ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

на основі 24 відгуки
  • Відгуки про товар продавця TonyShop
  • Олесь В***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop

Завдяки цьому простому пристрою оживив 30-річний магнітофон.
    На початку, після того як вставив у магнітофон касету і натиснув PLAY - система почала вистілювати кнопку назад. Виявилося, що коліщатка не прокручувалися і система реагувала наче кінець плівки на касеті. Розібрав касету і приблав всі зайві обертальні коліщатка. Вони мають лише декоративне значення. І касета запрацювала.
    Звук видає, сторонніх скрипів-рипів немає. Але чогось особливого теж не очікуйте. Все таки аудіосистема позаминулого покоління )))

Переваги:
    Хороша ціна, нове дихання старим магнітофонам
    Недоліки:
    Потреба прибрати зайве
    • Продавець  TonyShop

Доброго дня, дякую за Ваш вiдгук.

• Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: TonyShop

Вставил в старый лютый музыкальный центр, проводок аккуратно вывел. Звук чистый и громкий!
    Сперва были механические щелчки и скрипы, разобрал, убрал большие шестерни, собрал снова, после этого полный порядок. У кого непонятки со звуком, как и в моем случае, убирайте потроха, они ни на что не влияют, по крайней мере в стационарных магнитофонах, за автомагнитолы не скажу. Так-же, вспомните молодость, протрите аудиоголовку одиколоном, кто знает где и сколько времени наши кассетные динозавры пылились! Провод тонкий, да, НО, зато его можно аккуратно провести внутри магнитолы, и если не особо теребить, проблем с ним не будет, накрайняк, можно элементарно припаять любой другой. Рабочая, зачетная, копеечная штука!

Переваги:
    Работает как надо
    Недоліки:
    Во избежание щелсков и тресков, нужно вскрывать и выбрасывать механические внутренности (не сложно)
  • Валерий Ж***

Бомба

Недоліки:
    Провод слабый
    • Продавець  TonyShop

Добрий день. дякую за Ваш вiдгук.

• Ручко А***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Працює на старої автомагнітолі. І не зрозуміло що працює гірше чи ліпше.

Переваги:
    На больше не разраховував
    Недоліки:
    Незначні
  • Ігор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Не работает нормально. Чтобы отправить на обмен, нужно заплатить за пересылку (стоимость пересылки - половина стоимости кассеты). "Сервисный центр" проверит и потом будут принимать решение. Почему-то я уверен, что решение будет отрицательным, судя по внешнему виду кассеты и правилам возврата и обмена

Переваги:
    Недоліки:
    Работает только одна сторона
  • Дьяченко Б***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Подключил, музыка играет нормально, но кассета переодически издает громкий трескающий звук (звук именно физический, от самой кассеты).
    Если по остальному, то качество музыки на порядок выше чем от трансмиттера.

Переваги:
    Качество лучше чем у fm трансмиттера.
    Недоліки:
    Громкий, звук треска от самой кассеты.
  • Николай С***
    Переваги:
    Недоліки:
    тупо не работает
    • CNV

Николай, рекомендуем обменять или вернуть в течении 30 дней с момента получения. Возможно несовместима с Вашей магнитолой.

• Микола Я***

Якість звука поганий, в bmw x5 e53 грає тільки ліва передня колонка

• серега
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

*** не работает заказала две штуки ни одна не работает!

Переваги:
    Их нет развод
    Недоліки:
    Решит шепит и не работает!
    • Павел

Сделай возврат тогда, есть гарантия 14 дней

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Заказал, оплатил, вставил в магнитолу, подключил к телефону и музыка наконец играет.

Переваги:
    Все быстро и понятно
    • Игорь П***

Если б не твой отзыв - так бы и не понял как эта штука работает.

• Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Взяв такий адаптер більше для того, щоб просто глянути, як воно буде працювати :) тому з самого початку не розраховував на нормлаьний звук.
    На практиці виявилося, що звук дійсно бажає бути кращим. Спочатку наче було і не погано, але через пару звилин зникли всі середні частоти і з високими почалася якась магія :)
    Розумію, що за свої гроші ця штука відпрацьовує на всі 100, аде шкода, що не так добре як би хотілося :)

Недоліки:
    Якість звуку
  • Антропов А***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Работает, но качество звука очень плохое, искаженное. Магнитола "марк левинсон" (Lexus рх). Не рекомендую.

