Відгуки покупців про Електронна книга Amazon Kindle Paperwhite 10th Gen 8Gb (2020) Black [50599]

Оцінка користувачів 4.53/5
  • Відгуки про товар продавця Geekon
  • Ладан Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Geekon. Колір: Black-Silver

Редко пишу комментарии, но тут ребята интересные, я расскажу. Отреагировали на покупку через, примерно, полдня. Всё было вежлево, уточнили детали по книге Kindle Paperwhite 10th.
    Выслали на следующий день, относительно оперативно. Мне в Днепр из (внимание) Днепра. Меня немного удивило, что продавец-неофициал не предложил мне приехать за 2 км от новой почты, которую указал я, к новой почте, с которой продавец отправлял.
    Эта пересылка заняла полтора дня (спасибо новой почте отдельное) и стоила 237 гривен, так как я брал наложенным платежом. Сама книга стоила 6077 гривен.
    На почту книга пришла в открытой упаковке. И с битым пикселем, который сразу на почте мне обнаружить не удалось. Увидел только дома. И сразу написал менеджеру в телеграмме. На мой субьективный взгляд, тон с "продавец-клиент" сменился на "это вам надо". Но всё было, тем не менее, довольно вежливо.
    Книгу проверяли 8 календарных дней в техсервисе.
    На 8-й день позвонил другой какой-то человечек и попросил продиктовать номер карты. И мне вернули 6077 (комиссию уплатили, и на том спасибо).
    Но у меня вопрос один. Товар не был в пломбе. Упаковка была вскрыта. И тут варианта два:
    1. Если вы её проверяли таким образом, то как можно было не увидеть битый пиксель? Следовательно, вы пытались впарить заведомо технически поврежденный продукт.
    2. Её кто-то уже покупал до меня и вернул по той же причине. И вывод получается точно такой же, как в п.1.
    Какой вариант хуже судить не берусь. В сумме с отправлением мне в мой город из моего города. Я бы, наверное, не рекомендовал никому, этого продавца. Моя мечта читать при отключениях света разбита. Как и моё сердечко. 13 календарных дней потрачено зря.
    Но, допускаю, что мне просто не повезло.

Переваги:
    Воздержусь
    Недоліки:
    Воздержусь
    • Ладан Р***

Забыл уточнить. После моей покупки на розетке, позиция конкретно этой книги у конкретно этого продавца стала недоступной. Теперь она доступна вновь, это странно.

• Мирослава
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Маю книгу 4 роки, добралась до відгуку. Досі працює, все так само. Зручно читати вночі-є темний режим, є підсвітка, яка регулюється. Браузер працює, хоч і повільно але в разі потреба можна впоратись. Ще що для мене величезний плюс-можна лишати замітки та змінювати розмір шрифт.Читати електронну книжку справді зручніше для мене-вона легша і менша ніж паперова, і не нудить в транспорті, як з телефону, очі не втомлюються, як з комп'ютера. Легко завантажувати книжки-просто створити собі пошту кіндл і туди відправляти файли. Можна сортувати книги в папки. Єдине що, вона не тримала ніколи заявлений заряд (тижні, це якщо лежить і не користуватись), ну і з часом звісно, менше заряду тримає, але не на багато. В блекаути мені вистачало до включення е/е, тож це для мене не проблема. І не завжди коректно рахує, скільки сторінок залишилось прочитати, не знаю з чим пов'язано. Але і це не заважає. Рекомендую однозначно

Переваги:
    зручна

• Дарʼя К***
    Відгук від покупця. Продавець: Penergy. Колір: Blue

Працює гарно, на це нарікань поки немає, для мене дивним було те, що всередині коробки книга додатково упакована в пакет на клейкій ленті, але так розумію, що це через те, що його налаштовували і пару книг для огляду закачували, хоча хотілось би не тронутий товар отримати, також на екрані є пара коцок, на роботу не впливає, але трошки неприємно, під пакетиком видно не було. Задня стінка легко псується, деякі полоси вже були коли пакет зняла. Скажу одне, без чохла і скоріше всього плівки бажано не використовувати. Електронна книга перша, тому поки нічого не помітила, по функціоналу як для електронної книги все в нормі.

Переваги:
    Працює добре, по функціоналу недоліків не помітила
    Недоліки:
    Готуйтесь одразу купувати чохол, дуже легко псується покриття
  • Олександр Б***

Все супер

• Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Penergy. Колір: Blue

Супер туга книга, все настільки повільно та з лагами що відбиває все бажання, також фактично пам'яти близько 6ГБ (трохи менше)

Переваги:
    Класно лежить в руці
    Недоліки:
    Дуже повільна
  • Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black

Мені прийшов бракований девайс. Не читає купу форматів, зокрема, мобі (не бачить взагалі), дуже гальмує. Також не бачить деяких вайфаїв.
    Продавець намагався мене переконати, що все це так і має бути. Після моїх переконливих аргументів все ж повернув кошти, коли я переслала читалку назад. Хтозна, чи це мені так не пощастило, чи продавець дійсно продає браковані читалки. Загалом, не рекомендую. Бо витрачати час, кошти на послуги пошти, очікування та нерви - не прикольно.

