- AI аналіз відгуків155 відгуків: позитивний — 82%, нейтральний — 10%, негативний — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: toGame
Купувала до макбука. Підʼєднується взагалі без проблем, працює добре. Батерейок може на довго вистачити в залежності від того скільки грати.
- Переваги:
- Джойстик супер
- Недоліки:
- Не знайшла
- Артём Ж***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Купував для смартфону Redmagic 10 Air 16/512, у мене є 43 дюймовий телевізор, телефон підтримує його по безпровідному каналу дуже добре і захотілося пограти, але це вийшло настільки круто, Steam ігри такі як GTA V, Holow Knife silksong, The Shadow You, Tiny Bunny, та мобільні ігри Zenles Zone Zero підтримує геймпад, гралось просто чудово, вже награв на ньому 10 годин, не знаю на скільки вистачить двох пальчикових батарейок, але це дуже схоже на ігрові приставки
- Переваги:
- -Зручний -Є вібрація, відчуття поглиблення в ігри -Добре працює Bluetooth з Android
- Недоліки:
- -Живлення від батарейок
- СергійВідгук від покупця. Продавець: toGame
Оригінальний товар, швидка доставка. Все клацає, працює, батарейки в комплекті. Кабеля немає. Білий колір виглядає шикарно. В перегони поганяти як раз саме воно.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Отличный геймпад,брал для пк,легкое подключение,батарейки в комплекте
- Кирил Б***Відгук від покупця. Продавець: toGame
все супер
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Геймпад прийшов на наступний день. В комплекті був геймпад, інструкції, 2 батарейки та чек. Геймпадом задоволений
- Переваги:
- Коробка ціла ціла, батарейки в комплекті нові
- Недоліки:
- Не виявив
- Тимофій К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Все чудово
- Переваги:
- Зручний
- Святослав О***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Все класно. Користуюсь на ПК windows
- Евгений С***
какой адаптер вы использовали блютуз для пк? многие жалуются на несовместимость версии БТ на устройстве и стационарном ПК с системным блоком. Работают ли два джойстика одновременно используя блютуз ресивер на одном ПК?
- Святослав О***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Класний ґеймпад
Святослав, дякуємо за відгук
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Лучший контроллер для ПК.
- Переваги:
- Вибрация, поддержка всех современных игр, удобные стики, можно подключить наушники с проводом.
- Недоліки:
- Нету.
- Продавець toGame
Антон, дякуємо за відгук
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Мало того що адаптер стирили щей коробка скрита була клас
- Недоліки:
- Коробка відкрита
- Продавець toGame
Добрий день, дякуємо за ваш відгук, прослухали розмову вашу з оператором, оператор вас пепереджам що упаковка буде з адаптером, але його там не буде, так як у вас в замовленні джойстик без адаптеру, якщо треба можемо скинути запис розмови. Комплект з адаптером коштує дороще- посилання
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Коробка з розйомом для адаптера адаптера нема
- Недоліки:
- немає адаптера
- Продавець toGame
- Тимофій К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Ну такое сибе, очень сомнительно
- Переваги:
- Все вроде ок, но смутило 3 вещи, в коробке Били не дюрасел батарейки а другие ноунейм, и не било кода в гейм пасс, и контроллер в подключение називается "controller" в то время как у всех било написано "xbox wirelles controller" на сколько я помню, так покупка вишла сомнительна, тоесть Толи геймпад по юзаний, толи китайская реплика
- Продавець toGame
Добрий день, Тимофій, геймпаси Майкрософт вже кладе у джойстики (бувають акції що кладуть, бувають таке що кладуть, але код деактивований Майкрософтом), на рахунок назви в підключенні ''controller'' - це означає що ваша система так розпізнала джойстик, ви можете по серійному номеру на сайті Майкрософт подивитися дату першої активації джойстика, в нас якщо товар зазначений, що новий, то він новий
- Колодницкий Н***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Хороший геймпад
- Переваги:
- Пришло быстро все работает, советую
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Як можна повернути геймпад? Використовував його тільки неділю і один день, він мені сподобався, но я зрозумів що у ньому немає гіроскопа(мій косяк) і у ньому вібромоторчик дає вібрацію не у кнопки а у сам геймпад( я цього не знав, можливо це бракований), хочу повернут, підскажіть як це можна зробити.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Робота магазина toGame на найвищому рівні. Відповідають на звернення дуже швидко, добросовісно виконують свою роботу.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Проблему вирішено
Левый стик залипает вверх и вниз. Товар на гарантии. Надеюсь на скорое решение проблемы. Товар на гарантии.
