Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Столик трансформер для ноутбука Laptop Table T8 Чорний(od000096)

Оцінка користувачів 3.7/5
на основі 251 відгук
  • Відгуки про товар продавця DealKey
  • Андрій П***

Чудовий столик. Швидка доставка

Переваги:
    Можна регулювати висоту
  • Малаев А***

Проблему вирішено

Хлипкий, приехал погнутый, без провода для подключения куллеров.

Недоліки:
    Хлипкий, приехал погнутый, без провода.
  • Иван В***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Получил. Всё отлично, и с помощью кулеров ноутбук работает на 10 градусов меньше.

• Діана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Классная подставка. Пластик, но качественный. Не шатается, если нормально закрепить. Все отлично

• Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Из-за сломанной ноги вся моя работа переместилась на диван. Такой столик купил для работы и доволен, что можно регулировать высоту и положение столика. Короче я доволен.

• Олег М***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Удобный столик с большим плюсом- вентилятором. Брал пока не купил большой стол под ноут, но теперь задумался о его надобности. Такого столика вполне хватает.

• Вадим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Начну с главного: товаром доволен, возможно возьму для ещё одного рабочего места.

Прочность и надёжность этого столика имеет нюансы. С одной стороны он немного покачивается из стороны в сторону чисто из-за конструктивных особенностей — у него нет никаких диагональных распорок. С другой стороны переживать, что что-то упадет или "сложится" вообще не придется, механизм фиксации углов между звеньями простой и очень надёжный.

Вот эта полочка "для мыши" конечно очень приятная на ощупь (как дорогой коврик), но предполагает левитацию руки :) я заранее знал для чего буду использовать эту полку — я прикрутил ее не наружу, а внутрь подставки и сложил на нее два внешних SSD, очень удобно. Так вот даже просто под весом двух не очень тяжёлых дисков она слегка прогибается. Меня все устраивает, диски лежат надёжно и больше не занимают места на столе.

Вот с вентиляторами получилось неоч. Для начала скажу, что очень рад, что кабель питания можно вообще не подключать, если вентиляцией пользоваться не предполагается (я про вентиляторы даже не заметил, пока в отзывах про охлаждение не почитал). Так же очень радует наличие кнопки на передней части корпуса, это действительно удобно. НО! Они крутят не в ту сторону, куда мне нужно :( мой ноут Lenovo Legion всасывает воздух снизу и выдувает через радиатор, расположенный на задней тонкой грани корпуса. Так вот и эти вентиляторы тоже :) всасывают воздух из пространства между подставкой и ноутом и отводят его вниз... таким образом я конечно имею прохладные SSD на полочке и сдуванте пыли со стола под стойкой, но при этом растет температура процессора, потому что при включенных вентиляторах подставке снижается эффективность обдува самого ноута. Буду пробовать поменять полярность или как-то перевернуть вентиляторы.

Так или иначе, подставка решила поставленные задачи: пространство под ноутбуком освободилось для разных вещей вроде студийных ушей, мобилы, етц, монитор ноута поддается регулировке.

Переваги:
    Надёжная фиксация положения, полочка
    Недоліки:
    В моем случае вентиляторы дуют не туда
  • Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

удобная штука, можно регулировать высоту и по-разному ставить. сразу скажу - не пытайтесь выставить сами, это будет сложно, обязательно читайте инструкцию и обращайте внимание на градусы)) не могу сказать, что столик очень прочный, но я и не рассчитывала на удивительное качество по этой цене. главное - пользоваться аккуратно и тогда долго прослужит

Переваги:
    много вариантов раскладывания, компактный
    Недоліки:
    не самый прочный
  • Інна К***
  • Назар Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Лучше взять такой стол-трансформер, нежели просто подставку под ноут. В этом варианте довольно неплохо работает охлаждение ноутбука. Покупку считаю удачной.

• Анатолий В***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Столик прикольный. Искал именно такой, чтоб с вентилятором и подставкой под мышку. Хорошо фиксируется высота и наклон. Вентилятор работает на отлично! Без претензий к качеству и работе!

• Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Поломался на второй раз использования, очень плохое качество . Не рекомендую.

Переваги:
    Картинка
    Недоліки:
    Слабый пластик, ненадежно, дорого
    • Продавець  DealKey

Це якийсь окремий випадок, ми перепрошуємо, що так трапилось. Столик Вам замінимо! Усе буває вперше, і у нас- це перший випадок за всю роботу, з даним товаром.

• Анна Ш***

Продавец очень быстро среагировал и отправил замену -Новый столик!!! Все отлично , рекомендую

• Марина З***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Понадобился такой столик под ноутбук, после перевода на удаленку в связи с карантином. Ценовые варианты предлагались разные, но решила остановить выбор на этой модели. Свою работу выполняет на ура. Ноутбук охлаждается хорошо. Как подставка, тоже все отлично.

• Женя Г***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Уже у меня была подставка с другого магазина, она вообще не держала ноутбук, а про охлаждение вообще и речи не шло. Спасибо консультантам, которые помогли сделать выбор в пользу данного товара и не ошибится. Реально хорошая вещь!