• Продавець  MGBT

Електронна книжка працює коректно. Шкода, що Ви не змогли розібратись з таким простим в користуванні пристроєм.

• Ірина К***

навіть якщо покупець дійсно не розібрався з пристроєм (в чому я сумніваюсь), після такого коментаря продавця я б і сама ніколи в житті нічого не купила.

• Иван Г***

судячи по стилю відповіді продавця, це делетантська контора

• Игорь М***

6GB по факту

• Продавець  MGBT

Так, і це нормально. 2Гб вона бере під себе (ОС, словники)

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black

за два роки використання ні разу не пошкодувала про свій вибір, тому подарувала такий же своєму чоловіку. надійний пристрій. довго тримає заряд. трішки "напрягає" реклама амазон, але її без проблем можна відключити.
    окремий відгук заслуговує магазин, який у день замовлення відправив мені посилку.

Переваги:
    чудова та надійна електронна книжка
    Недоліки:
    на пристрої відсутня українська мова
  • Ілля Д***

• Богдан Ш***

Все чудово. Дякую

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black

К продавцу вопросов нет, сам кайндл очень странно работает и постоянно тормозит, очень долго реагирует на нажатия

Переваги:
    Четкий экран, хорошая подсветка
    Недоліки:
    Ходячий тормоз, а не ридер
    • Елизавета Т***

Теж саме. Тормоз, але в цілому, дитина задоволена. За півроку другий раз заряджаємо.

• Евгений С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Black

Давно мріяв про електронну читалку і, чесно кажучи, віддавав перевагу PocketBook через більший функціонал. Зупинився на цій читалці тільки через її наявність на момент покупки. В цілому задоволений. Підсвітка якісна в і періоди без світла мастхев, форматів вистачає - як мінімум у форматі mobi є всі книжки що в FB2. Перший місяць читав тільки з підсвіткою десь на 60%, баратеї вистачило на цей період. Фукціонал дійсно якийсь обрізаний, але його з головую вистачає. Це ж читалка, а не планшет. Реклама на головній сторінці взагалі не турбує

• Денис П***

А яркости Вам хватает, или тускловато?

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Користуюсь рік, ніяких нарікань. За відсутності світла добре виручає. Це другий мій Kindle, загальний стаж користування ними 14 років. Перший сама випадково пошкодила, а так би ще працював

• Марія К***
    Відгук від покупця. Продавець: igoods+

Проблему вирішено

Я думала, що зможу спокійно перекинути свої книги з телефону, але ні. Я хочу повернути книгу, бо немає українського меню та не працює блютуз

Переваги:
    Не бачу поки
    Недоліки:
    Немає українського меню, в браузері більше половини посилань на російські сайти, не працює блютуз
  • Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Завжди підхожу до вибору техніки і електроніки дуже відповідально. Так сталося і на цей раз. Вирішила, що мені дуже не вистачає рідера. Передивившись багато відгуків на різні моделі в різних цінових категоріях, зупинила свій вибір на цьому кіндл та ні краплі не жалію. Процитую відгук, який тут вже був: "це моя улюблена річ, страшенно рада, що його купила". На Амазоні зареєструвала без проблем, за допомогою онлайн-чату відключила рекламу. Книжки заливаю на Кіндл за допомогою електронної пошти - дуже зручно. Чохол-обкладинку замовила окремо.

• Марія К***

У вас є в книзі українське меню?

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Plum

1я книга. Ничего такая, все понятно, интуитивно, батарея держит уже 7 дней 3 часа в день читаю. Глазам комфортно. Опции для баловства. Кто хочет можно покупать книги онлайн.

Переваги:
    Достойный экран, подсветка регулируется, глаза не устают.
    Недоліки:
    Н****а не прорезиненный корпус задней крышки ! Медленная зарядка.
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Доставили дуже швидко. Книгу зареєструвала на амазон без проблем. Рекламу відключили. Поки що повністю задоволена, далі - побачимо.

Недоліки:
    Ціна кусається
    • Продавець  anytech

• Павло М***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Книга проста в налаштуваннях. Популярні формати файлів PDF, DOC, та інші. Зручна при читанні в будь якому положенні.

