- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Термос якісний. Брали дитині . Дуже зручно орієнтуватися за індикатором. Син в захваті. Доставили швидко. Дякую за чудовий сервіс.
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Viktoria S***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Дякую за товар! Якість чудова. Дизайн супер. Менеджери швидко оформлюють та відправляють потрібне замовлення. Дякую вам. Бажаю так працювати і далі!
- Переваги:
- Шведкой зв’язались
- Недоліки:
- Жодного
- Продавець LikePrix
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Як я розумію непрацюючий індикатор у багатьох виробах, що відправляється. Представник магазину не перевіряє справність перед відправкою, нажаль. Дитина дуже чекали на цей термос, забрали з поштомату і викинули коробку. Звернулась до продавця. Так, він запропонував повернути товар, але коли я сказала, що вже немає коробки, скинув відео як змінити батарейку. Але ні я сама, ні майстер з ремонту так його і не змогли вскрити. Google дає інформацію, що його треба гріти феном, щоби кришка стала більш м‘якою та податливою).
Загалом, не знаю навіщо всі ці трабли або з пересилкою, або з такою складною заміною батарейки. Здається, краще пошукати більш відповідального продавця.- Недоліки:
- Не працює індикатор
- Гончаренко А***
не працює індикатор
- Кристина Е***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix. Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
визуально хорошенький, но не работает измеритель температуры. а это было важно, брала для ребенка, на смесь.
- Переваги:
- аккуратный, хорошо собран, не протекает
- Недоліки:
- не работает дисплей
- Продавець LikePrix
Доброго вечора Христина. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших клієнтів. Дисплей не працює оскільки там сіла батарейка і її треба замінити. З Вами зв'язалися і відправили відео-інструкцію як це зробити, але вирішили що Ви нам відправите термос і ми замінимо самостійно. Вибачте за незручності. Гарного Вам вечора)
- Анна И***Продавець: LikePrix. Об'єм: 450 мл. Колір: Білий
Термос тест-драйв прошёл. Шикарный дизайн, работающий индикатор температуру держит до 12 часов. Удобная вещь, как зимой, осенью и весной, особенно, когда работаешь в холодных помещениях, где нет никаких условий. Покупала на подарок.
- Переваги:
- Шикарный цвет, работающий индикатор, температуру держит 12 часов, не пробивается жидкость
- Продавець LikePrix
Доброго дня Анна. Дякуємо за Ваш позитивний і змістовний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Елена Щ***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Чорний
Заказом не довольна, девушка в принципе продавец общительна, доставку ждала почти неделю, заказывала на подарок, упаковка разорвана в клочья, резинка на верхней крышке не плотно была вставлена, в работе еще не проверяла, как держит температуру, но внешний вид удручающий, второй раз не закажу у данного продавца
- Аміна С***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Чорний
Товар прийшов в зашарпаній упаковці, індикатор не працює , є пошкодження товару .
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Не працює індикатор, товарний вид жахливий
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Білий
Купила 11 вересня, вже 20 жовтня термос перестав тримати температуру через як я розумію розгерметизацію. Жахлива якість, гроші на вітер.
Розетка розчарувала максимально - Валерія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Термос виглядає дуже солідно. На цьому все.
Тепло перші два тижні тримав добре, годин 8-10. Після другого тижня почав тримати годин 4-5. Також перестав працювати індикатор. - Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Дуже компактний, гарний. Тепло тримає не довго. Щоб індикатор показував точну температуру, потрібно перевертати щоб вода контактувала с датчиком.
- Переваги:
- Гарний, компактний,
- Недоліки:
- Не тримає довго тепло, годин 6
- Заріна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Extend Market. Об'єм: 450 мл. Колір: Чорний
Компактний зручний термос, добре тримає температуру.
- Ярослав Б***Відгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Термос прийшов у відкритій коробці з розрядженою батареєю і подряпинами на склі індикатора.
Пропонують замінити батарею самостійно, що до речі не так просто як замінити, наприклад, батарейки в пульті тв. І є ризик, ще не користувавшись, одразу зламати екран або індикатор.
Та й взагалі, коли купуєш товар, то розраховуєш на нормальне користування після розпаковки.
Від покупки розчарування...- Продавець DaddyDi
Добрий день, Ярослав.
Менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення питання по заміні товару. Вибачте за незручності. - Ярослав Б***
Замінили через короткий час на новий. Такий як і замовляв, чорного кольору. Тільки не спрацьовував дісплей. Сам вирішив не розбирати і користувався просто як термосом. І тільки через кілька місяців випадково поставив його вверх ногами і побачив, що дісплей працює. Можливо десь відходила батарейка, а після притискання запрацювала. Тепер показує температуру після дотику на кілька секунд і вимикається для збереження заряду батарейки. Тримає температуру менше ніж термос. Але він більш як термочашка, бо пити треба або прямо із нього (є сітечко) або наливати напій в окремий стаканчик. Мені подобається. Дякую!
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: DaddyDi. Колір: Чорний
отлично держит температуру! удобно мыть. оптимальный объем колбы.
- Переваги:
- хорошее качество, отличная цена
- Продавець DaddyDi
Добрий день, Віктор.
Дякуємо Вам за Ваш відгук.
- Хоменко Р***Відгук від покупця. Продавець: SHEF LIFE. Об'єм: 450 мл. Колір: Чорний
Спасибо ребятам операторам магазина и менеджеру Олегу за оперативный обмен и то что они ценят каждого клиента независимо от суммы заказа Магазина прислушиваться к просьбам при заказе даже если они нестандартные,100 % рекомендую.Удачи им в продажах
- Переваги:
- Ценят каждого клиента
- Продавець SHEF LIFE
Доброго дня ! Дякуємо за ваш відгук