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
- Сломался
- Батаков И***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Проблему вирішено
Придбав геймпад 5 липня, тиждень тому лівий стік почав постійно в гору рухатись, цим дуже засмучений, до цього вважав що буде якісна продукція у майкрософт, шукаю як це виправити, але розбирати геймпад самостійно не хочется.
- Недоліки:
- За 3 місяці почав глючити лівий стік
- Батаков И***
В день опублікування коментаря зв'язатись і запропонували відправити геймпад до сервісного центру, дякую гарний продавець
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: toGame
Якщо у вас відвалюється джойстик по блютуз на ПК то оновіть його прошивку, мені допомогло
- Переваги:
- Такий як і в комплекті з консолькою
- Родион Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Взял только из-за поддержки в играх на пк. Что функциональность, что сборка и внешний вид недотягивают то dualshock 4, и уж тем более до пятого. Свою цену абсолютно не оправдывает и стыдно это называть геймпадом нового поколения.
- Переваги:
- Хорошая эргономика, приятные материалы, рельефные стики.
- Недоліки:
- Внутренний люфт ( не батарейки ). Очень громкие щелчки крестовины и XAYB кнопок.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: toGame
Чудово працює ось вже цілий місяць.
Граю в парі з Xbox One Wireless Controller на ПК, використовуючи bluetooth адаптер від геймпаду Xbox One (на фото).
(обидва працюють без нарікань, хоча обидва геймпади і різної ревізії)- Переваги:
- Оригінальний геймпад Xbox Series X, все працює чудово
- Дмитро І***
Вітаю! Ярославе, де ви купували фірмовий майкрософт адаптер?
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
В комплекті йшов код до GAME PASS на 14 днів
коли я його ввів - написали що код вже використаний
This code has already been used- Продавець toGame
Доброго дня, Юрій, уточніть будь ласка Ваш номер замовлення через форму "Написати продавцеві", щоб ми могли з'язувати деталі
- Олександр С***
Мабуть він вже був не активний
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
купив для ПК, прекрасний контроллер, але через 4 місяці користування перестав працювати, ні через bluetooth, ні через кабель, заміна батарейок теж не допомогла
- Переваги:
- красива упаковка, хороша збірка, батарейки в комплекті
- Недоліки:
- через 4 місяці експлуатації перестав працівати
- Серый С***
Драйвера спробуйте обновить може через це ?
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Купил два, один отличный без люфтов, второй хрустящий, но на работу это не влияет
- Переваги:
- Работают как надо
- Недоліки:
- Один попался хрустящий
- Данил С***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Не знаю какими махинациями там добывают эти контроллеры - но качество отличное, проблем нет. Подключал через USB, никаких дополнительных настроек не понадобилось, просто вставил и играешь
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: toGame
Какой в деле - пока не было возможности проверить.
- Переваги:
- Довольна цветом.
- Недоліки:
- Был в пыли. Не получается подключить к ПК.
- Продавець toGame
Елена, добрый день, спасибо за ваш отзыв, это не пыль, это особенность упаковки джойстиков Microsoft, внутренняя часть упаковки картона из вторсырья, и из него выпадают волокна
- Захаренко Н***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Что не говори, а джой от мелкомягких по всем параметрам делает соников. В очередной раз в этом убедился
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Все отлично, приходит с хорошими батарейками. Советую покупать именно тут. Ребят если у вас есть Bluetooth на ноуте или ПК, не надо покупать адаптер, геймпад подключается и без него.
