Відгуки покупців про Барний стілець зі спинкою Bonro BC-0106 білий

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Стульчини просто супер. Комфортні убобні і дуже гарно підійшли до нашої кухні. Дякую

Переваги:
    Поки одні
    Недоліки:
    Поки немає
  • Ірина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Замовляла даний стілець,по перше замовила його зранку о 10:25, заплатила повну вартість,27.03,наступного дня відправка була ввечері. По-друге звернувшись до продавця менеджер відповідала так ніби то я в чомусь винна. Я питала про відправку. По третє продавець не вміє пакувати товар,спинка також була подертою. Я спитала у чаті мені не відповіли! Не рекомендую даний магазин.

Переваги:
    Легка збірка
    Недоліки:
    Товар пошкоджений
    • Продавець  BoBko

Доброго дня. Пошкоджену деталь буде замінено, вибачте за незручності.

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Відправили швидко. Все добре. Дякую. Повністю задоволена.

• Продавець  BoBko

Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!

• Проняк А***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko. Колір: Чорний

Сами по себе довольно качественные, легко собираются. Мой вес 95 кг я сижу уверенно, нет ощущения что может сломаться. Единственное и самое главное, как по мне, удобно будет на них сидеть человеку со скромными габаритами. Мой рост 188 см и для меня маловата сидушка, ещё и наклон такой, что тянет вперёд.

• Дарья Б***
    Продавець: BoBko. Колір: Білий

Продавець не вміє пакувати нормально товар, приїхав стілець здається все ок але через не правильне пакування спинка стільця була подерта та пофарбована вій деталей та їх упаковки

Недоліки:
    Не рекомендую продавця
    • Продавець  BoBko

Добрий день. Дана ситуація виникла при перевезенні, вибачте за незручності.