Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Вулична гірлянда на сонячній батареї 100 LED 10 метрів теплий білий 120107

Оцінка користувачів 4.3/5
  • Пав Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Теплий білий

Спасибо. Отличный товар, быстрая доставка

Вдячні за відгук)

• Оксана Г***

невзирая на погоду , работает 5 минут и выключется. К сожалению, выброшенные дентьги.

Переваги:
    красивая
    Недоліки:
    работает 5 минут и выключается
    • Продавець  Alya

Оксано перепрошуємо, пропустили відгук - бачу що ви писали відгук 12 січня, хочемо звернути вашу увагу що гірлянда заряджається від сонячного світла, в пасмурні дні вона може не набирати повний заряд. Якщо гірлянда працює всього 5 хвилин і вимикається, то це зовсім пустий заряд, перевірте чи не ставите ви зарядну панель в тінь і обов"язково не забувайте нажати кнопочку ON/OFF інакше заряд не почнеться.

Також взимку важливо струшувати з зарядного елемента сніг)

Сподіваємось навесні та влітку гірлянда світила вам всю ніч, якщо ситуація не змінилась - напишіть нам, заберемо гірлянду на огляд та обміняємо. Дякуємо за відгук!

• Салань О***
    Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Синій

Продавець- аферист!! Прислали звичайну електричну гірлянду, яка звістно стільки не коштує!!! В жодному випадку не раджу користуватись послугами цієї компанії!!!

• Продавець  Alya

Добрий день, ситуацію прояснили, на складі помилились і відправили Вам домашню гірлянду замість вуличної. Її ми лишаємо Вам в подарунок, вуличну гірлянду з замовлення вже повторно відправили. Дякую за розуміння, приємного дня :)

• Салань О***

Дякую магазину за швидке вирішення питання. Гірлянду вислали наступнуго дня. Ту що прислали помилково, залишили у подарунок, що надзвичайно приємно :-)) Свої слова про аферистів забираю назад :-) Гірлянда якісна дуже красиво світить!

• Руслан П***
    Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 20. Колір світіння: Різнобарвний

Товар без нарікань, але продавець просто жахливо славиться до роботи.
    Замовлення зроблено 25 травня, отримав я його 27. Перевірив, мене не влаштувала якість і 28 відправив назад. По вайберу мені надали інформацію, куди і на чиє ім'я відправляти. Товар забрали тільки 1 числа після нагадування. Гроші обіцяли перевести на карту впродовж 1-3 днів. Коли цей термін вийшов, вайбер не у мережі, телефон поза зоною.
    Сервіс жахливий, в жодному випадку не раджу продавця

Переваги:
    Гірлянда працює
    Недоліки:
    По фото не зрозуміло, як саме вона виглядає і ціна завищена. За ту ж ціну на ринку можна купити 3 аких гірлянди. Жахливий пост-сервіс
    • Руслан П***

Дякую службі підтримки Rozetka за допомогу у вирішенні питання. Продавець зв'язався і повідомив, що знаходиться у відпустці, проте гроші повернув. Сподіваюсь, в подальшому він не припустити схожих помилок в комунікації з покупцями

• Продавець  Alya

Добрий день, вже вийшли з відпустки. Перепрошуємо за цю ситуацію, визнаємо що це цілком наша вина бо ми не попередили Вас завчасно про вихідні. Дякую за розуміння і що вказуєте на наші недоліки, ми працюємо над собою- висновки зроблено. Приємного дня і гарного настрою :)

• Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Білий

Гірлянда красива і якісна. Товар відповідає фото і заявленим характеристикам.
    Сервіс на високому рівні

• Продавець  Alya

Дякуємо за високу оцінку, дуже приємно )

• Алёна А***

Гирлянда супер. Очень экономно. Работает от солнца)

Переваги:
    Красивый тёплый свет
    • Продавець  Alya

Дякуємо за Ваш відгук, нехай радує :))

• Елена

Пришла гирлянда с полным зарядом, горела всю ночь. Потом были пасмурные дни, горела слабым светом часа 3 - 4. А как вышло солнышко, гирлянда зарядилась и светила так же ярко как и при покупке. При солнечном зимнем дне гирлянда горит часов 5 ярко и потом часа 2 тусклым светом. У нас есть фонари на солнечных батареях, они все так себя ведут и мы были готовы к тому, что в пасмурный день не будет полноценной красоты. Зато весной и летом будет светить очень ярко и долго.

Переваги:
    Отличная гирлянда. Красиво светит. Пришла с полным зарядом. Продавец выслал в тот же день.
    Недоліки:
    Как и все приборы на солнечных батареях при отсутствии солнца заряжаются слабенько. Нужно ходить отрушивать солнечную панель от снега.
    • Продавець  Alya

Здравствуйте Елена, спасибо за подробный отзыв о товаре, очень рады что Вы остались довольны :)

• Ирина Б***

Раннее писала, думала всё ок.
    Ноооо, данный товар ни кому и никогда не порекомендовала бы.
    Хорошо работала гирлянда только при первом включении. Зарядку не берет, за световой день ели хватает на один час работы и то с трудом. Мы остались очень разочарованны.
    Вопрос :как вернуть или обменять хотя бы на сетевую?

• Alya

Здравствуйте, Ирина обратите внимание что гирлянды на солнечных батареях работают от солнечного света, сейчас пасмурные дни и батарее может не хватать света для полного заряда, а на погоду мы увы не влияем. К сожалению рабочие гирлянды б/у обмену и возврату не подлежат

• Васьковская О***

Ирина, магазин прав. Летом она будет заряжаться полностью и в достаточной мере, сейчас, зимой, ни один девайс на солнечной батарее не будет заряжаться нормально, хотя и зимой во дворе возле дома хочется праздника:)! Но не расстраивайтесь раньше времени, как только будет достаточно солнца, думаю она Вас ещё очень порадует)!

• Ирина Б***

Доставили очень быстро. Спасибо! Гирлянда супер.

Переваги:
    Работает отлично.
    Недоліки:
    Ожидала что она будет длиннее, так как было указано 10 метров.
  • Елена Л***

Спасибо за быструю доставку! Гирлянда хорошая! Все супер

• Alya

Спасибо за приятный отзыв)

• КРИСТИНА З***

Проверила работает, только вот почему-то поставила на улице она не заряжается, не могу разобрать почему.

Переваги:
    Красивая
    Недоліки:
    Ожидалось длиннее конечно, для того чтобы украсить дом, таких нужно штуки 3.
    • Alya

Здравствуйте, Кристина. Когда ставите гирлянду не забудьте на солнечной панели сзади нажать кнопочку ON/OFF, тогда гирлянда днем заряжается, а когда темнеет сама начинает гореть. Спасибо за Ваш отзыв :)

• Ольга Х***

Доставка чудова, швидка.якість товару навищому рівні

Переваги:
    Швидко, якісно
    Недоліки:
    Не знайшли
    • Alya

Дякую, раді що все сподобалось :)

• Чернакова Л***

Гирлянда на солнечной батарее понравилась. Доставлена была в кратчайшие сроки.

Переваги:
    Зарядка от батареи и на улице не нужно подключаться к сети.

Спасибо за отзыв :)

• Виталий О***
    Продавець: Alya. Довжина проводу з лампами: 10. Колір світіння: Білий

Гірлянда красива і якісна. Товар відповідає фото і заявленим характеристикам.
    Сервіс на високому рівні