Відгуки покупців про Набір мисок із нержавіючої сталі Supretto, 6 шт. (Арт. 5960)
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Треба перевіряти при отриманні!
Сама маленька миска з великою тріщиною!- Недоліки:
- Не перевірив,миска з тріщиною!
- Продавець Homeday
Сергій, нам шкода, що Вас не задовольнила якість товару. Для оформлення обміну/повернення Вам треба звернутись у відділ рекламації нашого магазину. По буднях, з 9:00 до 14:00.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Немає на що скаржитись, свою функцію виконують
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Миски, як миски. На свою ціну відповідають, яка ціна, така і якість
- Продавець Homeday
В'ячеславе, велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Брати зі знижкою можна, проте так само можна було б і не пошкодувати півметра пухирчастої плівки і клаптя картону, бо верхня миска в численних ямках
- Переваги:
- Непогані, наче дійсно сталь
- Недоліки:
- Дуже тонкі, погано запаковані - лише одна тоненька плівка + пакет НП, на одній із мисок був брак
- Продавець Homeday
Павле, приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Super
- Продавець Homeday
Ігорю, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Дуже зручний в користуванні
- Недоліки:
- Недоліків не бачу
- Продавець Homeday
Сергію, дякуємо Вам за зворотній зв'язок і приємний відгук! Нам дуже важливо знати, що наші покупці задоволені нашими товарами.
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: Homeday. Колір: Сірий
Тоненькі
- Продавець Homeday
Катерина, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- ПокупціПродавець: Homeday. Колір: Сірий
ПРИЇХАЛИ З ПОШКОДЖЕННЯМИ.
ПІСЛЯ ОГЛЯДУ НЕ ЗАБРАЛИ.
СПРАВДІ ТОНЕНЬКІ.- Переваги:
- Металеві
- Недоліки:
- Приїхали з вм'ятинами, тоненькі
- Продавець Homeday
Дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
Не хотів писати відгук, бо ті дві миски,якими користувався, хоч і тоненький, але влаштовують для газової горілки.
Та от дістав чергову миску, а там діра! (Фото).
Не побачити її при пакуванні, вважаю, було важко! Одже, судячи і з інших відгуків, продавець покупців не поважає!- Продавець SunDay
Олексій, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Коля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Прийшов заказ. Хочу повернути .тому що не відповідає тому що заказував.
- Переваги:
- Нема ніяких.
- Недоліки:
- Поспішив. Треба було не купляти. Бо ґеть не то що замовляв.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав очікувань.
Для оформлення повернення, будь ласка, зверніться до служби підтримки або скористайтеся процедурою повернення через ваш кабінет покупця.
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Жахливі. Хіба що тваринам їсти та пити в них давати. На деяких мисках, є невеличкі темні плями, можливо бруд.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам дуже шкода, що набір мисок Supretto не виправдав ваших очікувань. Ці миски дійсно призначені переважно для використання з тваринами, але їх якість має залишатися на належному рівні.
Темні плями могли з’явитися внаслідок виробничого процесу або транспортування — перепрошуємо за цю ситуацію. Якщо є можливість, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми постараємося вирішити це питання.
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Дуже маленькі,не раджу.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Шкода, що розмір набору не виправдав ваших очікувань. У характеристиках товару вказано об’єм кожної миски — сподіваємось, ця інформація стане у пригоді іншим покупцям при виборі. Дякуємо, що поділились враженням.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Досить непоганий набір. Зручний для використання
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Неллі К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Завжди під рукою.
Зручні і багато.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук. Бажаємо тривалого користування!
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Супер, те що хотіла.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Дякую! Прийшов товар швидко. Якістю задоволена.
- Переваги:
- Живу в селі, те що металеві, там це плюс.
- Недоліки:
- Дуже тоненькі
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Халилов Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Миски протискаются від натиску пальця.
Дуже тонкий метал.
Маленькі і вже подрапяні.
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за покупку та відгук.