Переваги:
    Amazon
    Недоліки:
    ...в комплекті не має чохла-обкладинки
    • Продавець  anytech

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Дана версія книги не комплектується чохлом, слім версія упаковки. На самому сайті Amazon бувають бандлові версії, вони коштують дорожче, плюс доставка і розмитнення буде вдвічі дорожче за цю версію.

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Sage

Дякую за чудовий сервіс! Покупкою задоволена і швидка доставка порадувала)

• Продавець  StarLight

Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!

• Людмила
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Одна з моїх улюблених речей!! Страшенно рада, що купила собі цей Кіндл.

Доброго дня! Дякуємо за відгук

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Просто та надійна електронна книга, екран з підсвіткою дуже зручний

Переваги:
    Проста та надійна, підсвітка екрану
    Недоліки:
    Не помічено
    • Продавець  anytech

• Наталья Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Sage

Продавец связался в тот же день и отправил товар через несколько часов. Пока что всем очень довольна!

Переваги:
    Хорошая контрастность, четкий текст, простая в пользовании. По всем заданным параметрам - полное совпадение.
    Недоліки:
    Не поддерживает самый распространённый формат fb2, но проблема легко решается.
    • Продавець  anytech

• Ігор К***

Доброго дня. Підкажіть як вирішується? Планую купувати собі, але це, що не підтримує найпопулярніший формат, відлякує.

• Олександр

Ігор, є онлайн конвертори з fb2 у mobi

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Надежна как молот Тора! Внутреняя ОС достаточно надежна и стабильна. Синхронизация работат прекрасно. Немного напрягают танцы с бубном для конвертации в .mobi формат, с другой стороны есть куча бесплатных сервисов которые делают это на онлайн из того же epub либо fb2. Если сравнивать опыт использования PoketBook и Kindle то последний понравился больше. Это вероятно как сравнивать андроид и эпле.

Переваги:
    Эргономика. Надежность. Энергоэфективность.
    Недоліки:
    Огрниченое кол-во поддерживаемых форматов
    • Продавець  anytech

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Изначально не хотел брать из-за того, что не поддерживает многие форматы, потом посмотрел, что в интернете есть все необходимые книги в формате mobi, также можно установить конвертор и без проблем конвертировать в нужный формат любые книги. Так что это не является проблемой. Сама книга удобная, быстро разобрался с настройками. Сравнить не с чем, так как эл.книг до этого не было. Первое впечатление хорошее, всё устраивает.
    Единственное, что не понял как убрать или поменять картинку на заставке.
    Продавец оперативно обработал заказ и в тот же день отправили по новой почте.

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Це мій перший рідер, порівняти ні з чим. Перейшов на нього з класичних книжок і смартфону. До пристрою питань немає, все добре зроблено, тільки приємні враження:
    зручний, простий в користуванні; достатньо налаштувань і функцій; відчуття від читання подібні до відчуттів від паперових книг; очі не перевтомлюються (читаю 1 - 1.5 год/день); чіткість літер дуже хороша (розмір ставлю на 4 позицію); підсвітка часто стає в пригоді; заряд батареї витрачається повільно, як на мої потреби.

Окремо хочу звернути увагу на видавництва, які часто не роблять свої книги в належній якості. Інколи взагалі формат MOBI відсутній в певної книги, а коли конвертуєш, то не вдається отримати нормальний результат - щоб вирівнювання було по ширині сторінки і з переносами слів (пробував на різних конвертерах і з різними параметрами). Для мене це має значення, бо коли платиш за щось, то очікуєш на належну якість, на відчуття, що береш до рук книгу.
    Також Amazon може видаляти обкладинки книжок. Інколи цього можна уникнути, якщо перекидати книжки через кабель.
    До продавця питань немає, всім задоволений.

• Володимир

Розібрався в конвертері FreeLib. В налаштуваннях є потрібні опції для отримання хорошого або прийнятного результату після конвертації.

• Андрей Н***

Спробуйте Calibre, це найкраща програма для конвертування та редагування електронних форматів книг.

• Адаменко В***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

Люди , которые читают на телефоне бегом переходите на электронную книгу.
    Простой пример: на телефоне читал до 1 часа и начинало колоть глаза. Читаю эл. книгу по 3 часа и глаза ,просто, устают и все ))
    Очень рад покупай, работает хорошо

Переваги:
    Экран, водонепроницаемость, сенсор
    Недоліки:
    Бывают редкие сбои системы. При перезагрузке все проходит
    • Продавець  anytech

• Димитрий К***

Шикарная атмосфера)

• Анатолій
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Blue

все чудово. Раджу дану модель. Щиро дякую продавцю за відмінний сервіс.

Переваги:
    якість та зручність

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Чудова книжка, екран не шкідливий для очей, зручна у використанні.

