- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Союз. Колір корпусу: Чорний
В цілому раджу. Використовую дуже часто, Штука не за всі гроші світу з одного боку і з тривалим освітленням з другого - запихає за пояс всї інші прожектори та налобники. Я зараз не хвалю саме придбаний мною гаджет. Я говорю про те, що саме такого типу гаджети найбільш доцільні в домашньому господарстві в періоди тривалих відключень.
- Переваги:
- Модульний, Яскравий, багаторежимний гаджет. Перший, "прожектор". Дуже яскравий, має два режими: основний і економний.Ппри використанні в квартирі і направленні на стелю - освітлення кімнати як вдень. Працює достатньо довго. В яскравому режимі - 2-3 години, в економному близько пяти годин. Другий режим, бокове освітлення. достатньо яскраве, направлене, раджу використовувати для читання, письма, виконання різноманітної роботи де потрібні освітлення певної зони приміщення. Цим режимом майже не користуюсь, тому тривалість роботи не знаю. І третій режим - виносні лед-лампи. Режим чудово підходить для кухонних робіт, прибирання, освітлення "санітарно-гігієнічних кімнат тощо. Лампи на триметрових шнурах, з вимикачем на шнуру. Ці лампи мають розсієне світло, працюють дуже довго - використовуючи лише їх в середньомупо чотири години за добу - я тиждень не заряджав "базовий " прожектор. Одна лампа на кухні - одна в кімнаті, переносив "базу" для підключення туди-сюди. Тепер про додаткові "опції". Перша - радіоприймач. Не знаю навіщо. Пару станцій ловить. Можливо в лісі і може знадобитись. Друга - функція повербанку. - Не раджу. дуже швидко розряджається, до цього додається ще і мульти зарядний(мікро юсб, тайп-си і т.д. -див. картинки:)) ЮСБ шнур.... Ще є цяцька під назвою сонячна панель. Але вона може зарядити гаджет лише годин за десять під яскравим сонцем. А де ви його знайдете в наших широтах в осінньо-зимовий період :)
- Недоліки:
- Один недолік. НЕ зрозуміло коли прожектор повністю зарядиться - не має ніякого сигналу - ні відключення , ні зміни кольору світлодіоду на блоці зарядному чи на самому прожекторі. Тому я його просто заряджаю протягом шести годин від електромережі.
- Anna S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
За стобальною шкалою — 200!!! Фонар — бомба!. А тепер без емоцій, по суті. З доставкою, як завжди, проблем не було. Прийшов у коробці, зі всіма додатковими елементами. Все працює добре. Хоча уважно читала що купляла, та все одно приємно вражена всіма перевагами: три лампочки з перехідником, окремо для зарядки телефонів різні роз'єми, шнурок для зручності при носінні, зарядний пристрій, сонячна батерея, радіо, роз'єм на флешку. Всім раджу! Фото додаю❤
- Переваги:
- Довго тримає, радіо, три положення освітленя, три лампочки, вихід для зарядки телефонів(різних моделей), сонячна батерея( напевне найбільший +)...
- Недоліки:
- Поки немає
- Вова К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарик клас.
- Переваги:
- Хорошый.
- Недоліки:
- Як узнать колы зарядывся.??
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Переваги:
- Надійний, потужний і багатофункціональний апарат
- Недоліки:
- невеликий недолік - Відсутній індикатор заряду батареї ліхтаря
- Продавець Novotec
Дякуємо
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір корпусу: Чорно-червоний
Класний фонарь. Від сонячної панелі заряджається добре. Зручно, що його можна теж використовувати як зарядний пристрій, хоч телефон заряджається від нього повільно, але заряджається. Діодні лампи на довгих шнурах - це супер. Плюс додаткові плюшки - радіо, можна плеєр підключити, ну то кому що важливо.
- Переваги:
- Зручно, багато функцій
- Продавець Novotec
дякуємо, ви зробили хороший вибір
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонаріку не 5 балів треба ставити, а всі 10. 2 дня світла не було він допоміг мені свім, рекомендую його. Дякую Розетка за гарний товар. :)
- Михаил С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Вопрос к разработчикам-сколько по времени заряжать фонарь?Есть ли индикатор конца заряда аккумулятора фонаря?
- Владислав К***
Індикатор горить весь час поки на зарядці. Сам не вимкнеться. Тож самі слідкуйте скільки йому заряджатися.
- Михаил Р***
А як "самим слiдкувати", якщо нема iнфо про час зарядки??? За чим конкретно слiдкувати? Яркий час потрiбен для повноi зарядки? ...хочу б, приблизно
- Леонід Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
класний ліхтар!!! Все працює! Ще не перевірив зарядку від сонячної панелі.
- Переваги:
- Дуже потрібна річ. ДЯКУЮ!
