Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Свічки воскові церковні 12 штук у коробочці з натурального бджолиного воску якісні

Оцінка користувачів 5/5
на основі 41 відгук
  • AI аналіз відгуків
    36 відгуків:  97% позитивні, 3% нейтральні, 0% негативні.
    Клієнти дуже задоволені продуктом: свічками з натурального воску. Відгуки підкреслюють високу якість свічок, швидку доставку, приємний аромат і уважний сервіс продавця. Особливо відзначаються натуральний склад, гарний вигляд, відсутність копчення при горінні. Нарікань у відгуках майже не було.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Карина
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дякую. Як завжди все якісне))

Переваги:
    Якість, швидкість доставки
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Быстро обработали заказ и прислали сразу. В наше время скорость обработки заказа очень ценится.

Переваги:
    Цена/качество
  • Юлия У***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Свічки якісні, відповідають характеристикам.

Переваги:
    Натуральний віск
  • Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісні свічки з натурального воску, горять рівно, приємний аромат. Швидка відправка. Покупкою задоволена! Дякую!

• Елена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Очень довольна покупкой! Свечи полностью соответствуют описанию, качество на высоте. Отдельно хочу поблагодарить продавца за отзывчивость и доброжелательность — сейчас это большая редкость. Заказ был собран очень быстро, упаковка надежная. Видно, что о покупателе здесь действительно заботятся.

Переваги:
    Соответствует описанию
  • Михаил К***

Свечи вкусно пахнут

• Василий М***

Гарні свічки

• Наталья Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дякую за швидку доставку та якісний товар

• Продавець  LikePrix

Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Валентин Р***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дякую за якісний товар. Аромат і якість товару на високому рівні!!!

• Ярослава К***

Дуже якісні свічки!!!
    Гарний продавець)
    Дуже задоволена своєю покупкою!!!
    Замовлятиму ще з задоволенням!!!

• Оксана К***

Якість та аромат

• Василь Л***

Все чудово.
    Якісний товар.

Переваги:
    Дуже швидко

• Ірина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже дякую.Швидка доставка.Гарні якісні свічки.

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісні свічки та швидка доставка. Дякую!

• Дарья К***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Свічки дійсно воскові, без домішок. Заказ отримала швидко. Все добре, дякую

• Татьяна С***

Задоволена, швидко доставили, дякую

Переваги:
    Якісні свічки

• Андрей З***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісне обслуговування , швидка доставка.
    Швидко зв'язалися , ввічливий продавець.

Переваги:
    Натуральний бджолиний віск.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  LikePrix

• Ирина

Дуже якісні свічки,сподобались.

• Катерина О***

Якісне обслуговування та швидка доставка, все на вищому рівні. Дякую!

Переваги:
    Якісне обслуговування та швидка доставка, все на вищому рівні. Дякую!

• Аліна Г***

Якість 4/5
    Швидкість 5/5

• Константин Т***

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Товар прийшов швидко.Належної якості.
    Дякую продавцю.Ьулу замовляти ще.

Переваги:
    Швидкість, якість

• Владислава

Якісне обслуговування та швидка доставка, все на вищому рівні. Дякую!

Переваги:
    Швидкість доставки, якість обслуговування
    • Продавець  LikePrix

• Андрій К***
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Якісний товар, швидко звʼязалися та відправили замовлення

Переваги:
    Швидкий зворотній зв’язок, оперативне виконання замовлення
    • Продавець  LikePrix

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все дуже добре, ввічливе спілкування, швидка доставка. Рекомендую користуватися пропозиціями цього постачальника!

Переваги:
    Якість відповідає заявленої
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  LikePrix

• Каріна М***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Все як заявлено, доставка швидка

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Хочу відзначити швидку доставку та добру комунікацію з продавцем.
    Дякую за товар.
    Рекомендую продавця.

Переваги:
    Якість відмінна, товар відповідає опису

• Бутырина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Свечи отличного качества, восковые желтого цвета, хорошо и ровно горят, доставлены в хорошем состоянии, рекомендую и сама буду еще брать.

Переваги:
    Хороший продавец и отличное качество товара.

• Женя А***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

все супер, комунікації швидко і в телеграммі, товар доставили швидко, всім задоволений, дякую

• Наталія Я***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Свічки високої якості! Швидка доставка! Однозначно рекомендую всім, і буду замовляти ще!

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Їх немає
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Наталія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Наталья З***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Велике дякую за дуже швидку обробку заявки,свічки високоі якості,рекомендую звертатися,розчаровані не будете

• Юлия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Дуже швидко доставили. Товар високої якості. Натуральний віск . Рекомендую всім.

Переваги:
    Натуральність , швидка доставка, чемність продавців.
    • Продавець  LikePrix

Доброго вечора Юлія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ирина М***
    Продавець: LikePrix

Все отлично

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Ірина. Дякуємо за Вашу позитивну оцінку. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Свечи хорошего качества, натуральный воск. Благодарю за быструю доставку и отличный сервис!

• Продавець  LikePrix

Доброго вечора Людмила. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LikePrix

Переваги:
    Быстрая доставка, отличное качество, соответствие описанию
    Недоліки:
    Не обнаружены
    • Продавець  LikePrix

Доброго дня Ірина. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.