Відгуки покупців про Килимок масажний Пазли Мікс Гриби 1 елемент Ortek ( Ортек ) ортопедичний
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Супер круті килимки.
Замовляла 8 різних текстур. Дитині 1 рік, зайшло на "ура". Якісні, м'які(не з жорсткого пластику, я б сказала з резини)
Круто, що можна купити поштучно. Якісні. Матеріал приємний і м'який- Переваги:
- Круто, що можна купити поштучно. Якісні. Матеріал приємний і м'який
- Продавець ZNZ
Добрий день, Анна! Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Юлія Н***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Якісний матеріал, швидка доставка! Задоволена!
- Продавець ZNZ
Добрий день, Юлія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!
- Каріна І***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Чудові килимки для масажу та сенсорного розвитку дітей. Дітям дуже подобається.
- Переваги:
- Не мають неприємного запаху, чудові кольори.
- Продавець ZNZ
Добрий день, Каріна. Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Все супер, брала для сина. Спочатку боявся, а тепер ходить по ньому кожен день. І ми дорослі теж) дозамовила ще кілька
- Переваги:
- Дуже добре масажує ніжки
- Голічко Н***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Сподіваюсь,що допоможе нам усунути проблему. Товар замовила і надіслали в той же день, отримала вранці на Новій пошті.
- Переваги:
- Килимок зручний 26х26.З якісної пластмаси,без сторонніх запахів. Порадив ортопед для дитини 9 років ставити під ноги під час виконання уроків. В дитини плоскостопість 2 ступеня.
- Недоліки:
- Не бачу. Все відповідає характеристиці товару.
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
сильна штука, брала для дитини, але напевне для нього це засильно, то буде для дорослих.
- Переваги:
- Добре масажує
- Недоліки:
- Не для маленьких дітей
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: ZNZ
Хороший килимок. Кожен елемент дає свої відчуття, Піраміда і Лотос найбільш сильні. Рекомендую