- Недоліки:
- Погано що немає зарядки телефону прямо з сонячного елементу.
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
отличный фонарь всё работает всё супер то что я и хотел , спасибо за качественный товар
- Переваги:
- ярко светит
- Недоліки:
- нету
- Представник б*** Intertool
Здравствуйте, Виталий! Спасибо за Ваш отзыв. Нашей команде приятно знать, что Вы остались довольны покупкой. Желаем комфортной работы!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
#мояраспаковка
Отличный фонарь. От полностью заряженной солнечной панели лампы светят всю ночь. На 3-х лампах есть специальные крючки, можно повесить их на дерево, когда отдыхаете на природе. Радио работает нормально. Музыка с флешки тоже читается. Доставка оперативная. Телефон тоже заряжается на отлично.- Переваги:
- Отличный многофункциональный прибор. Солнечная батарея - огромное преимущество.
- Москалець М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Я вже купив 3шт.
Це не від компанії залежить.Чекаю з нетерпінням щоб придбати ще,хто користувався зрозуміє це якість ціна.
Не рекомендую купляти ,бо товару не вистачає для всіх, моїх знайомих та сусідів- Переваги:
- Якість товару 100,%Перевірено за два роки користування.
- Недоліки:
- Хотілося б придбати більше ,а немає можливості.(
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
Користуюсь Більше 1ріку.
Брав для відпочинку на природі.
Використовував всі лампочки для освітлення території та столу. Вистачило на приблизно на 8 годин. Сам ліхтарик також світить досить добре!!!
Всім іншим не користувався, але все працює!- Переваги:
- Ціна/якості
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Покупал сравнительно недавно,вот только решил оставить отзыв про фонарь! Отличный фонарик, панелью и лампочками освещения пока не пользовался,но проверял всё работает как надо! Качество хорошее,посмотрим сколько будет жить батарея, радио работает отлично,но это в городе! Единственный минус на мой взгляд, нет индикации,когда батарея заряжена и розряжена, не понятно сколько её заряжать по инструкции написано примерное время и всё. Считаю это минусом!
- Переваги:
- Неплохое качество сборки, мощный, боковой свет, встроенный разъем под сд-карту, работу как пауэрбанк.
- Недоліки:
- Нет индикации до полного заряда аккумулятора,есть но горит постоянно , даже когда он заряжен! По этому не понять,когда он полностью зарядился!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Все є в наявності, швидка доставка, в робочому стані. Рекомендую і товар і сервіс. Дякую)
- Переваги:
- Компактній, багато функцій, працює чудово
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Товаром задоволений! Замовив 20.06 в Полтаву, 21.06 забрав! Доставка була через Укрпошту! Комплектація відповідає, все працює! На вихідних будуть випробування! Рекомендую!
- Владимир Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Переваги:
- Функциональность, цена-качество.
- Игорь П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Працює.Перевіряв 6 годин на 5w відмінно.Радіо ловить декілька станцій.
- Переваги:
- Швидка доставка.Сонячна панель . Радіо.
- Недоліки:
- На даний час не виявлено.
- Світлана Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Ліхтар дуже сподобався. Наче все що заявлено-працює, і радіо теж( привіт 90им). Максимальний час від заряду до розряду не виміряла, бо як появляється світло зразу підзаряджую, але 5 - 6 годин LED точно тримає яскраво.
- Переваги:
- Береш в рукі- маєшь річ) Соняшна панель-як альтернатива підзарядки,Можливість підзаряджати інші гаджети.
- Недоліки:
- Поки єдиний- не показує рівень підзарядки.
- Ihor T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Дякую.Замовлення отримав.Ліхтар хороший,зроблений якісно..Для походу на природу чи у випадку вимкнення світла саме те що треба .Має три режими освітлення-світить яскраво.В комлекті:сонячна батарея три світлодіодні лампи,,шнури для заряджання гаджетів,в ліхтарі є радіоприймач.Порадувала швидка доставка Укрпоштою-Вчора видіслали-сьогодні отримав.До того ж доставка безкоштовна.
Дякую Розетка.- Недоліки:
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Почитала отзывы и купила . Хотела фонарь с радио . Подкупил многофункциональностью .
В моём все отлично, сборка, панель положили, лампочки светят ,радио ловит. Я довольна . - Марія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
#моєрозпакування
Чудовий ліхтар) Коли відключають світло можна зарядити мобільний телефон від сонячної панелі та посидіти в інтернеті))) Рекомендую!)- Переваги:
- Багато функцій, сонячна панель, радіо.
- Недоліки:
- Не знайдено
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Пришло всё комплектно. Всё работает. Нужная вещь.
- Переваги:
- Зарядка от солнечной батареи.
- Недоліки:
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
В цілому задоволений, купувався для рибалки з палатками.
- Переваги:
- Добре світить, сонячна панель, юсб.
