Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Килимок масажний Пазли Мікс Гриби 1 елемент Ortek ( Ортек ) ортопедичний

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Анна Ч***

Супер круті килимки.
    Замовляла 8 різних текстур. Дитині 1 рік, зайшло на "ура". Якісні, м'які(не з жорсткого пластику, я б сказала з резини)
    Круто, що можна купити поштучно. Якісні. Матеріал приємний і м'який

Переваги:
    Круто, що можна купити поштучно. Якісні. Матеріал приємний і м'який
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Анна! Щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Юлія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Якісний матеріал, швидка доставка! Задоволена!

• Продавець  ZNZ

Добрий день, Юлія, щиро вдячні за зворотній зв'язок! Раді, що Ви задоволені покупкою! При потребі - звертайтесь!

• Каріна І***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Чудові килимки для масажу та сенсорного розвитку дітей. Дітям дуже подобається.

Переваги:
    Не мають неприємного запаху, чудові кольори.
    • Продавець  ZNZ

Добрий день, Каріна. Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Христина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Все супер, брала для сина. Спочатку боявся, а тепер ходить по ньому кожен день. І ми дорослі теж) дозамовила ще кілька

Переваги:
    Дуже добре масажує ніжки
  • Голічко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Сподіваюсь,що допоможе нам усунути проблему. Товар замовила і надіслали в той же день, отримала вранці на Новій пошті.

Переваги:
    Килимок зручний 26х26.З якісної пластмаси,без сторонніх запахів. Порадив ортопед для дитини 9 років ставити під ноги під час виконання уроків. В дитини плоскостопість 2 ступеня.
    Недоліки:
    Не бачу. Все відповідає характеристиці товару.
  • Христина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

сильна штука, брала для дитини, але напевне для нього це засильно, то буде для дорослих.

Переваги:
    Добре масажує
    Недоліки:
    Не для маленьких дітей
  • Анастасія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZNZ

Хороший килимок. Кожен елемент дає свої відчуття, Піраміда і Лотос найбільш сильні. Рекомендую