- Виктория Я***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Світло-коричневий
Крісло сподобалося
- Переваги:
- Акуратно виконано, гойдається
- Недоліки:
- Не виявила
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
Кресло как кресло не фиксируеться никак подножка
- Переваги:
- Не рекомендую
- Недоліки:
- Релакса ноль а вообще не рекомедую
- Продавець Prize Shop
Зв’язувалися з клієнткою для уточнення ситуації щодо крісла-гойдалки. З’ясувалося, що виріб був зібраний неправильно, через що не фіксувалася підніжка. Ми надали необхідні рекомендації та пояснення щодо правильного складання.
- Андрей Е***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
Покупал родителям, очень довольны.
- Юлия К***
скажите, оно не низкое? нет дискомфорта в ногах? на вид очень низкое
- Маетная А***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Світло-коричневий
Девушка дуже швидко связалась, дякую. Кресло собрали. Дуже комфортне та красиве. Очень задоволена.
- Переваги:
- Не тяжке, сучасне, комфортне.
- Недоліки:
Здраствуйте. Начали слаживать кресло,и недорозумение. Две ножки оказались одинаковие. Как поменять? Пожалуйста ,свяжитесь со мной.
- Переваги:
- Не знаю пока
- Недоліки:
- Не знаю пока
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
- Недоліки:
- Неточно указан размер, самая широкая часть - 67 см.
- Євген Ф***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
Купляв батькам - задоволені.
Там є отвори для прикріплення м'якої частини до каркасу, просто в комплектації ніяких стяжок не було. - Євген Ф***Відгук від покупця. Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
- Переваги:
- Хороша якість матеріалів, зручне.
- Недоліки:
- Вартувало б зробити інтуїтивнішу інструкцію та добавити якісь шнурки/стяжки для прикріплення м'якої частини до каркасу
- Наталія В***
Доброго дня. Якщо вже користуєтесь, як воно у використанні, зручне? Якщо м'яка частина не кріпиться до каркасу, то чи не спадає вона в процесі сидіння/совання на кріслі?
- Юрий Ф***Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
Хорошее крепкое кресло, единственное что смутило,так это слегка отлущившаяся краска на каркасе,но это скорее претензии к производителю. Для тех кто ищет шнурки чтоб прикрепить материал к каркасу,скажу что его нужно одевать на каркас,а не привязывать),а отверстия предназначены для винтов которые крепят его:)
- Переваги:
- Симпатичное,крепкое, удобное
- Недоліки:
- Небольшой брак в покраске
- Владислав Н***Продавець: Prize Shop. Колір: Сірий
В характеристиках товара сказано что каркас металический у данного кресла. Но это не так. Каркас меиалические только по обрамлению, а в средине он сделан и пластиковой ленты, которой коробки утягивают. Просто крест на крест. Такая себе конструкция...
- Продавець Prize Shop
Доброго дня, Владислав. Ви оцінили товар відкривши і закривши коробку на Новій Пошті, оскільки замовлення Ви не забрали. Оцінювати товар не користувашись ним не зовсім корректно. Якраз ПЕТ стрічка, яка є в середині металевого обрамлення додає комфорту, бо підлаштовується під форму тіла.
- Продавець Prize Shop
Повністю металевий каркас спричиняв би дискомфорт під час сидіння