- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Тапки гарні, теплі. Але в описі - "підошва з етиленвінілацетату (ЕВА, EVA), нековзна поверхня", а по факту - підошва із тканини, щось типу фетру, і ковзається. Але тапки залишила, в принципі, мені підходить, тому що теплі і буду носити в квартирі. Але для інших приміщень (де брудно або може бути волога - в описі згадуються санаторії та лікарні), така підошва не підійде.
- Переваги:
- Теплі
- Недоліки:
- Підошва - тканина, a не матеріал EVA
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Тапочки очень мягкие, удобные, пошиты аккуратно, на ноге лежат очень хорошо. Купила маме, она осталась довольна
- Переваги:
- Все соответствует и размер и пошив
- Недоліки:
- Не нашла
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Відповідає фото. Теплі, м'які. Доставка швидка
Дякуємо за відгук!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Дуже гарні капці, теплі, м'які. Дякую продавцю за швидку відправку.
- Продавець Right Way
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалися капці, і що вони подарували вам комфорт і тепло. Завжди раді швидко обслуговувати наших клієнтів. Носіть із задоволенням!
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Непогані жінці сподобалось.
- Переваги:
- Теплі
- Недоліки:
- Низька підошва
- Продавець Right Way
Дякуємо за замовлення!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Комфортні і теплі! Дякую!
Дякую за замовлення!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Тапочки огонь! Теплые (что самое важное), мягкие, комфортные!
Спасибо за качественный товар! Удачи во всем!- Продавець Right Way
Дякую за замовлення!
- Ольга Х***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 36
Тапочки замовляла на подарунок в Італію подружці. Дуже сподобались теплі і зручні. Буду замовляти і надалі. Дякую
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Хороша якість. Дуже теплі
- Нина Р***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Теплі і зручні
- Олена ш***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Казковi! Рекомендую!
- Переваги:
- Якiсть
- Недоліки:
- Вiдсутнi
- Продавець Right Way
Дякую за відгук!
- Михайло П***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Дуже гарні!
- Переваги:
- Теплі, комфортні
- Недоліки:
- Ще немає
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Купила 40 на мій 39. добре навіть з товстою шкарпеткою.
- Переваги:
- Теплі, м.якенькі, легкі.
Широке
Відповідає
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 36
По краям плохое качество пошива. Внутри сразу скативается то, что похоже на искусственний мех. Но мягкие и теплие
- Переваги:
- Прикольние (кот охотится на них)
- Недоліки:
- Пошив
- инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Рекомендую)
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Продавец связался и уточнил размер, переживал чтобы подошли. Всё идеально — получил, вручил и получил кучу позитивных эмоций )
Товар соответствует фотке )- Переваги:
- Не рвутся с первых дней, удобные и тёплые )
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Купила ще одні, тільки вже на розмір менші. Спочатку я на свій 37,5 з високим підйомом купила 39, вони були трохи завеликі, а за 2 тижні розносилися, стали ще більші. Йдуть розмір в розмір на середній підйом. Вони широкі.
- Переваги:
- Дуже теплі і гарно сидять на нозі.
- Недоліки:
- Немає.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Дуже задоволена тапочками )) теплі і акуратні.))
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Гарний товар за ці кошти. Підйом середній, в мене високий, тому взяла на розмір більше (перед покупкою прочитала відгуки).
- Переваги:
- М'якенькі, тепленькі, на широку ногу.
- Недоліки:
- Занизька підошва, через це при ходьбі, буває, задираються. Аби підошва була трохи вища, поставила б 5 зірочок.
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Уютные, тёплые домашние тапочки.
Показала Маме, тоже себе заказала.- Переваги:
- Цена и качество
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Отримала капці і залишилася дуже задоволена. В мене розмір взуття 40, але брала капці 41 і не помилилась, підійшли. За таку низьку ціну дуже класний варіант - теплі, натуральні, легкі - для дому супер.
- Переваги:
- Недорогі, теплі, легкі
- Недоліки:
- в експлуатації кілька днів, поки не помітила недоліків
- Продавець Right Way
Дякуємо за замовлення!
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Домашні капці сподобались. Повнота середня (у мене велика), але зважаючи на матеріал, сподівають, що трохи розтягнуться (взимку треба бути одягати на шкарпетки).
В минулому році купувала подібні капці на ринку, але без підошви. Наявність водонепроникної підошви для мене - це ДУЖЕ великий плюс.- Переваги:
- Гарно зробдені. Наявність підошви
- Недоліки:
- Поки не знайшла
Середнє
Відповідає
- Евгения Ч***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Легенькі, теплі, розмір відповідає
- Переваги:
- Якісно пошиті
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Гарненькі, виконані акуратно.
- Екатерина Л***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Гарна якість та ціна. Рекомендую! Звертайте увагу на розмір у сантиметрах.
- Переваги:
- Мʼякенькі, Прошиті
- Мирослава М***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 41
Чудові домашні тапочки, теплі, усе як на фото, дякую продавцю за швидку відправку і за гарне обслуговування
- Переваги:
- Теплі, ціна
- Продавець Right Way
Дякую за відгук!
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Теплі, гарні тапочки розмір підійшов. Ввічливий , чесний продавець! Швидка відправка. Все сподобалось, дякую)
- Продавець Right Way
Дякую за замовлення і позитивний відгук!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Спочатку дуже сподобались. Коли довго в них бути, то ноги втомлюються, тому що немає хоч малесенької танкетки та підошва зовсім не пружинить.
- Переваги:
- Теплі
- Недоліки:
- Важко зрозуміти, чи є там лівий та правий. Підошва для мене тонка та тверда.
Середнє
- Іван М***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Тапочки гарні , прошиті нитками по колу.
- Переваги:
- Недоліки:
- ------
- Продавець Right Way
Дякую, приємних покупок!
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Дякую , сестрі дуже сподобалися .
- Переваги:
- Рекомендую
- Инна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Всё замечательно. Товар соответствует заявленным характеристикам. Продавец внимателен и оперативен. Рекомендую!
- Переваги:
- Цена, качество
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Right Way. Колір: Бежевий. Розмір: 40
купила на 2 размера больше, т.к. у меня высокий подъем ноги.
- Переваги:
- легкие и теплые