Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Скляний заварювальний чайник Handblown 550 мл

Оцінка користувачів 5/5
  • Виктория И***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxGO

Чайник соответствует описанию.Очень удобный , можно и помыть и заварить чай на два человека.А самое главное для меня это совсем нет металла.Благгодарю за отличный дизайн.

Переваги:
    Удобный,нет металла.
    Недоліки:
    На данный момент нет.
    • Продавець  MaxGO

Вікторія, дякуємо Вам за відгук

• Екатерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxGO

Очень симпатичный и милый заварничек! Выглядит великолепно! Даже лучше, чем на фото. Покупкой довольна! Отдельное спасибо менеджеру, изначально пришёл сам чайник с трещиной. Без проблем прислали новый и дополнительно я ничего не оплачивала. Рекомендую

Переваги:
    Выглядит отлично
  • Іванна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxGO

Чайник має гарний вигляд. Давно шукала чайник без металевих деталей та довгого носика - і ось нареші знайшла. Рекомендую продавеця: швидко відрправив товар, гарно запакував, чайник цілий, настрій гарний. Дякую.

Переваги:
    Гарний, практичний
    Недоліки:
    Поки не виявила
  • Тетяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxGO

Чайник чудовий, навіть краший ніж на фото. Зручний для заварювання як на одну, так і на дві персони. Зроблений дуже якісно. Його просто приємно тримати у руках, нічого не бовтається, просто няшний! Прийшов добре запакованим. Дуже задоволена! Дякую!

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: MaxGO

Красива річ, невисока ціна, окрема вдячність продавцю за те, що вислав мені на заміну кришечку, бо спочатку прийшла Новою Поштою тріснута.

• Продавець  MaxGO

Олена, дякуємо Вам за відгук