Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Рідке натуральне органічне добриво біоконцентрат підживлення біогумусу для стреліції, 1 літр

Оцінка користувачів 4.67/5
на основі 4 відгуки
  • Галина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Все добре , вазон росте і листя гарно виглядає

Переваги:
    Акційна ціна
  • Dariia
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Вітаю! Підкажіть, будь ласка, як часто потрібно удобрювати цим концентратом велику стреліцію?

Переваги:
    Поки чекаю на результат
    • Продавець  Exotic Plants

Доброго дня.
      Підживлювати рослини нашим добривом бажано двічі на місяць.
      На наступний день після поливу.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

Брала грунт та добриво. Аналогу цієї продукції немає ніде. Найкраще, що я купувала! Для тих, хто цінить натуральність, якість та користь.

Переваги:
    Натуральність та якість
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Exotic Plants

Дякуємо за приємний відгук! Наша продукція власного виробництва і ми дуже слідкуємо за якістю продукції. В нашій оранжереї багато років росте велика кількість рослин і ми завжди використовуємо лише власне добриво.

• Виктория Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Exotic Plants

перепрошую, але г***о з водою в прямому сенсі цих слів.
    в мене питання до магазину/виробника - як саме ви визначили що це добриво для стреліції, чим воно відрізняеться від інших ваших пляшечок? де взагалі хоч якийсь тест, аналіз, вказана концентрація чи тестування цього "добрива"???
    ще і доставка обійшлась у 72 грн ( на відділення НП з Києва в Одесу), а пляшка була пошкоджена і половина цього "розчину" витекла.

• Продавець  Exotic Plants

Доброго дня! Нам дуже шкода, що посилка була пошкоджена при транспортуванні.
      Якщо добриво вилилось, внаслідок пошкодження пластикової пляшки, Ви мали можливість при отриманні посилки відмовитися від отримання, або хоча одразу ж зв'язатися з нами або пред'явити особисто претензію до Нової пошти. Під час підтвердження замовлення ми попередили Вас, що доставка здійснюється за тарифами Нової почти. Оскільки у Вашому замовленні окрім добрива був також і грунт для стреліції, то вага посилки становила 3 кг, що й вплинуло на вартість доставки.
      Щодо складу добрива, то в описі до товару зазначено, що це 100% концентрат органічного біогумусу, розведений у воді в певній ретельно підібраній експериментальним шляхом пропорції, оптимальній для стрілеції.
      Добриво для стреліції ми використовуємо у нашій оранжереї для підживлення рослин і вони почувають себе чудово.
      Тому, на нашу думку, теза, щодо неефективності придбаного добрива є передчасною, необґрунтованою та безпідставною.
      Про все це ми повідомили Вас особисто в телефонній розмові.
      Щиро бажаємо Вам успіхів!