Відгуки покупців про Автоматичний інструмент для видалення ізоляції Knipex 12 62 180

Оцінка користувачів 5/5
  • Юрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOLZONA

Дуже гарна річ

• Продавець  TOOLZONA

Вітаю, Юрій . Дякуємо за відгук!

• Валерий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий інструмент. Якісно зроблений. Швидка доставка.

• Сергей Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VIGOR-TS

Отличный инструмент, нож для отрезания жил кусает и 6мм медь, вот только изоляцию начал снимать плохо после длительного использования, где можно заказать сменные лезвия?

Переваги:
    Выставлять арматуру и набирать щит с ним одно удовольствие, окупил себя за день а разетках!
    Недоліки:
    После длительной эксплуатации подносились ножи
  • Иван
    Відгук від покупця. Продавець: BAKKO

Качественный товар хороший пластик лёгкий удобный в работе

Переваги:
    Удобный
    Недоліки:
    Цена
  • Sergey R***
    Відгук від покупця. Продавець: VIGOR-TS

К покупке советую!!! Незаменимая вещь, очень удобная, экономит много времени.

Переваги:
    Хорошо снимает изоляцию с кабеля не повреждая при этом саму жилу.
    Недоліки:
    Пока нету
  • Юрий
    Відгук від покупця. Продавець: VIGOR-TS

Когда будет товар в наличии?

Переваги:
    Все
  • rayscar
    Продавець: Rozetka

Через пол дня работы стал глючить , закусывать провод , отрывать изоляцию лишь на пару миллиметров и т.д. полное разочарование ,тем более за такие деньги. Возможно для самых маленьких проводов будет и норм, больше чем 2,5 квадрата мягких проводов не рекомендую зачищать , и ни в коем случае не моножилу , иначе испортите вещь как я. А вот нож для снятия изоляции - супер , хоть и дико дорого , но я ни разу не пожалел что его взял !

• Володимир Д***

Багатожильний провід 4мм зачищає ідеально, так само, як і 1.5 і 2 мм. На більших не пробував.

• Гарбузов М***
    Продавець: Rozetka

гарна іграшка на два дня, або на один - залежить від користування. На другий день перестав зачищати провід. Просто злизував ізоляцію та автоматично "відскочував". Не рекомендую. Порівняв з радянським - одні мінуси. У радянського один мінус, треба вручну підкручувати розмір проводу. Але потім працює надійно,
    як автомат калашникова

• Денис П***

Гарантія 5 років, в чому проблема здати по гарантії ?

В тому, що якщо інструмент використовувався не по призначенню гарантіний випадок не діє, а просто взяти погратись і повернути так не працює.

• Вячеслав К***

Дуже цікава відповідь виробника "використовувався не по призначенню". це типу замість молотка? Я інженер КВПіА і виконуємо монтаж великих промислових обєктів під ключ. У своїй роботі користуюся даним інструментом і його дорожчими серіями також, можу сказати даний інструмент гарно себе показує саме з багатожильними проводами до 2.5мм2. Якщо необхідно працювати з моножилою чи перерізом 4-6мм2 то даний інструмент не розрахований на тривалу роботу. Що саме виробник закладає у гарантію і неправильну експлуатацію не зрозуміло. Інструкція кирустувача відсутня. Як тоді можна стверджувати, що інструмент використовувався не за призначенням. Вкажіть кількість яку інструмент реально може відпрацювати і питань більше не буде. Протестуйте його з моножилою та багатожилкою 1-6мм2 на кількість спрацювань без задирів і зарізів.