• Ярослав В***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Столик супер. Держатели под ноутбук надежные, ноут не скользит. Я сразу отрегулировал столик под себя и больше нет необходимости постоянно его мучать. Если по правде, то за такую стоимость не ожидал, что качество будет хорошее, ошибся)).

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Получила такой столик и очень удивлена качеством. Пластик прочный, все хорошо и прочно сделано. Легко разложить и сложить. Для меня прям очень хороший вариант компактного столика.Спасибо магазину.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Сначала смотрел просто подставку вентилятор, но наткнулся на такой столик и решил взять.Мне важно было, чтобы вентиляторы справлялись со своей задачей и нареканий у меня нет. Как столик, так вообще бомба! Рекомендую!!!

Переваги:
    все отлично
  • Евгений С***
    Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Ножки у столика очень хрупкие, с пластмассы. Мне кажется пока их настроишь, то они уже сломаются. Из алюминия только крышка столика и под мышку. Все такое шаткое и хрупкое...

Переваги:
    Вентиляторы для охлаждения и крышки из металла.
    Недоліки:
    Ножки хрупкие, из пластмассы.
  • Денис К***
    Продавець: DealKey. Колір: Чорний

Стол пришел кривой, поцарапанный, упаковка пробитая, замотали в простой стрейч. Фото прилагаю, на почте оформили отказ

Переваги:
    Скорость отправки
    Недоліки:
    Кривой такой металл, царапины, пробитая коробка
  • Анна Т***

За свою ціну - задовільно

Переваги:
    Ножик мають 3 відділення для регулювання, можна виставити зручну висоту та нахил стола, вентилятор працює від розетки або павербанку, дуже зручно працювати на дивані чи у ліжку
    Недоліки:
    Зайвий краще ножки не дьоргать, бо кнопки можуть залипнути та не зафіксуватися. Товар прийшов трохи пошкрябаний
  • Антонюк С***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Товар ніби з вигляду нормальний, але не функціонує. Виставити висоту обох ніжок нереально, так як клинять і не працюють регулятори.

• Віолетта А***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний

Хиткий навіть для невеликого легкого ноута. Не тримається і з'їжджає. Повернула товар але гроші досі ніхто не повернув. Звернулася в розетку теж досі немає ні відповіді ні грошей. Знала б зняла відео який він.

Недоліки:
    Хиткий, гроші за товар не повертають
  • Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Voltoryx. Колір: Чорний

Товар поганий, широ не раджу замовляти у цього продавця, він вас звинуватить, звинуватить нову пошту, в відмовиться від повернення коштів. Думаю, що це якась схема

Недоліки:
    Якість товару, сервіс, терміни
  • Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Voltoryx. Колір: Чорний

Замовив цей столік на подарунок у даного продавця. Столік прийшов в тонесенькії стретч плівці з подраною коробкою, ну да ладно, подумав я. Почали дивитися, а він весь хитається, з нього заїжджає ноутбук і взагалі дуже хліпкий. На мою суб'єктивну думку, соромно продавати такий товар. А звернувся до продавця стосовно повернення, на що отримав купу голосових повідомлень і погрози особистою зустрічею. Дуже не раджу замовляти у цього продавця нічого, ви потім тільки будете витрачати свої нерви і в пусту витратите гроші

Переваги:
    Не знайдено
    • Продавець  Voltoryx

У відгуку викладена інформація, яка не відповідає дійсності. Жодних погроз з мого боку не було. Я запропонував особисто під’їхати, оглянути товар і на місці розібратися в ситуації, оскільки зі слів покупця було незрозуміло, у чому саме полягає проблема. Чомусь звичайну пропозицію особисто оглянути товар покупець сприйняв як «погрозу».

Щодо самого столика — товар був відправлений саме той, який замовляв покупець. Якщо товар не відповідає особистим очікуванням щодо жорсткості чи конструкції, це ще не означає, що продавець когось обманув або продав несправний товар.

Просив би не перекручувати факти та не видавати пропозицію вирішити питання особисто за погрози. Якщо є реальна претензія до товару — її завжди можна вирішити нормальним способом без вигаданих звинувачень.

• Антон С***

Все відповідає дійсності, кожне слово. Була пропозиція "поспілкуватися" особисто, це було сказано таким тоном, що інакше як погрозу це неможливо сприйняти. Я б надав голосове повідомлення, але заблокував продавця в вайбері, бо це був поток безперервний із голосових повідомлень, який ніс лише нервозність і 0 конструктиву. Моє рішення - це спробувати владнати це напряму із розеткою, службою підтримки по скаргам. Якість товару від 1 до 10 на мою думку суб'єктивну дорівнює 2-3 не більше. Також тут в коментарі продавець пише, що завжди можна все нормально владнати, але його "нормально владнати" це :" так уж і бить, від себе вам можу компенсувати 300грн" Висновки кожен покупець може зробити свої і на власному досвіді переконатися що продавець продає жахливий товар.

