Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Клейова пастка Henco для щурів мишей тарганів 17х26см з ароматом арахісу

Код:  268920431
Оцінка користувачів 4.25/5
  • Ольга Б***
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Ольга. Ви намагалися боротися з клопами, використовуючи клейові пастки від щурів та мишей. Дуже прикро, що ви не отримали бажано результату. Але насправді, вони не предназначені для боротьби з комахами, а тільки з мишами та щурами. За своїм призначенням вони чудово працюють. Бажаємо, щоб ніякі шкідники вас не турбували!

• Таїсія О***

Працює добре

• Продавець  OnlyDez

Вітаю,Таїсія! Приємно чути, що пастка Henco виправдала ваші очікування. Ваша оцінка – найкраща нагорода для нас. Бажаємо Вашій оселі бути вільною від шкідників)

• Вадим Н***

Гарний пристрій.

Переваги:
    Окей
    Недоліки:
    Непобачив
    • Продавець  OnlyDez

Вітаю, Вадим. Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що клейова пастка Henco для щурів мишей вам справді допомогла та виправдала очікування. Нам дуже приємно отримувати відгуки від задоволених клієнтів — це надихає нас ставати ще кращими!

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Чудово справляється з своїм призначенням.

• Продавець  OnlyDez

Добрий день, пане Юрій. Ми дуже вдячні за ваш детальний відгук! Приємно чути, що пастка Henco виправдала ваші очікування. Ваша оцінка – найкраща нагорода для нас. Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти були задоволені.

• Тамара Я***
    Відгук від покупця. Продавець: OnlyDez

Класс! За одни сутки поймали шестерых мышей! Приехали быстро, часов через 13 уже можно было забирать)) расставила я их за две минуты по всем углам (у нас помещение большое с закоулками) , первый улов уже через час, остальных в течении вечера находили.

Переваги:
    Удобно, эффективно, безопасно и малозатратно!
    Недоліки:
    Пальцем в ней не поковыряешься - прилипнет не отмоешься)) но прикольно!