- Олександр
Купіть собі цей набір, якість супер...Набір мисок з нержавіючої сталі + ПОДАРУНКИ: Подрібнювач багатофункціональний Krauff Код: 495648104
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
Класні. Рекомендую.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Норм миски
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Раді, що Ви задоволені покупкою.
- РадіонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Доволі компактно складаються. За рахунок різних розмірів, одну миску можна використовувати як кришку для іншої. Дуже зручні для приготування їжі у духовці чи аєрогрілі. Мають малу теплоємність.
- Переваги:
- Легкі та компактні
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Чому 2 зірочки? Якби не були миски пошкрябані та у чомусь вимазані (на руках залишаються чорне липкувате щось, може від металу - типу коли довго лежить), поставила би 4 зірочки. П'ять ніяк не поставила, бо такі самі миски бачила дешевше, ще й з можливістю обрати цілі, не взяла бо подумала придбати більш якісні... А отримала розчарування Повернути вже не змогла бо протупила: викинула плівку у яку були загорнуті миски - без пакування не беруть, того оскільки сама винна претензій що не вийшло повернути не маю
Відмиваються, але не дуже добре, з пошкрябинами вже нічого не поробиш. Просто дуже шкодую що купила️- Переваги:
- Дійсно легкі (дивлячись на інші коментарі, мені ще повезло що не погнуті)
- Недоліки:
- Ціна-якість не відповідає, пошкрябані, запачкані
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук. Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень та працездатність перед безпосереднім отриманням.
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
покупала на подарок.внешне понравились
- Переваги:
- не бьются
- Недоліки:
- НЕТ
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: SunDay. Колір: Сірий
- Продавець SunDay
Романе, раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Повний відстій
- Олександр
Чому не повернули ? Якби було так, Ви би їх не взяли...
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Приїхали рівненькі, без ушкоджень. Дякую за покупку
- Переваги:
- Легенькі, компактні, складені одна в одну займають мало місця
- Недоліки:
- Дуже тонкий метал, треба поводитися обережно
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Две миски погнуты внутри!!! Увидела дома,когда распаковала. Бегать менять- нет ни сил, ни времени, ни желания.....
- Переваги:
- Недоліки:
- Описала выше
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Мисочки класні,розмір як і хотіли,але 2шт трішки погнуті.
- Недоліки:
- Трішки погнуті,Маю надію ржавчиків не буде
- алексей г***
Поржавіють ці миски від жорсткої води!В них тільки щось жирне зберігати,від кислого,соленого іржавіє будуть.З дійсно хорошої нержавійки Аісі 316 подібний набор буде в 10 разів дорожче а ці з самої дешевої зроблені
Представник постачальникаДобрий день. Ми наполегливо рекомендуємо ретельно перевіряти товар на наявність пошкоджень та працездатність перед безпосереднім отриманням.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Все прийшло добре. Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, бажаємо приємного користування!
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Они намного меньше, чем кажется по фото и описанию. В остальном ничего, прочненькие.
- алексей г***
Рулетки в руки і прикидати по заявленним розмірам,а після проаналізувавши вирішувати чи купувати
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за покупку та відгук.
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Миски не плохие,лёгкие,но мелковаты
- Переваги:
- Легкие
- Недоліки:
- Не очень глубокие
- Аэлина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Вполне себе обычные миски из нержавейки, ничего не обычного, в использовании ведут себя нормально.
- Евгения Г***Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Миски само по себе хорошие, качество ожидаемое. Но я невнимательно прочитала описание и миски оказались меньше по размеру, чем я ожидала. А так вполне хорошие, удобные, и соответствуют описанию (главное внимательно его читать).
- Мария И***
Нажаль я ніже не знайшла в описі розмір мисок..
Представник постачальникаДоброго дня! Повні розміри вказані у вкладці "Характеристики" в карточці товару.
Размеры
21х21х6 см
23х23х7 см
Толщина стенок: 0.5 мм
- СветланаПродавець: Rozetka. Колір: Сталевий
Набор замечательный. Миски легкие, удобные в использовании. Качественно сделаны.