Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Захисні окуляри BOLLE RUSH+ RUSHPPSI відкритого типу (з ремінцем)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Святослав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Через трохи більше ніж рік і місяць (дата купівлі 3 грудня 2024) при неінтенсивному використанні (рідше ніж 2 рази на місяць) відламалася з однієї сторони паличка, яка тримає пом'якшення для переносиці

Переваги:
    Не потіють, хороша захищеність очей від вітру та предметів
    Недоліки:
    Поламалося кріплення для тримача на переносиці
    • Продавець  AKAHappy

Святослав, Нам прикро, що трапилася така ситуація. Дані окуляри ми реалізуємо вже багато років і раніше не отримували нарікань від клієнтів. Навпаки, маємо багато позитивних відгуків щодо цієї моделі.

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Хорошая покупка, быстро доставили, отличная защита глаз во время работы

• Продавець  AKAHappy

Максим,Дякуємо за високу оцінку! Нам дуже приємно знати, що Вам все сподобалося. Приємного користування

• Максим

Пока что все устраивает

Переваги:
    Не слетают
    • Продавець  AKAHappy

Максим, Дякуємо за чудову оцінку! Ми завжди стараємося для наших клієнтів.

• Станислав С***

Все отлично

• Продавець  AKAHappy

Станислав Суббота, Дякуємо за вашу позитивну оцінку! Ваш відгук дуже цінний для нас.

• Николай С***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Очки "бомбезные"! Я очень долго к ним присматривался выбирая себе действительно удобные очки из множества моделей представленных на нашем рынке. Сложно покупать подобные вещи без примерки имея большую голову, кучу комплексов и возраст за 50 :) Но я рискнул и на удивление, не ошибся! Очки подошли идеально! В семь часов вечера забрал посылку с Новой Почты и ещё час я успел в них поработать выжимая из "болгарки" сочный и звучный, густой и тягучий настоящий Heavy Metal! Я очень хотел купить себе защитные очки Milwaukee Classic. Они такие стильные, что в них можно и на пляж ходить, но выбрал именно эти, потому что работа не пляж :) и защита глаз в этой модели будет получше чем Milwaukee. Очки очень лёгкие, на лице почти не чувствуются, дужки не жмут, дужки очень гибкие. Резинка, что пристёгивается к дужкам, обеспечивает плотное прилегание к лицу, а когда при работе возникает множество различной пыли иметь подобную защиту для глаз весьма и весьма полезно. Работать болгаркой, циркуляркой, на наждаке, рубанком и так далее можно и без резинки. Очки отлично держатся и при наклоне головы не спадают. Внутренняя поверхность, по всей оправе, покрыта мягким пористым материалом, а дужка на нос это мягкий силикон. Глаза не устают, в висках не жмут, нос не давит, короче — одно удовольствие! Мои благодарности вежливому, культурному, пунктуальному Продавцу. Благодарю за внимание.

Переваги:
    Всё в комментарии.
    Недоліки:
    Нет.
  • Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Повністю задоволений якістю товару.

Переваги:
    Хороші матеріали, добре сидять
    Недоліки:
    Колір дужок.
  • Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Окуляри супер. Чоловікові подобається. Продавець дуже відповідальний - швидко надіслав і супер надійно упакував.

Переваги:
    Напишу згодом після експлуатації
    • Продавець  AKAHappy

Дякуємо Вам за відмінний відгук, нам дуже приємно. Завжди раді співпрацювати.

• Алексей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AKAHappy

Очки супер. Качество на наивысшем уровне. Рекомендую. Продавец надёжный и пунктуальный.

Переваги:
    Качество, трансформация, комплектация.