- Переваги:
- Цена, обслуживание
- Ярослав С***
Можешь подсказать пожалуйста? Если нет блютуса, адаптер нужен?
Вопрос может показаться глупым, но у меня мышь от логитеч, там вставляется адаптер, который держит беспроводную связь с мышью) - Алексей Г***
Адаптер от мыши не подойдёт, т.к. он привязан только к мыши.
Если хбокс адаптер дорог для тебя, можешь купить отдельно любой адаптер блютуз - его вставляешь как флешку и можно юзать, но я не пользуюсь безпроводныи способом потому что есть задержка и она чувствуется, может быть от оригинального хбокс адаптера её не будет, но это не точно.
Советую купить большой тайп си провод и не морочить голову. - Артём С***
Підскажіть будь ласка, йому потрібні бвтарейки для роботи? Чи його можна заряджати через розетку 220?
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Треба брати хлопці
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Отличный контроллер, проблем с упаковкой я не наблюдал, тут видимо как повезёт. Батарей в комплекте хватило на долго, играю через кабель которого в комплекте нет (спасибо другим отзывам). приятный сюрприз в виде геймпаса.
- Переваги:
- Поддержка абсолютного большинства игр на ПК, ощущения от геймпада в общем, подарок геймпаса.
- Недоліки:
- Тут прокол самой Майкрософт, так как в инструкции не было написано про режимы подключения. Когда второй раз удерживаешь кнопку соединения включается режим Bluetooth. Надеюсь кому-то помог.
- АлексВідгук від покупця. Продавець: toGame
1. Контроллер приехал в открытой упаковке с заново наклеенной защитной наклейкой.
2. Серийный номер коробки и контроллера совпадают, но на упаковке написано наличие кабеля, а его нет, я так понимаю они его вынимают и перепродают отдельно.
3. Проверил серийный номер на сайте майкрософт, оказывается его гарантийный срок начинается с 21.06.2021, хотя куплен об был 05.10.21, возможно гейпадом пользовались, хотя следов никаких не видно, либо он завезен не официально.- Переваги:
- Хороший крепкий геймпад, пользуюсь больше недели, все работает хорошо.
- Недоліки:
- Махинация с гарантией, отсутствие комплектного кабеля. Батарейки, которые умерли через пару часов игры в первый же день.
- Іван
Те ж саме, також перевіряв і мені здається їх просто нелегально ввозять аби податки не платити, плюс кабеля окремо перепродують.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Покупал сразу контроллер+аккумулятор. Разочоравала упаковка и то что коробки "перепутали" видимо, ибо заказывал я версию без кабеля... Сами упаковки побиты, как будто ими в футбол играли, особенно он акка. Спустя всего пару дней после покупки вибро-моторчик начал издавать звуки, буду требовать возврат\замену. В остальном работает отлично, без нариканий, ни скрипов, ничего, только увы брак.
- Переваги:
- Все хорошо, но
- Недоліки:
- Вибро-моторчик попался с браком.
- eeeebomz
Как пожключать геймпад? Есть безпроводной адаптер?
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Большое спасибо геймпад просто супер.
- Переваги:
- Батарейки в комплекте ещо и геймпас ультимейт на 14 дней
- Недоліки:
- Нету кроме отсутствия шнура но это даже не минус
- Продавець toGame
Сергей, спасибо за Ваш отзыв. К сожалению джойстики красного цвета не комплектуются кабелем, если Вам нужен отдельно кабель, у нас есть в продаже данные кабеля
- Владислав П***
Стоп там не только красный джойстик и еще гейм пасс
- Руслан С***Відгук від покупця. Продавець: toGame
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: toGame
Дуже зручний, для моїх рук як лита
- Переваги:
- Сумісність
- Недоліки:
- Не знайшов
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: toGame
14 дней гей пасса дали в комплекте, и батарейки, кабеля нет (мне он и не нужен в принципе), геймпадом доволен, все круто, советую.