- Станіслав Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Синій. Кількість в упаковці: 10
Можно и на уайтбордах писать и на бумаге, никаких проблем. Отлично вытераются с досок
- Переваги:
- Универсальность.
- Алексей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Чорний. Кількість в упаковці: 10
Это единственный маркер из недорогих, которого реально хватает надолго, пишущее жало не распушивается, не царапает доску и линии легко стираются. Данный производитель и по другим своим товарам весьма неплох, поэтому эти маркеры тоже приятно удивили.
Рекомендую к покупке.- Переваги:
- Хватает на долго
- Илья Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Чорний. Кількість в упаковці: 10
Нормальный фломастер, со своей задачей справляется
- Tanyushka T***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Чорний. Кількість в упаковці: 10
Отличный маркер который хорошо стирается и пишет
- Переваги:
- Мягкий
- Недоліки:
- AnnaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Чорний. Кількість в упаковці: 10
Для работы. Полгода пишут без нареканий
- ИринаПродавець: Rozetka. Колір чорнил: Синій. Кількість в упаковці: 10
Хорошее качество маркеров! Крышка плотно прилегает, что не дает засохнуть стержню. Служат довольно хорошо, смотря как использовать их часто. Передают на доску насыщенный яркий цвет и видно очень хорошо. Удобно и легко ими писать. Не царапают, не заедают при письме.
Рекомендую для использования!- Переваги:
- Качество, цена, не сохнут быстро
- ПавлоПродавець: Rozetka. Колір чорнил: Синій. Кількість в упаковці: 10
Я купував ці маркери для шкільної дошки, протягом досить довгого їх використання вони показали себе якнайкраще. Маркери зовсім недорогі, зате мають досить багато переваг. Вони якісно виготовлені, довго служать та пишуть яскравим кольором. Беззаперечно рекомендую!
- Переваги:
- Якість, довговічні, яскраві, недорогі, зручні
- Валик Т***Продавець: Rozetka. Колір чорнил: Чорний. Кількість в упаковці: 10
Отлично
- Переваги:
- СУПЕР МАРКЕР пишет 4 месяца уже