- Мандрык А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 360
Якісний товар
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 360
Все так как в описании, хорошие термо стаканы
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: AssistHome. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Дякую за швидку доставку, вже беру треті такі чашки, дуже подобаються
- Дмитро Р***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Хорошие качественные бокалы. Приятно пить. Кипяток не обжигает руку. И продавец хороший, коммуникабельный
- Продавець Quality Life
Спасибо за отзыв. Пользуйтесь с удовольствием.
- Вячеслав К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
...швидко доставлено ДУЖЕ гарно упаковано стакани цілі...ДЯКУЮ ..
- Переваги:
- ...те що хотів)..
- Недоліки:
- ...нема..
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук.
- жиляева м***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Швидка доставка, гарна упаковка.
- Переваги:
- Зручні, сподобались
- Недоліки:
- Не помістилися в кавомашину (високі)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Дуже швидка доставка, склянки чудові, дякую!
- Продавець Quality Life
Дякуємо. Користуйтеся з задоволенням.
- Анастасія З***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Замовила позавчора,на поштомат прийшла посилка вчора ввечері, дуже оперативно! Сьогодні вже смакую напої з нової склянки)
Якість хороша, меня все подобається- дякую! - Валерия Ш***Відгук від покупця. Продавець: AssistHome. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Мені подобаються ці стакани, пʼємо з них каву. Випадково стукнула по такому стакану зверху чашкою, зʼявилась зовсім невелика тріщинка, але далі вона не йде, і взагалі ніяк не заважає. Міцні і не бʼються)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Відправили в день замовлення. Дякую!
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук. Звертайтесь.
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Якість супер. Доставка швидка. Дуже сподобались.
- Саша Я***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Стаканы классные)
Дякуємо за відгук.
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Ответственный продавец, качественный товар. Спасибо большое, рекомендую
- Продавець Quality Life
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Склянки чудові, швидко зв'язались, швидко відправили. Потім може замовлю ще меншого об'єму.
- Переваги:
- Красиві склянки
- Недоліки:
- важко помити рукою
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук!
- Мар'яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Дуже якісні склянки, за 3-4 роки їм нічого не сталося, замовила вже вдруге, через те, що випадково розбила, використовуємо їх щодня, по кілька разів
- Олена Є***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Очень классные чашки-стаканы, использую и под горячие и под холодные напитки, так же в них очень красиво смотрятся десерты. Пришли быстро, хорошо упакованы.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Продавець замість стаканів надіслав заварник. Зіпсував подарунок. Стакани може і гарні, але продавець поганий
- Продавець Berling official
Доброго дня
вибачте за незручності
- Татьяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 320
Прийшлі цілі, все ок. Вже не перший раз купляю, на подарунки, а також користуюсь. Гарні стакани.
- Продавець Quality Life
Тетяна, дякуємо за відгук!
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Чашки хорошие
- Продавець Quality Life
Оксана, дякуємо за відгук!
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Гарні, якісні стакани . Рекомендую.
- Продавець Quality Life
Галина, дякуємо за відгук!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Хорошие стаканы. Запакованы хорошо, не разобьются. На обоих стаканах есть одинаковые маленькие сколы с внешней стороны дна. Не знаю, по какой причине. Лично для меня это ни на что не повлияло.
Стаканы красивые, не нагреваются - рекомендую)- Переваги:
- Красивые, не нагреваются, дешёвые
- Недоліки:
- Без недостатков
- Продавець Quality Life
Дякуємо, що знайшли час для відгуку! Точки знизу - характерна риса для любого посуду з подвійним дном. Це технічний отвір закінчення видувки скла
- Продавець Quality Life
Чудові фото! Дякуємо!
- Ясміна П***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Ідеальний подарунок для тих, хто полюбляє великі чашки)
Шикарні склянки, дуже зручні та гарні, швидко зв'язався продавець і скоро приїхали цілі й неушкодженні (знаючи з середини, як їздять посилки на нп, дуже боялась що не доїдуть цілими)- Переваги:
- Якісний продукт за хорошу ціну
- Продавець Quality Life
Ясміна, ми щиро вдячні Вам за відгук та чудові фото! Вітаємо зі святами!
- Тамара Ш***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Чудовий набір,особлива подяка продавцю за якісне пакування товару,приємне спілкування.
- Продавець Quality Life
Тамара, дякуємо за відгук!
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Дуже вдячна магазину за швидку доставку.
Найкраща ціна!- Переваги:
- Швидкість оформлення та доставка
- Продавець Quality Life
Ольга, дякуємо за відгук! Завжди раді в нашому магазині.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Все ок. Отримав, що і очікував
- Продавець Quality Life
Роман, завжди раді Вам в нашому магазині!
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Приятно держать в руке и смотреть. Тепло действительно держит дольше обычной чашки.
К сожалению, один стакан разбился - случайно задели и он полетел на пол со стола.
Тем не менее, закажу еще. Лучше иметь в запасе.
Упаковано было в пупырку. От падения возможно спасёт, но вряд ли спасёт, если чем-нибудь придавят на почте- Переваги:
- Качественные, удобные.
- Недоліки:
- Легкие - легко случайно задеть и уронить на пол
- Продавець Quality Life
Михайло, дякуємо за чудовий відгук. Завжди раді Вам в нашому магазині!
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Прийшло вчасно, гарно запаковано
- Переваги:
- Якісні, гарно виглядають
- Продавець Quality Life
Дякуємо Вам за відгук, Євгенія!
- Павло П***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Відмінно, якість -ок. Дякую продавцю за оперативність - замовлення, отримання стаканів раджу всім.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Продавець Quality Life
Павло, Ми дуже вдячні Вам за високу оцінку!
- Гордиенко В***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Дуже файно виглядає. Гості пьють лиш з цих бакалів. Навіть просять в них налити, хто вже пив лате з цих бакалів! Один розбився дуже шкодую
- Продавець Quality Life
Вікторія, ми дуже раді, що Ви задоволені!
Завжди раді Вам в нашому магазині
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Класні стакани, супер оперативне відправлення товару, дякую
- Продавець Quality Life
Катерино, дякуємо за відгук! Завжди раді Вам знову)
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Добре були впаковані,дуже красиві,виконують свою функцію на всі 100% рекомендую.І да відгук не купляний,реально все так як воно є в характеристиках.
- Переваги:
- Красиві,виконують свою роботу на всі 100%
- Недоліки:
- Не найшов і я так розумію що і ненайду.))
- Продавець Quality Life
Євген, ми дуже дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо, що знайшли час для відгуку та чудових фото. Чекаємо на Вас знову)
- Алена С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Склянки дуже зручні і гарні
- Продавець Quality Life
Щиро вдячні Вам за відгук!
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Отнимала склянки, дякую за швидку доставку. Якість хороша
- Продавець Quality Life
Алла, ми дуже раді, що Ви задоволені! Чекаємо на Вас знову)
- Коновалова Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Чудові склянки. Використовую і для гарячого, і для холодного - просто супер
- Переваги:
- Гарні, зручні у використанні
- Недоліки:
- Ніяких
- Продавець Quality Life
Людмила, щиро вдячні Вам за відгук!
- Заяц С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Дякую за стакани! Швидко прислали, гарно запаковано, щоб не пошкодити при транспортуванні. Стакани гарної якості
- Продавець Quality Life
Світлана, щиро вдячні Вам за відгук!
- Светлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Гарні стакани, товар відповідає опису.
- Продавець Quality Life
Щиро вдячні Вам за відгук!