Переваги:
    Работает
    Недоліки:
    Очень плохое качество звучания.
    • Андрій В***

А зі звичайної касети в тебе звук кращий?

• Александр

С обычной кассеты при хорошем оборудовании звук как с диска

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Не працює!!! Викидає "помилка касети"!!!

• CNV

Олександр, рекомендуємо обміняти або повернути товар, який не працює.

• Олександр К***

Перед тим, як продавати, треба перевірити справність! А в іншому випадку - безвідповідальність!!!
      PS повернути собі дорожче буде.

• Бомж б*** нормальної магнітоли
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Підключив сьогодні і якість звуку дуже засмутила, я звичайно не великий меломан і не надто прискіпливий, але звучання погане. Навіть не дотягує до трансмітера китайського... Лише бас був норм:)

Недоліки:
    Якість звуку
  • Кигим В***
  • Виталий В***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний

настоящая волшебная палочка для автомобилей с старыми магнитолами и без AUX

Переваги:
    работает
    Недоліки:
    отсутствую
  • Юра
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Підскажіть будь ласка, на жигуль, з касетною магнітолою, підійде?

• CNV

Юра, потрібно перевіряти по факту.

• maks

Думаю не потянет...

• Роздерій С***
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Дивні ви люди. Почитаєш - БМВ, Лексуси - а вони купують перехідник з касетної магнітоли. Купіть нову МР3 магнітолу.

• Эдуард Л***

Ви такий розумний, тільки не враховуєте, що у більшості автомобілів панель є суцільною. Але звісно кркще взяти якісний странсмітер.

• Игорь К***

Дивна людина - це ви. Перед тим, як давати оцінку іншим, потрібно знати, що в деяких машинах не магнітоли, а мультімедійні системи.

• Артем К***

У меня Мицубиси. Там в магнитофоне стоят мозги управления авто.

• Андрей
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Расскажите принцип работы сего чуда или киньте ссылку с видео плз

• Дмитрий Б***

Электрический сигнал из вашего MP3 плеера идёт на магнитную записывающую головку в кассете, когда она вставлена, магнитные колебания принимаются считывающей головкой магнитолы.
      Звук плохой из-за двойного преобразования сигнала, и того, что головки не точно совмещаются друг с другом.

• Орищук О***
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Жах жах. Я не рекомендую.. А ще я думав що магазин розетка контролює товар...

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливий жахливий звук
    • CNV

Микола, якщо товар не працює обміняйте або поверніть його нам, протягом 30 днів з моменту отримання.

• Марк

А где галочка "купившего"?
      И можно подробнее, если он у Вас есть?

• Орищук О***

Петро мені буде дороще їздити міняти цей товар на новий..!

• Игорь К***
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Авто BMW Е39, викидає, пише помилку.
    Звичайне ***.

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    Цілковиті
  • Андрій
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

А такого тільки під звичайну флешку є?

Андрій, на жаль немає.

• Вадим В***
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

там в том месте где магнитная лента кассеты с головкой соприкасается, находится такая же голова только передающая. прикольно.

Переваги:
    прикольно
    Недоліки:
    не знаю
  • Валентин Л***
    Продавець: zakupu. Колір: Чорний

Честно говоря,я вообще не понимаю как эта штука работает, может кто-нибудь подскажет? У меня как раз магнитола1998 года как и машина.

• Юрий

Вставляете эту кассету в магнитолу. К ней подключаете любой плеер. На магнитоле включаете воспроизведение кассеты и готово, звук с плеера идёт в магнитолу.

• Олександр Л***

Система проста в касеті вмонтована звукоснімаюча головка від касетного магнітофона виставляєте одна навпроти другої головки свого магнітофона і вуаля музика грає в коментах пишут що погано звучить просто треба правильно виставити головки і тоді вийде ідеальний звук.Я таку касету придумав і зробив не мало екземплярів вті роки коли почали появлятися перші телефони які мали mp-3. А китайці тільки зараз доглупали і випускають але трохи запізно.