Відгуки покупців про Магнітний чохол-книжка BBM1 Magnetic Case для iPad Pro 11" 2020/2021/2022 Зелений Оливковий

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Ангеліна
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Все супер) рекомендую этот магазин

Переваги:
    Отличное качество
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Оливковий

Класний чохол. Замовляю вже вдруге. Попередній прослужив більше 2 років.
    Продавець одразу сконтактував для уточнення моделі планшета, навіть попри те що був уже вечір пʼятниці. В неділю я вже отримала замовлення. Все мега швидко)
    Окреме дякую за подарунок

Переваги:
    Якісний, надійний, зручний.
  • Наталя С***

Все чудово.Хороша річ.

• Олександр В***

Дякую за чехол книжку…
    доставили вчасно…
    вiн дуже добре пiдiйшов до мого планшета IPAD pro 11 2020 року А2228…

Переваги:
    те що я хотiв
    Недоліки:
    поки нема
  • Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Класна якість, швидко відправили, приємний спілкування з продавцем

• Єгор Л***

Все описав

Переваги:
    Дуже гарний чохол за свої гроші
    Недоліки:
    Магніт трохи слабенький, але за свої гроші добре
  • Денис Т***

Кращій за свої гроші

• Костянтин М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Перші години використання, чохол супер, магнітиться до задньої частини, прилягає чудово до передньої (до екрану) та блокується при закритті, камера не випирає за чохол ззаду, не заважає магнітити планшет до холодильника, також зручно використовувати чохол з Apple pancil, в цілому всім раджу продукцію цієї компанії, ціна варта якості!

Переваги:
    Якість ціна
    Недоліки:
    Швидко брудниться, аде й відтирається легко
  • Ольга М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний

Класний чохол, кріпиться міцно і надійно. Користуюсь кілька місяців, ніде не потріскав чи пошарпався. Якість супер.
    Магазину окреме дякую, одразу звязались зі мною для уточнення деталей, хоча це був уже вечір пятниці)

Переваги:
    Гарна якість, хороші магніти, сів ідеально
  • Ріна
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій

Пройшло 2 роки з тих пір, як я замовила цей чохол. Що я можу сказати.... нормальний чохол. Магнітиться до задньої стінки планшету і екран тухне, коли закривається кришка. Все як повинно бути. Від зовнішніх пошкоджень захищає, тому що спинка, що екран виглядають добре досі.
    Облазити почав тільки півроку тому, тому, але я також постійно таскала айпад з собою в рюкзаку, де теж є об що тертися. Вважаю, непоганий товар за свої гроші

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний

Чехол отлично подошёл, но пришёл с браком

• Продавець  ZaChekhlimo

Ілля отримав чохол не бракований, а пошкоджений при доставці Новою поштою у поштомат. Так як така ситуація з поштоматом у нас трапилась вперше, на слідуючий день ми проконсольтувалися з представником перевізника, нам розповіли все що потрібно зробити. Ілля надіслав у Нову пошту фотографії пошкодженого чохла та пакування, дистанційно написав притензію, і йому в цей же день компенсували вартість чохла у повному обсязі, так як всі відправлення ми страхуємо.
      Дуже не очікувана оперативність Нової пошти у вирішенні даної проблеми.
      У підсумку - Ілля отримав компенсацію і чохол теж залишився у нього.

• Артём П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий

Чохол мені точно сподобався — функціональний / приємний тактильну.
    Співвідношення ціна / якість — практично на відмінно.
    Магазин — чуйний / чіткий. Взаємодію, особисто для себе, оцінюю як конструктивно-позитивно.
    Дякую за гарний товар / відповідальний бізнес.

• Anna S***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Продавець додав неочікуваний подарунок, дуже вдячна.

Переваги:
    Зручний у використанні кейс, якісно виконаний
  • Святослав Б***

тримається на магнітах нормально

• Елеонора Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Рожевий

Дуже якісний та красивий магнітний чохол, дуже задоволена. Дякую за швидке обслуговування!

