Відгуки покупців про Відро для сміття настільне MBM HOME BIN-06 2L BEIGE з кришкою бежеве
- Ольга Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит
Практичний за свої гроші. Використовую як контейнер для збирання харчових відходів для подальшого компостування. Вставляю пакет крохмальний.
Представник брендуДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що Ви задоволені покупкою.
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Відеречко купувала доньці в кімнату. Оптимальний розмір, щоб було зручно користуватись і поставити на полицю. Зручна кнопочка для відкривання. Користується місяць, поки задоволена.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Гарне охайне відерце, на письмовий стіл саме тє.
- Переваги:
- Мале, миле, якісне.
- Недоліки:
- Німа.
Представник постачальникаДуже дякуємо Вам за відгук та фото! Бажаємо приємного користування!
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: Home warmth. Колір: Молочний
Дуже зручне ведро, маленьке та відкривається кнопкою.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Виконує свої функції
- Переваги:
- Ціна -якість
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Приємного користування.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит
Нормальне відерце з міцного пластику, всім задоволена
- Переваги:
- Лаконічний дизайн і колір
- Недоліки:
- Буває складно примостити кришку на товстий целофановий пакет
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Александр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит
Отличное компактное ведро.
- Переваги:
- Хороший пластик, главное не воняет.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Якісне, зручне має гарний вигляд
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією
- Микола Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит
В свою ціну нормальне відерце.
Представник постачальникаДякуємо, що поділилися враженнями! Приємного Вам користування.
- Мой о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Хорошенькое ведёрко, любовались всей семьёй как шкатулкой какой-то. Мелкое, милотное. Кнопку конечно же все нажимали по несколько раз. Ребёнок туда мягкую игрушку Смурфика засунул. В общем за эту цену отличное микро ведёрко.
- Переваги:
- Красивое
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що ділитеся з нами своїми враженнями )
- Светлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Невелике компактне відерце брала собі на поличку біля робочого місця для всякого дріб'язка. Приємний кремовий колір, наліпки знялися без слідів. Трошки дратує, що часом електризується і до нього пристають шматочки поліетилену і т.п. Але це дрібниці.
- Переваги:
- компактне відерце
- Недоліки:
- електризується
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук) ми раді, що товар вам сподобвся.
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит
Красивое ведерко. Крышка плотно прилегает, открытие удобное. Пластик плотный, хороший.
- Переваги:
- Дизайн, цвет. Хорошо вписывается в интерьер.
Представник постачальникаЯно, дуже дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобалось.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий
Брала як відро для органічних відходів - мене влаштовує. Не займає багато місця, об'єм вдалий, зручна кришка.
Мені це було не принципово, адже сміттєві пакети в ньому не використовую, але в описі (наліпка на відрі) вказано що є якийсь прихований контейнер для зберігання пакетів - не знайшла. На задній стінці зовні є поглиблення (не знаю як то описати, як паз якийсь), але то не відсік, і зафіксувати в ньому будь-що неможливо- Недоліки:
- не 100% відповідність опису
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук ! Для фіксації пакету для сміття потрібно підняти кришку з кільцем.
- Анастасія
І до чого тут інструкція з фіксації пакету? Я їх не використовую, як і вказано у відгуку (не тому що не вмію його закріпити, просто не використовую). Зауваження стосувалось конкретно пункту про "контейнер для зберігання пакетів", про який пише на етикетці, і якого немає
Представник постачальникаДякуємо за Вашу пильність. Дану неточність буде виправлено !