- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Грация. Розмір: 19
Колір каменю зовсім не такий як на фото. Вдень при сонячному світлі камінь фіолетових відтінків, вночі при штучному освітленні також.
Лише після фото зі спалахом камінь змінив колір на такий, що в описі товару на фото. Каблучка гарна, але я не люблю фіолетові відтінки каменю. В описі товару жодного фото з таким кольором каменю. Однозначно буду повертати. Це не мій колір.
На фото камінь, вдень на сонці, вночі при електричному теплому світлі та при фотографуванні зі спалахом.- Переваги:
- Гарний виріб
- Недоліки:
- Колір зовсім не такий, як на фото в описі. Я ж не буду весь час підсвічувати каблучку ліхтарем, щоб камінь сяяв оливково-зеленим кольором, як на фото в описі. Камінь не тих відтінків, які б хотілося.
- Алла В***Відгук від покупця. Продавець: Грация. Розмір: 18.5
Купила кольцо. Очень хорошее. Все подошло. Ношу уже год. Рекомендую.
- Недоліки:
- Нет.
- Продавець Грация
Дякуємо, що обираєте нас!
- Ксения Г*** ВоронВідгук від покупця. Продавець: Грация. Розмір: 17.5
Отличное кольцо, покупала маме на подарок в комплекте с серёжками.
Камень очень красиво меняет цвет, размер указан правильно.
Доставка быстрая.- Переваги:
- Цена, качество
- Продавець Грация
Спасибо за дополнительные фото!
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Грация. Розмір: 17.5
Уже заказывала товар у этого продавца. И товар, и сервис на высоком уровне. Молодцы. С Вами приятно иметь дело. Вставка меняет цвет с медового на зеленый при искусственном освещении (кто не знает)
- Переваги:
- Соответствие картинке, хороший сервис, быстрая доставка. Красивое и недорогое.
- Людмила К***Продавець: Грация. Розмір: 19
Гарна і витончена каблучка. Колір каменю змінюється в залежності від освітлення.
- Переваги:
- Буду брати ще сережки