- Анжелика К***Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
Простой, удобный столик
- Продавець Дом на все 100
Дякуємо за вівдгук. Ми раді, що Стіл-піднос для снідалку, який Ви придбали, виявився Вам корисним і зручним.
- СтаниславВідгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
За эту цену соответствует. Как и было в одном комментарии, папался небольшой остаток литья и пришлось с помощью паяльника подправить. Столешница прочная, ножки, так среднее... но легче чем был деревянный. В общем, зимним вечером залезть под одеяло, взять ноутбук на столик, в самый раз за эту цену.
- Переваги:
- столешница, небольшой вес, высота ножек.
- Недоліки:
- ну конструкцию ножек хорошо-бы доработать производителю. ну и литейный брак не допускать.
- Продавець Дом на все 100
Вдячні за позитивний відгук. Дякуємо за конструктивні побажання. Вони будуть передані виробнику у відділ якості.
- Тетяна Х***Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
Я думаю такий недолік при відправленні могли помітити.
- Недоліки:
- Бракована ніжка,не фіксується з однієї сторони.
- Продавець Дом на все 100
Добрий день, Тетяна. Ми ознайомилися з вашим зверненням, з приводу бракованої ніжки. Якщо в процесі початку ексклуатації виробу, Покупцем виявлено скритий заводський брак , ми просимо надіслати нам відео проблемного вузла. У разі підтвердження заводського браку, ми гарантуємо обмін отриманого Вами бракованного товару, на новий. Просимо звя затися з Відправником для узгодження всіх питань.
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
Дуже зручний столик. Пластик міцний і не смердить.
- Переваги:
- Зручний, якщо скласти ніжки під низ, ти виходить піднос
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
Хороший столик на свои деньги. Удобный!
- Недоліки:
- нет)
- Богдан Р***Відгук від покупця. Продавець: Дом на все 100
Если аккуратно пользоваться, то думаю можно попользоваться какое-то время.
(опять же повторюсь, за такую цену получаете соответствующее качество).
Я брал этот столик под ноут, что бы можно было на кровати работать. Ноут выдерживает норм.- Переваги:
- Дешевый. Стоит своих денег.
- Недоліки:
- Качество низкое. Сильно скрипит. Люфты из-за того, что крепление плохое!