• Аліна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

Прислали поломаний столик ,ніжка поломана від столика

Переваги:
    Обманюють присилають поломаний товар
    Недоліки:
    Відмовляються робити повернення
  • Александр А***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний

Наче стоіть, наче тримає мак прошку, наче регулюється так і інакше, але все це робить "так собі"... Ніжки з алюмінієвої фольги, шарніри - пластик. Фольга ця у пластику тримається просто точковою запресовкою, нерозбірні, неремонтопридатні, ненадійні.

Весь столік - як желе, все криво, хитається, люфтить страшенно. Виставити потрібну конфігурацію з 1го разу майже неможливо. Кутові мітки на шарнирах малопомітні, тільки під окремим кутом до світла можна побачити...

Поверхня столу недостатньо жорстка, гнеться під вагою ноута, на ребрах вирішили зекономити. Як результат - передня кромка ноуту недостатньо впирається у бортик і ноут майже не тримається на столі під трошки більшими, ніж 15°, кутами

Не рекомендую взагалі. Сміття за 700 грн, які заслуговують кращого застосування...

Висновок: так, працює, але якість - лівою ногою хтось навмання пінав купку пластику, шурупів та алюмінію і ось результат

Переваги:
    Поки працює. Типу...
    Недоліки:
    Якість. Точніше - ії відсутність
    • Александр А***

А ще, забув написати, що комплектні додаткові упори для ноутбука, яки могли би покращити ситуацію з утриматтям ноуту під більшими кутами, НЕ МОЖЛИВО встановити на цю модель! Вірогідно, раніше модель була з іншою поверхнею, що можна помітити на фото товара та на декількох вото користувачів, але далі щось пішло не за планом і до зміненої поверхні просто продовжили класти старі упори. Класика! )))

• Світлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Норм стіл. Дочці сподобався.

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Чорний

Ну в цілому за 649 грн підійде. Ну поки прикольна штука, не великий люфт у правої ніжки, але то таке. В цілому досить гнучка штука, брав під свій MSi Vector, трішки страшно, але наче тримає. Подивимося що з нею через місяць буде. Кому цікаво як воно себе веде.... Тупо жабка. Ну кароче пружинить. Єдине що, простір для миші замалий, але сам винуватий не взяв лінійку, та не подивився

• Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Exclusive For You. Колір: Чорний

Гарний стіл стійко стоїть навіть на м'яких поверхнях

Переваги:
    Зручний
    Легкий у використанні
    Мала вага
    Недоліки:
    Скоріш дефект ніж недолік: на ніжках були різні позначки кутів через що важно було складати по інструкції та прийшлось вимірювати самій
  • Виктор К***
    Відгук від покупця. Продавець: VMP. Колір: Чорний

Пришло швидко. Але є ньюанси: дуже вузький( прям в притик по тазу), трохи грає холодцем, а доп вінтелятор гудить як не знаю що. Хоча за гроші норм, бо деякі продавці продают такий за ціною в 2 рази більше

Переваги:
    Норм ціна
    Недоліки:
    Гудить доп вінтелятор
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Eclipse. Колір: Чорно-синій

Товар не підлягає використанню,після спроби вперше розкласти підставку,ніжка залишилась в руках

Переваги:
    Повністю відсутні
    Недоліки:
    Зламався,після спроби вперше розкласти
  • Мирослава К***

Быстрая доставка, отличный товар

• Продавець  ShemUA

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені швидкою доставкою та якістю столика.

• Вадим М***
    Відгук від покупця. Продавець: Novotec. Колір: Чорний

Получили сегодня посылку,начали раскладывать ,сразу же отпала ножка.

Переваги:
    Недоліки:
    Отпала ножка
  • Віктор

Відверто річ жахлива.
    Дуже рідко пишу коментарі, але і в цьому випадку не втримався...
    Річ зовсім не стійка, за перші півгодини використання не витримала 1,5 кг ноутбук, зламалось з'єднання. Шарніри почерго заїдають. Нижній ободок не тримає навіть при мінімальному нахилі.
    Не рекомендую взагалі.

Переваги:
    Відсутні повністю
    Недоліки:
    Максимальні
    • Продавець  ShemUA

Дякуємо за відгук.

За умови правильно підібраних кутів та комбінації ніжок конструкція є стабільною і без проблем тримає ноутбук стандартної ваги. Через велику кількість регулювань ця модель потребує точного налаштування перед використанням, і саме від цього напряму залежить жорсткість та стійкість.

Кут у шарнірах виставляється шляхом натискання на фіксатор: потрібно натиснути, встановити потрібний кут і відпустити до характерного клацання - лише після цього з’єднання повністю фіксується. Якщо фіксатор не защепився, конструкція може здаватися нестійкою.

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: To be. Колір: Чорний

Зручний,компактний столик.

• Михайло Я***
    Відгук від покупця. Продавець: SnowHome

Столик крепкий, для експлуатації лінивих саме те.

Переваги:
    Крепка конструкція, охолоджувальна система
    Недоліки:
    Маленьке місце під мишку