- Недоліки:
- Мала ємкість акумулятора, планую збільшити до 20тис.
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Покупала на подарок мужу, который остался довольным. Незаменимая вещь для гаража, дачи, отдыха на природе.
- Переваги:
- Многофункциональность. Удобство использования.
- Недоліки:
- Пока не нашли.
- Люда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Очень удобный фонарик светит очень ярко и далеко. Брала мужу на подарок. Для кемпинга и в частный дом то что нужно. И телефон зарядить можно и радио послушать.
- Переваги:
- Светит ярко и далеко.
- Недоліки:
- Нет.
- Ваня Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Герман Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Просто шикарный. Давно мечтал о таком , да еще и фишки в придачу типа лампочек, солнечная батарея и т.д.
- Переваги:
- Понравилось все.
- Недоліки:
- Нету.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Даний ліхтар, вважаю, - є ПРЕДМЕТОМ, яким краще володіти, ніж дивитися на нього. Якось так...
- Переваги:
- Їх стільки (див. інші відгуки), що простіше говорити про недоліки.
- Недоліки:
- 1) Габаритні розміри трішки завеликі як для ліхтаря (на мою думку); 2)При таких габаритах (і енергонезалежності - в наявності сонячна батарея для підзарядки) ліхтаря в нього можна було вмонтувати (буквально!) ще й GPRS, і можливо ще й мобільну станцію Wi-Fi; 3)І основний (на мою думку) недолік - відсутність інструкції з експлуатації. Я не знаю скільки часу можна заряджати даний ліхтар від мережі чи від сонячної батареї (і чи електрична схема цього ліхтаря має захист від надмірної зарядки акумуляторів та надмірної розрядки?) (на упаковці вказівок немає) .
- Роман Г***
Очікую реакції на відгук або виробника, або реалізатора. І хотілося-б щоб була предметна відповідь (як мінімум з посиланням на інструкцію з експлуатації; або з її представленням).
- INTERTOOL П*** компанії
Доброго дня!
Дякуємо за відгук, та побажання, що до модернізації))
Дуже вибачаємось, що не вказаний час зарядки ліхтаря. Від мережі 5-7 годин, від сонячної батареї 9-12 годин. Захисту від перезарядки немає. - Роман Г***
Щиро вдячний за Вашу відповідь. Проте хотів-би поспілкуватись з Вами ще з декількох аспектів експлуатації цього ліхтаря. Якщо це можливо, повідомте мені Вашу адресу електронної пошти (можна і SMS-кою на телефон, можна і тут), щоб наше спілкування не нагадувало "зіпсований телефон".
- Анатолий О***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Фонарь рекомендую однозначно
- Анатолий О***
Радио ловит на ура, динамик очень громкий, дополнительные лампы горят отлично при одной лампочке спокойно можно читать мне 23 вижу хорошо по этому и говорю можно спокойно читать, как повербанк для кнопочные пойдет планшет не зарядить но процент заряда удержите светит превосходно зайцы не нападут)
- Myroslav H***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Получил фонарь, рабочий, светит ярко, три режима работы, радио работает довольно таки громко, проверял солнечную батарею, в пасмурный день выдала 4,5 В, был приятно удивлен, фонарь заряжался от нее без проблем. Лампочки, что идут отдельно, качество на троечку, хлипкие на ощупь, но светят и свою функцию выполняют. В моем случае, живу в частном доме, где часто пропадает свет, ввечером незаменимая вещь. Соотношение цена - качество как раз про этот товар. Спасибо за оперативную доставку.
- Валентин З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Якісна річ, швидка доставка, повідомлення про відправку та можливість одержання - вразили. Розетці та парртнерам велика подяка.
- Переваги:
- Відмінна річ. Давно збирався купити такий ліхтар, .зупиняла ціна. Підкупила багатофункціональність, і звичайно наявність бонуса.
- Недоліки:
- Не знайшов.
Відгук залишаю після тестів, їздив з палатками на 3 ночі, на ніч заряду для 3-х ламп до ранку вистачає, за день заряджався і знову всю ніч горів) те що треба).
- Переваги:
- Все влаштовує.
- Недоліки:
- Радіо ловить погано але це не було вимогою для купівлі
Разработчики молодцы-не ожидал что так КРУТО можно сделать фонарь!
- Переваги:
- всем привет!Фонарем и прилагающими к нему принадлежностями очень доволен!Только плюсы!
- Недоліки:
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорно-червоний
Дуже радий придбаному ліхтарику!!!
- Переваги:
- Прекрасний, багатофункціональний, потужна А/Б, можливість зарядки від сонячної батареї
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: WASHOPIK
Гарний ліхтар. Якісно зроблений, всі функції працюють, зручний у користуванні.
- Продавець WASHOPIK
Спасибі, Тетяна, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаєм приємного користування ліхтарем і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.