Відгуки покупців про Кисть синтетика Rosa 2 плоска №8,12 кругла №2 довжин. ручка набір 3шт (4823086701809)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобались. Рекомендую
Дякуємо за рекомендації.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вензелі непоганої якості, малюють чудово.
- Недоліки:
- На одному пензлику забагато клею. Зліплися ворсинки.
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарні пензлі для малювання. Купую такі вже другий раз для малювання картин за номерами.
- Переваги:
- Зручні, довго користуюся.
- Недоліки:
- Немає.
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала для картины по номерам. Нравится, что волос эластичный, не растопыривается в разные стороны.
- Переваги:
- Хороший ворс, низкая цена.
- Катерина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший набір для початку творчості.
Розетка, як завжди порадувала швидкою доставкою.- Переваги:
- Ціна, українське виробництво
- Недоліки:
- Не було захисних ковпачків на 2 пензликах
- Ірина Ч***Продавець: Rozetka
Замовили набір пензлів. Дитина раділа в передчутті отримання гарного та якісного набору, в якому є ще й чохол для зберігання, який відповідає розміру самих пензлів, так як вони трошки довші ніж звичайні.
Отримали набор: візуально пензлі ніби гарні та якісні (ще не користувались), але дуже засмутила НЕДБАЛІСТЬ працівників Rozetka які пакували товар!!!
Вони обклеїли чохол липкою стрічкою яка при розпаковуванні залишила весь клей на чохлі. Тепер чохол липкий та гидотний на дотик. За декілька днів на ньому осяде пил та чохол на додачу стане ще й чорним!
Маю надію, що такка поважна торгівельна площадка як Rozetka, виправить та усуне цю недбалість своїх працівників. Всеж хочеться щоб в дитини настрій покращився!- Ірина Ч***
Rozetka обрала тактику ігнору. Змушена повертати товар!
- Богдана
Я цей клей звичайним мийним засобом для посуду відмивала. Думаю, і у вас це має спрацювати.
- Ірина Ч***
Дякую за пораду.
Як би при купівлі мені повідомили про цей недолік і я погодилась на це, то звісно шукала би способи виправити. А так...
- Тетяна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші пензлики, брала сину на заняття по рекомендаціі вчителя. Син задоволений)
- Переваги:
- Якісні!