Переваги:
    екран, компактність
    • Продавець  anytech

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Blue

Просил заменить книгу из-за артефакта на дисплее. Менеджер ответил одобрительно, и на этом все остановилось. Команда магазина не дает внятный ответ, когда отправят новую книгу обратно. Жду уже 6 дней.

Переваги:
    Книга
    Недоліки:
    Сервис. Отношение к клиенту.
    • Продавець  MGBT

Добрый день, Андрей. Приносим извинения за задержку. Книгу Вам заменили как только появился товар на складе.

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Plum

Пока не в восторге. Получила книгу сегодня, очень тупит сама система, долго все загружается. Был залогинен кто-то ранее в эккаунт на этой читалке.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Книга сподобалась, відправили відразу. Спочатку були проблеми в тому що книга виявилась розумнішою нас)) але потім трохи почитали і розібрались. Книга йшла на подарунок і в основному для підручників, через експериментальний браузер в форматі pdf. скачувати відмовилася, по причині не сумісності форматів. Загрузили на комп'ютер програму для переформатовування, міняли на mobi. І все відкривалося. А потім скачали пвдручник знову ж таки в pdf. але на іншому комп'ютері, з новішим віндовсом, і чудом pdf.формати відкривались в книзі без форматування. Наразі в користуванні, сестра задоволена. Дякую.

Переваги:
    Приємна для очей
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  anytech

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Покупалась на подарок парню как апгрейд с Kindle 5 ради подсветки. Для нас в принципе Киндл - это лучшая читалка на рынке. Качество, сколько держит заряд, удобство интерфейса, как лежит в руке (даже с моей маленькой ручкой не возникает никаких проблем и боли в кисти). С перекидыванием книг через родной кабель с ноутбука проблем не возникло, с синхронизацией аккаунта амазоновского и книг оттуда тоже все в порядке.
    Чехол ищите по коду модели на крышке читалки, снизу слева, в моем случае это была PQ94WIF.
    Попытавшись отключить рекламу через чат в первый раз, агент поддержки сообщил, что т.к. читалка японская, то есть купленная в amazon.co.jp, то он ничем нам помочь не может и нужно писать в японский саппорт. Но туда писать смысла нет, потому что у японцев все по протоколу и вам откажут, у них нет такого варианта, как даже купить отключение рекламы в личном кабинете, не то что попросить сделать бесплатно. Если вам тоже попалась японская, не переживайте, просто долбитесь в саппорт американцев дальше, хоть они и будут вам говорить, что просто не имеют доступа к книгам японского отделения. 5 по счету агент поддержки после объяснения ситуации (реклама не актуальна, японцы не хотят идти на контакт, я был не в курсе ситуации при покупке, бла-бла) просто сказал, что отключил и нужно перезагрузить. Всё :)
    О работе магазина anytech:
    Заказала около полудня, ставила галочку не перезванивать. Где-то в 9 вечера того же дня мне в приложении НП уже отобразилась накладная и посылка выехала, через день на утро я ее уже забрала. Коробка целая, не помятая вовсе, но упаковка конечно желает лучшего - в пакете новой почты для одежды 1кг.
    При проверке оказалось, что серийный номер в гарантийном талоне и самого устройства отличаются последними двумя символами (судя по всему при отгрузке по невнимательности мне упаковали другое устройство, нежели собирались). Связавшись в магазином я попросила выслать мне гарантийник с правильным серийным номером, на следующий же день они это сделали и еще через день я его получила. Все очень оперативно, спасибо!

• Мочарська Л***

Загалом задоволена

Недоліки:
    Незручна система читання зносок. Треба запамятати місце, а потім його не забути і внести. У старому варіанті було значно зручніше
    • Продавець  anytech

• Дмитро Ш***

Переходите за посиланням виноски, читаєте, потім зверху менюшка і кнопка "назад". Так само працює після переходу

• Романна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Книжка супер! Зручна і швидка в використанні . Я задоволена . Нарікань немає.

• Дмитрий К***

Как его вернуть?

• Продавець  anytech

Доброго дня! Згідно 8 або 9 статті про захист прав споживача.

• Кроковный В***
    Відгук від покупця. Продавець: anytech. Колір: Black

Не понятно не где не скачать бесплатно.
    К ноутбуку не конектится, форматы даже которые указаны не поддержке ошибку пишет. жалею о покупке

• Продавець  anytech

Доброго дня! Завсе потрібно платити, в магазині книги платні, видавництва і письменники не працюють безкоштовно. Дивно до ноутбука не вдалося підключитися але при цьому не підтримує закачані книги.

• Кроковный В***

Хочу вернуть его. Можете набрать