Відгуки покупців про Стіл комп'ютерний письмовий с металевим каркасом в стилі Лофт (Loft) посилений, прямий, робочий для дому та офісу 1400х750х600мм; метал: Чорний, дерево: Дуб Сонома + стелаж з полицями (0511Z26MS)
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір: Чорний + Антрацит
Стіл купував собі на день народження, колір стола чудовий.
Але на жаль не сильно задоволений якістю стола.
З упаковкою все було добре, розпакував але полички мають характерний вид потертості, на деяких місцях не до кінця закрашено (маленькі білі крапки), а також присутні каплі від чорної фарби.
І на деяких місцях металевих ніжок злізла фарба і видно підтікання фарби.
P.s : не знайшов інструкцію :(- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Полички мають потертості, недокрашені місця, підтікання фарби.
- Тарас Г***
Інструкцію вислали на телефон.
- Тарас П***Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір: Сірий + Чорний
Гарно виглядає
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір: Дуб Сонома + Чорний
Прекрасный стол.
Инструкция на месте. Все интуитивно легко собирается. Конструкция не люфтит, не скрипит и не пукает. Все подходит. Металл и древесина хорошего качества. Краска целая. Упаковано хорошо. Доставка относительно быстрая.- Переваги:
- Просто красивый и качественный стол.
- Недоліки:
- По ощущениям тонкий слой краски. Был бы на слой-два больше. Было бы идеально.
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: КУБИШКА. Колір: Дуб Сонома + Чорний
Замовляли 2 столи, зроблені якісно, зручні. Терміни доставки були виконані. Були деякі проблеми з поштою та продавець все швидко вирішив. P.S. Деталі пофарбовані добре. Було б чудово якби була альтернатива з покраскою порошковою фарбою.
- Продавець КУБЫШКА
Добрий день, Альона!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені придбанням даної моделі столу. Дякуємо за покупку і високу оцінку якості роботи нашого магазину! Орієнтовно через місяць з'явиться опція з порошковим фарбуванням металу.
Приємного користування і до нових зустрічей у нашому магазині!
- Ярослав А***Продавець: КУБИШКА. Колір: Чорно-білий
Стол просто прекрасен.Он очень легко собирается при этом он очень красив.В низу находиться ножки которые можно регулировать.Я выбрал белую столешницу и она на удивление не сильно маркаеться.Основа металлическая, приятная на ощупь. Внизу много места для ног, на полках можно разместить корпус компьютера так как они довольно вместительны.Компания идёт на контакт.Очень благодарен
- Переваги:
- Легко собирается, прочная конструкция.
- Недоліки:
- Не нашел