Картка Rozetka

Відгуки покупців про Теплі лосини Fashion Girl "Boston" 48 чорний

Оцінка користувачів 3.75/5
  • Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Lady Sovershenstvo. Розмір: 44. Колір: Чорний

Дуже кашлатяться. Тканина поганої якості.

Переваги:
    Теплі
    • Продавець  Lady Sovershenstvo

Любов, дуже прикро, що вам не сподобалась придбана модель. Лосини "Boston" дуже популярні серед клієнтів, проте ми дуже рідко отримуємо скарги щодо якості тканини або пошиву. Обов'язково приймемо ваш відгук до уваги!
      З повагою, інтернет-магазин "Lady sovershenstvo".

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Lady Sovershenstvo. Розмір: 46. Колір: Чорний

кість жахлива, навіть після прання фарбують все, білі носки зверху всі брудні, світлі худі також. А ще тканина зіпсувалась через маленьку бірочку. Додаю фото зіпсованої тканини, та як вони покрасили жовту одежу всього лише за 1 день носіння і після прання!

Переваги:
    Недоліки:
    Дешева неприємна тканина, бруднить все краскою
    • Продавець  Lady Sovershenstvo

Ганно, вибачаємося за незручності! Лосини "Boston" входят до числа хітових позицій інтернет-магазину, та клієнти не скаржилися на якість виробу або тканини. Ми ретельно перевіримо інформацію, а для збереження кольору та форми виробу рекомендуємо прати його за низької температури (не більше 40 градусів) в режимі "Делікатне прання", бажано з рідкими засобами.
      З повагою, інтернет-магазин "Lady Sovershenstvo".

• Юлия П***

Не советую, маломерят
    S размер

Переваги:
    Тёплые
    Недоліки:
    Маломерят
    • Продавець  Lady Sovershenstvo

Юліє, дякуємо за відгук! Нам шкода, що Ви залишилися незадоволены замовленням. Ви завжди можете повернути або обміняти товар, якщо він не підійшов за розміром чи з будь-якої іншої причини. Дана модель продається вже давно і жодних нарікань щодо невідповідності розмірі ще не було. У будь-якому разі ми без проблем приймаємо речі на обмін та повернення. Усю детальну інформацію надіслали Вам на Viber.

• Мария Т***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

долго выбирала теплые лосины - очень понравились. хорошее качество. брала 44 размер как обычно и беру.

Переваги:
    хорошие лосины цена качество.
    Недоліки:
    немного растягиваются
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  Lady Sovershenstvo

Маріє, дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням, та замовляйте в нас ще, завжди раді допомогти із вибором обновки)

• Ирина П***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Леггинсы чудесные! Размер у меня 46, но я взяла 48 по размерной сетке производителя. Сели идеально по фигуре! Теплые, мягкие, удобные. Сзади есть кармашки. Именно такие искала. Планирую носить дома с теплой туникой. Надеюсь, в носке не подведут. На данный момент - рекомендую!

Переваги:
    Красиво сидят, мягкие, не давят, удобные, тянутся, цена по скидке
    Недоліки:
    Пока не обнаружила
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  Lady Sovershenstvo

Ірино, щиро вдячні за відгук! Носіть із задоволенням і звертайтесь до нас ще, будемо раді новим замовленням!)

• Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lady Sovershenstvo. Розмір: 48. Колір: Чорний

Хорошие, теплые на обх.бедер 104 подошёл 48раз.

• Продавець  Lady Sovershenstvo

Наталіє, щиро дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням та замовляйте в нас іще, будемо раді!

• Наталия Г***
  • Наталя І***
    Відгук від покупця. Продавець: Lady Sovershenstvo. Розмір: 46. Колір: Чорний

Чудові лосини! З задоволенням ношу. Практична річ! Дякую магазину за якісний товар! Рекомендую. На мій зріст 164 см, параметри Sки розмір лосини 46 підійшов ідеально. І по довжині також.

Переваги:
    Тепленькі, м'якенькі, висока посадка на поясі. Збоку зовні шов. Акуратно пошиті.
    Недоліки:
    Не виявлені
    • Продавець  Lady Sovershenstvo

Наталю, щиро дякуємо за вігук! Нам приємно, шо Ви залишилися задоволені замовленням. Носіть із задоволенням та замовляйте в нас ще)

• Анна П***
    Продавець: Lady Sovershenstvo. Розмір: 46. Колір: Чорний

Кроковий шов менше. Лосіни швидше як штани, не дуже облягають. На зріст 176 і худу статуру вільно сіли. Внизу штанини заширокі і щиколотку не облягають тому підскакують. Шов зсередини на промежині дуже рудий що при носінні створює дискомфорт.