Картка Rozetka

Відгуки покупців про Утеплені Легінси-Утяжка Totalfit TY1-C10 L Чорний

Оцінка користувачів 4.7/5
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: XS

Не помилився з вибором. Дружині подобаються, а мені - ще більше.

Переваги:
    Гарна ціна і якість
    Недоліки:
    Не побачив
    • Продавець  ЄвроДжерсі

Пане Сергію, щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді, що виріб сподобався і відповідає очікуванням. Дякуємо, що обрали TOTALFIT.

• Лили
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: XS

Лосины классные))). Имейте ввиду, не на высоких девушек

Переваги:
    Все нравится
    • Продавець  ЄвроДжерсі

Щиро вдячні за відгук та високу оцінку. Насіть із задоволенням.

• Мар'яна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: 3XL

Взагалі не погані.

Недоліки:
    Утворилися катишки при терті нога об ногу.
    • Продавець  ЕвроДжэрси

Дякуємо за ваш відгук.
      Так, усі трикотожні вироби не витримують надлишкового механичного тертя, особливо об іншу тканину.
      Ці легінси вироблені із високоякісних італіських матеріалів із максимальною стюпінню 5 резистентності до пілінгу.
      Внаслідок фізіологичних особливостей або специфічному використанні таке може трапитися.

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: L

Отличные лосины. Брала две пары.

Переваги:
    Хорошая утяжка на талии, удобные пятки.
    Недоліки:
    Не вижу.
    • Продавець  ЕвроДжэрси

Марина, доброго дня! Вдячні за те, що знайшли час, щоб оцінити нас та написати відгук. Носіть із задоволенням лосини. Чекаємо від Вас нових замовлень!

• Катя Д***

Дуже сподобались)

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: S
    • Загальне враження

хорошие утеплённые легинсы,приятный материал.

• татьяна п***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: 2XL
    • Загальне враження

утяжка на 5 покупкой довольна

Переваги:
    очень хорошего качества
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Дарья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: XS

Отличное качество, посадка идеальная! На рост 162 подошёл размер хс, спасибо продавцу!

Переваги:
    Эластичная ткань, дополнительная резинка на поясе, не спадают
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: L

Хорошие лосины. Подтягивают те места которые необходимо подтянуть. Длина отличная.

Недоліки:
    Немного просвещают.
    • ЕвроДжэрси

Спасибо отзыв.
      Хочется обратить ваше на то что данная модель не можеть просвечивать априори, в связи с высокой плотностью материалла и наличием начеса с внутренней стороны. То что показалаось просвечивает - волокона лайкры, которая входит в состав ткани для эластичности и имеет телесный оттенок.

• Черепанин Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: 2XL

Купувала за промокодом, зі мною зв'язалась менеджер магазину, уточнила замовлення, приємна у спілкуванні. Коли отримала легінси трохи перелякалась, бо вони виглядали короткі і пояс дуже вузький, куди я б із своїми широкими бедрами не влізла. Думала вже повертати, проте наважилась поміряти вдома, боялась що порву, але на мій великий подив, якось боком протиснулась в пояс.)) Штанини були добрі. Виявилось, що вони розтягуються під фігуру. Рекомендую магазин.

Переваги:
    Хороша якість. Можливість легко обрати за розмірною сіткою. Привітній персонал. Хороша ціна за промокодом.
    Недоліки:
    Якщо це можна назвати недоліками, то я б порадила менеджеру магазину при дзвінку до замовника, уточнити що пояс тянеться щоб не боялись міряти, як це було зі мною)) Легінси трохи мають блиск, чим більше натягуються, тим більше блискучі. Але це знову ж таки мої особисті уподобання. ;)
  • Нина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: XL

Лосины полностью соответствуют характеристикам,по размерной сетке можно точно подобрать размер

Переваги:
    Плотные,теплые,стройнят
    Недоліки:
    Высокая цена
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Терлецкая Л***
    Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: XL

Обалденные лосины, уникальное, аккуратное, в современном стиле изгтовленное изделие!!!

Переваги:
    Утончёно подчёркивают все линии фигуры , ничего лишнего, каждый шовчик продуман и выполнен на высоком профессиональном уровне .
    Недоліки:
    Это просто совершенство , какие недолики? ИХ НЕТ!!!
  • Natali C***
    Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: S

Отличное качество, удобные, ничего не перетягивают в талии, подтягивают попу. Можно носить и как леггинсы( при + температуре), и как подштанники. Брала на размер меньше рекомендованного в таблице размеров. Прекрасно сели. Доставили на следующий день.

Переваги:
    Качество ткани, окуратные швы, удобство.
  • Ирина А***
    Продавець: ЄвроДжерсі. Розмір: S