- AI аналіз відгуків69 відгуків: позитивний: 84%, нейтральний: 9%, негативний: 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Виталина Г***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Очень качественно и красиво упаковано. Мельницы выглядят достойно, работают прекрасно, подсветка прикольная. Удобно, что есть возможность менять размер помола. Отправили на следующий день, что так же не может не радовать.
- Переваги:
- Красиво, качественные материалы. Удобны в использовании (нет лишних кнопочек), лёгким наклоном руки включается
- Недоліки:
- Не нашли
- Продавець Vorobey store
Виталина, дякую за ваш відгук, наші млини створені щоб приносити радість та комфорт для наших клинтов!
- Валентин Ф***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
купували саме собі, кухня чорного кольору, то дуже гарно доповнило інтерьєр! Але ще це чудовий набір для подарунку! Батарейок потрібно багато, але вони в комплекті і вистачає надовго! Гарно мелить. Гості всі здивовані таким штукам!)
- Переваги:
- Цікава штука) Гарно мелить і гарно доповнює кухню) Дуже порадувавло, що комплект повний з батарейками (а там їх багато потрібно)
- Недоліки:
- за пару місяців користування не виявлено!
- Продавець Vorobey store
Валентин, дякуємо за відгук! Дуже приємно отримати такий фідбек від Вас! Приємного користування)
- Бурлак Н***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Не розумію як раніше була без них))
- Продавець Vorobey store
Наталія, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- КостяВідгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Очень полезная вещь на кухне!
- Переваги:
- Пока доволен, время покажет!
- Продавець Vorobey store
Костянтин, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Приходченко П***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Заказали набор для кухни офиса, остались очень довольны! Стильно оформлены, максимально простые и удобные в эксплуатации мельницы. Пользуемся активно каждый день, пока нареканий не поступало! Эстеты в команде удовлетворены)) Отдельное спасибо за скорую доставку! Рекомендуем всей командой:)
- Переваги:
- Стильный, удобный, практичный девайс. Быстрая доставка
- Продавець Vorobey store
Павло, дякуємо, що обрали млинки KSL! Приємного користування)
- Сулыма Е***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Купила, красиві, гарно перемелюють. Швидка доставка. Все супер. Дякую!
- Продавець Vorobey store
Олена, дуже дякуємо Вам за відгук! Приємного користування)
- Інна О***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Купувала на подарунок. Перед цим собі купила такий самий, але один. Чудовий продукт. До того ж український. Працює відмінно. Приємно тримати в руках. Упаковка гарна подарункова. Гарантійний талон, веселі наліпки і листівка від виробника додаються. Я у захваті! Виробникам і творцям мої вітання!
- Переваги:
- Якісний товар. Легкий у використанні. Функціональний. Не соромно подарувати будь кому. Якщо обирати між одним і набором з двох, беріть два. Не пошкодуєте.
- Продавець Vorobey store
Інно, дуже приємно отримати від Вас такий зворотній зв’язок! Дякуємо! Приємного користування)
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Круті, яскраво світять синім, магічно працюють. Дуже зручні, якість чудова.
- Продавець Vorobey store
Анастасіє, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Поки робить, якість непогана
- Переваги:
- Зручно
- Продавець Vorobey store
Сергію, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Швидко доставили, якість дуже класна!
- Продавець Vorobey store
Володимир, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Павлова А***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Все просто супер! Буду замовляти ще, на подарунок.
- Продавець Vorobey store
Алла, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Все супер!
- Продавець Vorobey store
Олександр, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Все добре, купляємо вже другий набір на подарунок
- Продавець Vorobey store
Юрій, дякуємо за Ваш відгук!
- Роман В***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Чудові млинки, особливо в якості подарунку
- Продавець Vorobey store
Роман, дякуємо за Ваш відгук!
- Дарина П***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Це вже третій набор що я купуючи, гарна річ
- Продавець Vorobey store
Дарина, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування)
- Добровольский С***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Хороший товар
- Продавець Vorobey store
Сергій, дякуємо за Ваш відгук!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Покупала на подарок. Выглядят очень аккуратно. Хорошо упакованы. Легко разобрались с применением. Рекомендую.
- Переваги:
- Аккуратные и удобные
- Недоліки:
- пока нет
- Продавець Vorobey store
Ірина, дякуємо за Ваш відгук!
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
При користувнні отримуєш неймовірну естетичну насолоду!!!
Вони неймовірні.Мені їх подарували в березні 23-го року.Вони мене так вразили, , що вже купили і на дачу, доньці і вже 5 сімей , які гостювали у нас, всі з вашими млинками.Вс і , як тільки візьмуть їх в руки, одразу закохуються.І продавець дуже все чітко і оперативно спрацював.Молодці!!!!- Переваги:
- Млинкі - ШИК!!!
