- МаринаВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
За пару дней внутри пятна ржавчины от очищенной воды, снаружи тоже пятна от нагрева. Это нельзя использовать на кухне! На обращение продавцу приходит сообщение что магазин не работает, но при этом продолжают эту поддельную фигню продавать. Мошенники.
- Продавець MIRON
Нам прикро, що склалась данна ситуація! На сайті вказано графіки роботи магазину тому вам і надходило данне сповіщення, що магазин не працює. Данний товар саме фірми А-плюс та не є підробкою. Товар хорошої якості та зручний в використанні, продали його дуже багато та данної проблеми не було. З вами вже зв'язались для вирішення
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
с 10 числа стала пользоваться, очищенная вода - в итоге металический привкус ужасный в воде, на дне ржавое пятно начинает распользаться, и это всего за пару дней. ничем агрессивным не повреждала - это некачественный не пищевой метал!! отрава, Эту партию нужно снимать с продажи!
- Переваги:
- не дает откорректировать написанный 5 дней назад отзыв
- Недоліки:
- ржавеет на глазах
- Продавець MIRON
Нам прикро, що виникла данна ситуація! Данного товару ми продали дуже багато та отримували відгуки та зворотній звязок від клієнтів, що товар хорошої якості та зручний в використанні. Всі данні на сайті взяті від виробника, товар перевіримо на складі щоб не було даннихх ситуацій і надалі.
Для вирішення питання відписались вам!
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
Чайник небольшой, по факту на 1.5-2 литра. На коробке написано двойное дно, что должно радовать. Закипает быстро, свистит хорошо. Вид красивый, пластиковая ручка простит, но за 360 грн хорошая покупка.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Червоний. Об'єм: 2.5
Дуже гарний насичений колір! Ручка не нагрівається. Чайник невеликий, на 2 персони вистачає повністю. Свисток гарно чути, літня людина із зниженим слухом почує. Брала батькам. Вони задоволені.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
Не 2,5 а около 2 л. Но это единственный недостаток. Классный чайник. Красивый и пластмасса от свистка не воняет. Мы довольны. Отдельное спасибо ребятам с отделения Розетки,показали,проверили,что надо объяснили. Спасибо большое
- Переваги:
- Удобный, красивый
- Недоліки:
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Червоний. Об'єм: 2.5
За свої гроші прикольний чайник....
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Червоний. Об'єм: 2.5
За такие деньги отличный чайник! Не вижу смысла переплачивать в 2 р.
- Переваги:
- Дешево, красиво, легкий.
- Недоліки:
- После первого, второго использования может пахнуть пластиком. По потом все ок
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
Компенсували за пошкодження менеджер молодець
- Переваги:
- Не знайшов
- Недоліки:
- Не значні
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
Хочете відповідність уточняйте всі дрібниці від продавця
- Переваги:
- Швидко відреагували на замовлення
- Недоліки:
- Бракована продукція відлуплена краска на поверхні
- Юлія С***Продавець: MIRON. Колір: Синій. Об'єм: 2.5
Дуже неприємно,що бракований,оглянула посилку одразу в пункті розетки,після відгуків про товар .
Невже не можна оглядати товар перед відправкою? Згаяли мій час,я його чекала- Переваги:
- Колір дуже гарний
- Недоліки:
- Брак ,подряпаний та пляма синя збоку чайника,дуже видно,розчарували,посилку не забирала з пункту видачі
- Продавець MIRON_old
Нам прикро, що виникла данна ситуація! Продали данного товару багато та проблем з подряпинами та плямами не було. , Перевіримо весь данний товар на складі щоб данної проблеми не було для наступних клієнтів