Картка Rozetka

Відгуки покупців про Чохол обкладинка + Pencil Holder BBM1 DEER для iPad Air 4 2020/Air 5 2022 10.9"/Air 11" 2024(M2) Сірий

Оцінка користувачів 5/5
  • Александра
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний

Гарний чохол з мотивуючим написом, ідеально підйшов для ipad air. Добре підійде в якості новорічного подарунка, виглядає цікаво. Дуже приємно було, коли відкрила пакунок і побачила не один чохол, який замовляла, а два - другий у якості подарунка. Дякую продавцю!

• Саша П***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Коньячний

Чехол дуже хороший і дійсно якісний)))уже користуюся рік і за весь час не було ніяких нарікань і виглядає ще досить не погано))) миється дуже добре і нігде не відклеюється))) удобний)))) планшет входить ідеально))) всі кнопки працюють))) якщо хтось хоче купити чехол на планшет, раджу брати цю модель)))) будете задоволеними ним)))

Переваги:
    Дійсно хороший чехол на планшет)))
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Коньячний

Чохол підійшов чудово, виглядає вживу бомбезно, я у захваті, дуже схоже на книгу, саме це я і хотіла.

Переваги:
    Все так як на картинці, пенсіл заряджається навіть через чохол, підставка дуже зручна
    Недоліки:
    Не знайшла недоліків
  • Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Хочу выразить свою благодарность. Заказ пришел быстро, я его получила. Стекло идеально подошло, уже его приклеили на планшет. И сам чехол вызывает у меня восторг - он настолько стильный, а на ощупь такой приятный, что его хочется постоянно трогать. Я счастлива, что мы нашли вас и с Вами сотрудничали. Ещё раз спасибо)))

Переваги:
    Оперативность, вежливость, информативность.
    Недоліки:
    Не увидела
  • Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Чорний

Дякую магазину за оперативнісь і за якісну консультацію :) все детально пояснили і розповіли! Товар дійсно хороший, дивує ,як на мене, низька ціна. Вже другий тиждень був в пошуках хорошого чохла:) Ipad Apple але хороших чохлів майже нереально знайти. Ставлю 5 зірок за товар і за обслуговування! Ніколи не писав відгуки а тут вирішив навчитись. Дякую Вам! Планшет в такому чохлі приємно тримати в руках!

Переваги:
    Якісне обслуговування, якісний товар.
  • Віталій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Дякую магазину за швидку доставку та комуныкацію

Переваги:
    Продумана конструкція, Приємний на дотик. Олівець міцно захищений від зовнішніх пошкоджень і дуже просто витягується при потребі
  • Кристина К***
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Блакитний

Спасибо за чехол, красивый цвет и удобный в использовании. Продавец связался очень быстро, на следующий день после отправки посылка была уже на почте. Рекомендую)

Переваги:
    Удобный и красивый чехол, выглядит как книга
    Недоліки:
    Не обнаружила
    • Продавець  ZaChekhlimo

Здравствуйте Кристина! Спасибо за Ваш отзыв! Рады, что Вы довольны! Обращайтесь к нам еще:) Успехов и крепкого здоровья Вам и всем Вашим родным и близким! Рекомендуйте нас своим друзьям и знакомым, покупайте чехлы на подарки:-

• Вадим
    Відгук від покупця. Продавець: ZaChekhlimo. Колір: Сірий

Поки отримую задоволення від використання)

Переваги:
    Стильний, якісний чохол. Приємний на дотик
    • Продавець  ZaChekhlimo

Вадим, Дякуємо за відгук! Звертайтеся ще, будемо раді. Рекомендуйте нас своїм друзям та знайомим, купуйте чохли на подарунки :-