- Недоліки:
- Не має!Хіба , якби в майбутньому можна придумати акумулторні , щоб від електромережі можна було зарядити))))
- Продавець Vorobey store
Тетяна, дуже дякуємо Вам за такий відгук! Ми неймовірон раді, що Ви залишилися задоволені покупкою)) приємного користування!
Кльовв річ
- Продавець Vorobey store
Дарина, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Виктория Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Чудовий набір)))
Отримувачі подарунка дуже задоволені)
Рекомендую)))- Переваги:
- Гарний набір, подарункова упаковка)
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець Vorobey store
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Игорь Б***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Отличные мельницы. Качественно сделаны. Сами мельницы и упаковка выглядят презентабельно. Уже 4 месяца трудятся каждый день. Батарейки еще не менял. Единственный нюанс - не мелят крупный перец. Но с более мелким справляются на ура.
- Продавець Vorobey store
Ігор, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Наталия В***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Млинки дуже сподобалися, це просто необхідний пристрій на кухні. Раджу придбати, якщо досі ними не користувалися.
- Переваги:
- Зручно користуватись, добре працюють, гарний дизайн
- Продавець Vorobey store
Наталія, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Поки що працюють без проблем, користуємось вже 3 місяці
- Переваги:
- Не погані млинки
- Продавець Vorobey store
Володимир, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Набор обалденый . Смесь перцев и гималайскую соль мелят на отлично.
- Переваги:
- Презентабильно можно смело на подарок.
- Недоліки:
- Немного дороговато.
- Продавець Vorobey store
Олена, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Понравились
- Переваги:
- Качественный товар
- Продавець Vorobey store
Оксана, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Суперові млинки. Користуюся декілька місяців - жодних нарікань.
- Переваги:
- Середній помел, не роблять пил із спецій. Гідне пакування - приємно дарувати.
- Продавець Vorobey store
Олена, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Млинки, зручні, мають гарний вигляд. Мелють добре. Перець діаметром більше 5-6 мм не мелють, замалі вхідні отвори. Загалом, працюють добре. Задоволені. До продавця питань немає, все вчасно і без проблем.
- Переваги:
- Завжди під рукою свіжозмелений перець і сіль.
- Продавець Vorobey store
Віталій, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Все отлично! И обслуживание, и товар. Мельнички просто суперовые. Именинница понравились. Работают безупречно. Спасибо розетке.
- Переваги:
- Красивые мельнички, удобные, оригинальные
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Продавець Vorobey store
Валентина, дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Млинки дуже гарні. Швидко доставили. Вже майже рік як користуємось, тільки нещодавно змінили батарейки. Класна річ, дуже зручні у використанні.
- Продавець Vorobey store
Тетяна, дякуємо за Ваш відгук!
- Ирина Г***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Очень понравились, стабильно работают уже несколько месяцев. Крупную розовую соль перемалывают отлично!
- Переваги:
- Мощность
- Продавець Vorobey store
Ірина, дуже раді, що Ви задоволені покупкою) приємного користування!
- Руслан Ф***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Швидко оформили переслали отримав. Рекомендую!
- Продавець Vorobey store
Руслан, дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Привет.
Брали набор мельниц на подарок.
Смогли удивить и порадовать)))
Красиво и функционально.
Респект от нынешней владелицы гаджетов)))
А я была просто "герой дня", точнее днюхи)) с таким-то подарком!
❤️❤️❤️
СПАСИБО.- Переваги:
- Комфортна річ.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Vorobey store
Світлано, дуже приємно читати такі слова)) дуже дякуємо Вам!
- Панченко С***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Чорний
Перша солонка, що впоралась з гімалайською сіллю! Перепробував вже безліч, й ручних, й електричних. Ці сільнички перевершили усі очікування!
Швидко, якісно, без зайвих балачок! Дякую Вам!- Переваги:
- Чудовий девайс за свої гроші
- Продавець Vorobey store
Софія, дякуємо Вам за приємні слова! Користуйтеся із задоволенням!
- Наталия Д***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Купила на подарунок.Мельниці дуже сподобались візуально.Про гарну коробку,батарейки і мірну ложку приємно вражена.Так як купила на подарунок,про робочі моменти сказати нічого не можу.Це наша укаїнська компанія,що дуже радує.Бажаю їм не зупинятись на досягненнях!!!PS.Ще гарна листівка приємно вразила)
- Переваги:
- Візуально все сподобалось
- Продавець Vorobey store
Наталія, нам дуже приємно отримати від Вас такий зворотній зв’язок! Дякуємо)
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Данный товар брала на подарок! Не распаковывала, но внешне выглядит замечательно.
- Продавець Vorobey store
Юлія, дякуємо за Ваш відгук!
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Vorobey store. Кількість предметів у наборі: 3. Колір: Сріблястий
Мельницы удобные, работают круто, красиво упакованы. Пользуюсь почти каждый день и не могу нарадоваться, спасибо.
- Продавець Vorobey store
Ірино, дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже цінний зворотній зв’язок від Вас! Приємного користування)