Переваги:
    Якість, рівень обслуговування
  • Polina
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий

Чохол якісний, добре тримається, і колір співпадає з тим, що на фото
    Окрема вдячність за подарунок!

• Лєра
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний

Чудово тримається і якість норм, користуюсь уже рік і ніяких потертостей.

Переваги:
    Гарно тримається
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Темно-зелений

Купував більше місяця назад, вирішив написати відгук уже з часом. Чохол лягає ідеально, все рівненько, сам матеріал приємний на дотик, за місяць використання слідів зносу не має. Рекомендую

Переваги:
    Якість
  • Скочинський Д***

Хороший чехол

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Темно-зелений

Честно кажучи сподівалась, що за таку ціну буде трішки якісніше. Раніше я купувала обкладинку у іншого продавця, вона була з м'якою тканиною всередині, в цій немає. Слабкі магніти, особливо в частині що закриває екран, відкривається в сумці, що може призвести до подряпин на екрані.

Переваги:
    гарний колір.
    Недоліки:
    слабкі магніти, відсутся мяка тканина в середині
    • Продавець  ZaChekhlimo

В середині Магнітний чохол-книжка BBM1 Magnetic Case для iPad Pro 11" вкритий мікрофіброю, це вказано у описі до чохла. Можливо у інших виробників такі чохли всередині з додатковою тканиною, у нас все так, як вказано у описі: Матеріал Штучна шкіра і мікрофібра.

• Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний

Приємне обслуговування. Продавець завчасно поцікавився моделлю планшета і підібрав мені підходящий cover. Якість товару теж на висоті, МОЖЛИВО тільки магніти не такі сильні як в оригіналі, а все інше просто

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Поки не помітив
  • Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний

Чехол отличного качества, приятный тактильно, сидит на планшете отлично!)Также приобрела по совету менеджера матовую плёнку, полностью довольна товаром и сервисом!) Рекомендую!)

Переваги:
    Отлично всё!)
    Недоліки:
    Недостатков не обнаружила
  • Андрій В***
  • Костянтин К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Фіолетовий

Чудовий чохол на iPad Pro 2020.
    Планшет фіксується завдяки магнітам надійно. При цьому зберігається мінімалістичний вид чохла.

Переваги:
    Надійна і мінімалістична фіксація планшета на магнітах.
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  ZaChekhlimo

Костянтин, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)

• Степан П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний

Чохол сподобався більше ніж куплений в іншому магазині втричі дорожче.
    Сидить на iPad Pro 11" 20-го року як влитий і практично не додає габаритів.
    Якість матеріалів, принаймі тактильно, добра, не дешевий Китай (точніше Китай але не дешевий :-).

Продавець - на висоті.
    Відразу після замовлення звязалися, уточнили модель планшету (чи я часом не помилився :-), скоригували спосіб оплати щоб було дешевше, в цей-же день вислали і наступного дня я вже отримав.

Рекомендую.

Переваги:
    Хороша якість матеріалів, функціолал, дизайн/габарити
    • Продавець  ZaChekhlimo

Степан, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-)

• Евгений К***
    Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій

Спасибо большое за столь качественный и красивый чехол! Выглядит минималистично, приятный на ощупь, сделан очень качественно.
    Покупайте, точно не прогадаете! Отдельное спасибо продавцу за оперативную обработку заказа и за вежливость.
    Однозначно рекомендую!

Переваги:
    Качество, внешний вид
    Недоліки:
    не обнаружено
    • Продавець  ZaChekhlimo

Здравствуйте Евгений! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-

• Каріна С***
    Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Синій

Нравится, что продавец очень вежлив и доброжелателен, пытается убедиться, что товар действительно подойдет под устройство.
    Также немного о товаре - чехол приятный на ощупь, мне все время хочется его потрогать! Сделан хорошо и функции свои выполняет)
    Спасибо большое!

• Продавець  ZaChekhlimo

Здравствуйте Карина! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-)