GL
Прислали моментально всё как в описании и на фотографии и в пластиковом боксе, все как на фото и в описании, визитки, инструкция
- Переваги:
- Очень удобно зажимать сразу и огонь и прицел, наклоны приседания пожелания
- Недоліки:
- Пока нет
- Галина В***Відгук від покупця. Продавець: Order-GL
Дякую! Отримали, перевірили, все працює.
- Виктор Д***Відгук від покупця. Продавець: Order-GL
Для CoD супер
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: Order-GL
Спасибо за сладости
- Переваги:
- Всё супер, всё работает.
- Недоліки:
- Нету.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Order-GL
Все чудово.Все працює
- Владислав Г***Відгук від покупця. Продавець: Order-GL
Я сначала не понимал, почему коробка большая, потом понял. Что про сами триггеры, на моём Asus Rog Phone 3 с силиконовым чехлом, сидит уверенно, но из-за блока камеры не получается отодвинуть триггеры дальше по бокам, а если снять чехол, то оно немного соскальзывает с телефона. По ощущениям, по началу не привычно, но со временем игровой процесс начинает давать удовольствие, тестировал на колде мобайл. Взял малому с синдромом пупгера на днюху, думаю ему по любасу понравится, как минимум коробочка
- Переваги:
- То-что нажатие курков происходит механически. Внешний вид триггеров. Желейки и киндер, вроде свежие
- Недоліки:
- Боязнь перекрутить винт, которым нужно фиксировать триггеры к корпусу телефона. Иногда не понимаю, может ещё докрутить или не надо, оно-ж если перекрутить то можно получить красивые узоры на стекле