- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Дуже тепле та затишне
- Продавець UBrand
Щиро дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Huggle Hoodie дарує Вам тепло й затишок. Дуже приємно знати, що Ви це оцінили якість. Нехай кожен день у цьому пледі буде комфортним і приємним!
- Володимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Дякуємо Вам за відгук
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Супер річ! Класна якість та дуже теплий худі плед. Крута річ як на подарунок для близької людини так і для себе. Рекомендую продавця та товар.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Продавець UBrand
Дякуємо Вам за розгорнутий відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили товар, наш сервіс та обслуговування
- Анатолий Н***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
уютная напоминает кухлянку
- Переваги:
- быстро, все ок
Спасибо Вам за отзыв.
- Валерія Ц***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Дуже задоволена своїм замовленням. Плед-худі виявився теплим незважаючи на не дуже товстий матеріал. Дуже гарно виглядає на тілі. Приємно порадувала швидка доставка.
- Переваги:
- Якісна тканина, теплий
- Недоліки:
- Ні
- Продавець UBrand
Дякуємо Вам за Ваш щирий відгук!
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Замовляла на подарунок. Три дні не було відправки, хоча оплатила одразу. День народження пройшов, вчасно не змогла подарувати, бо тільки сьогодні прийшло замовлення. Враження зіпсоване (
- Недоліки:
- Довго не відправляли замовлення
- Продавець UBrand
Дякую Вам за відгук, Тетяна. Вибачте, будь ласка, за незручності, ми насправді винні(( Були проблеми з логістикою з із-за стану в країні
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Дуже комфортна штука. Ніби тонка, але через досить невеликий проміжок часу починаєш відчувати тепло. М'ягенька. Придбав собі та дружині. Нам сподобалося. Для домашнього затишку, комфорту та тепла - те, що треба.
- Переваги:
- комфортно
- Недоліки:
- особливих немає
Відповідає
- Настя С***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Получила кофту. Очень мягкая и тёплая, огромная (на рост 165 ниже колен)
Всё просто супер!!!- Переваги:
- Большая и тёплая кофта, приятная к телу
- Недоліки:
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Надзвичайно м'який, теплий та пухнатий! Просторий.
Високій людині закриє попу, низенькій буде аж до колін. Мені до середини стегна доходить.
Тканина не товста, але вкрай тепла, не заважає рухатись.
Придбала на подарунок. Тепер розумію, що з нього добровільно вже ніхто не вилізе, надто приємний!- Переваги:
- Просторий та теплий
- Продавець UBrand
Дякую Вам за розвернутий відгук. Дуже приємно, що Ви гідно оцінили наш товар)
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Очень довольная качеством и внешним видом. Отлично зашло на подарок. Типо "плед-балахончик".
- Переваги:
- Отлично подходит для подарка
- Продавець UBrand
Благодарим Вас за отзыв! Пусть Ваш подарок оставляет много позитивных впечатлений
- Даша Ф***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Я купувала цей плед мамі на подарунок, від того розчарування навіть більше. Передня кишеня, що мала бути по центру, пришита сильно збоку. А коли вона вперше його вдягала, то виявилось, що під рукавом шов розійшовся, бо нитка, якою той шов зроблений, просто не зачепила тканину при пошитті.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Кишеня не по центру та шов, що розійшовся під час першої примірки
- Продавець UBrand
А Ви впевненні, що Ви покупали саме у нас цей товар? Наші всі моделі мають кишеню по середині... Чому Ви не звернулись до нас за обміном? Ми б зробили Вам обмін швидко та безплатно
- МиланаВідгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Гарна, легка та тепла, але розмір трохи менше заявленого - 92х78, капюшон бажано теж мати вільніший.
- Переваги:
- Зручна, легка та тепла
- Недоліки:
- розміри менші
- ІлонаВідгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Проблему вирішено
Замовляла синій колір, а прислали бордовий.
- Продавець UBrand
Вибачте, будь ласка, за помилку ((
Ми можемо зробити обмін товару за наш рахунок
- Елена Я***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Поставщик однозначно крутой!
В то время как другие непременно хотели услышать меня в телефоне (для меня это проблематично), этот поставщик не растерялся, нашел меня в Вайбере и уточнил все в письменной форме.
И хотя заказ я делала 27 декабря (выходной день), 28-го утром заказ был уже у меня на пороге!
Успехов вам, ребята, и процветания!
Толстовка классная! Не толстая, но очень теплая. Сверху приятный велюр, с изнанки искусственный мех "барашек".
Покупкой довольна.- Переваги:
- Лёгкий, теплый, большой размер
- Недоліки:
- Пока не нашли
- Продавець UBrand
Спасибо Вам, что оценили наш качественный сервис и наш крутой товар! Пусть служит Вам долговечно и радует Вас.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Заказала мужу, он очень доволен. На рост 192см, худи ниже пояса.
Продавца рекомендую. Заказала 22 ночью, отправили 23 днём, 24 утром уже забрала с почты.
Очень лёгкое, тонкое, но при температуре 17° в помещении очень даже тепло!
Цвет такой же как на картинке, всё целое, нет вмятин и загибов на ткани.
Запечатано всё окуратненько и хорошо.
Планирую ещё брать маме и отчиму.- Переваги:
- Лёгкий, тонкий, НО очень тёплый.
- Недоліки:
- Недостатков нет.
- Продавець UBrand
Благодарим за отзыв! Очень рады, что Вам понравился наш товар. Носите с удовольствием и обращайтесь еще)
- Аня К***Відгук від покупця. Продавець: UBrand. Розмір: One Size. Колір: Синій
Шикарный такой плед-балахончикк. Материал очень качественный, понравилось
- Продавець UBrand
Спасибо Вам за отзыв! Рады, что Вам понравился наш товар) Носите с удовольствием