- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Быстро
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Пришёл не рабочий коннектор type-c, пришлось докупать в магазине так как небыло время возвращать в СЦ магазина.
Кстати читаю в комментариях много у кого такая проблема, а упаковка мне пришла открытая, так что как вариант мне сознательно отправили брак- Переваги:
- Рабочий шнур
- Недоліки:
- Заказывал ради type-c который оказался не рабочий
- Бегма Д***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кращий магнітний кабель з усіх, що в мене були. Можу рекомендувати.
- Переваги:
- Працює, надійний, не ламається. Міцно магнитить, добре заряджає.
- Недоліки:
- В темряві світиться синім коли підключений, та я вже звик
- Микола Д***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
- Продавець Villini
Ви придбали магнітний кабель ще в липні минулого року, жодного разу до нас не звертались, а сьогодні раптом поставили рейтинг, без коментарів. Можливо, це сталось випадково?
- Євген Н***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Супер за свої кошти.
- Переваги:
- Має насадки для всіх типів пристроїв
- Недоліки:
- не знайшов
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний та недорогий, максимально практичний зарядний кабель. Ще й світиться синім, коли підключений - вночі виглядає як нічник.
- Переваги:
- Відповідає опису, заряджає всі пристрої швидко та якісно.
- Недоліки:
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Заряджає довго, через час зник контакт між кабелем та магнітом
- Переваги:
- Недоліки:
- Не надійний
- Продавець Villini
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, який пристрій ви заряджали, і яку зарядку використовували. Взагалі кабель не сповільнює заряджання і працює стабільно.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Для подорожей саме те, усе добре тримається, для павербанку чудово підійшло
- Переваги:
- Працює, магніти добре тримають штекери, зручно знайти у темені дріт через підвістку
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дуже зручний, подобається, що є декілька "насадок", саме на тайп-с, мікро-усб та для айфону. Заряджає швидко
- Переваги:
- Комплектація (три штекери на різні види пристроїв), ціна
- Недоліки:
- Олег Ж***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель працює більше року, штекер на Lightning вже загубився, але два інших постійно в роботі, як і сам кабель. Зручний, дуже надійний, свої кошти відпрацював на 200%.
- Переваги:
- Якісний, надійний, працює більше року, добре виконує свої функції
- Недоліки:
- Спочатку дратувала підсвітка, але вже звик.
- Игорь К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Через неделю перестал работать.
- Продавець Villini
Зазвичай кабель працює дуже добре, бо зроблений якісно. Але він може реагувати на перепади напруги, не неадекватну напругу та інші проблеми з боку електромережі.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Добре заряджає телефони з різними роз'ємами, всі штекери підійшли за розміром, зручна та корисна річ.
- Переваги:
- Працює більше півроку, магніти тримають, добра якість
- Недоліки:
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Из трех комплектов кабелей 2 контакта musb и tape-c были закорочены внутри. При подсоединении контакта зарядное уходило в защиту. При прозвонке было короткое замыкание. В идеальных условиях магниты держат хорошо, чуть перегнул кабель и контакт пропал. При этом индикатор на кабеле светится. Это не индикатор зарядки, а индикатор подачи питания на кабель. Абсолютно бесполезная вещь.
- Переваги:
- магнитики
- Недоліки:
- всё остальное
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Нормальний кабель, справляється зі своїми функціями, магніт тримає, працює вже довго.
- Переваги:
- ціна, якість, всі потрібні штекери для будь-яких пристроїв.
- Оленька Б***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Все отлично
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Проблему вирішено
Может мне не повезло но для айфона не рекомендую
Отработало ровно неделю отпал магнит от штекера (- Переваги:
- Недоліки:
- Потраченные деньги на ветер
- Продавець Villini
Доброго дня. Дуже дивно, перший такий випадок. Взагалі магніт тримає дуже міцно. Проблема виникла лише з одним штекером чи з усіма?
- Илья М***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Шикарно работает, пользуюсь больше полгода, полет нормальный. магнит держит идеально, не отщелкивается сам. Заряжает по скорости как обычный кабель. Главное удобство - съемные штекеры, которые я воткнул в телефон, планшет - и все, не нужно вытаскивать каждый раз. Невысокая цена кабеля, а польза очень ощутимая. Рекомендую
- Переваги:
- Долго работает, удобный, отлично заряжает и магнитится
- Недоліки:
- Вообще нет, даже синий индикатор не раздражает
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отслужил полтора месяца
Купил 2 мая
Сейчас не работает. Индикатор светится, магнит работает, телефон не заряжается. Проверено на 3 устройствах- Переваги:
- Крепкий магнит, красивый индикатор
- Недоліки:
- Не долгосрочный. Проработал полтора месяца
- Галина Ц***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Дякую, швидко, зручно
- Артём Х***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель НЕ поддерживает быструю зарядку!!! в целом не плохой кабель, не плохой магнит..
- Переваги:
- приятный диодный свет)
- Недоліки:
- не поддерживает быструю зарядку
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Задоволений повністю
- Переваги:
- Компактність та швидкість у використанні
- Недоліки:
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
О магазине. Качество обслуживания на хорошем уровне. Приняли заказ, обработали, отправили за 1 день. Сам шнур - сделан очень аккуратно, приятная оплётка, не жёсткий, все контакты входят в разъемы без люфта. Магнит достаточно сильный - при необходимости можно пользоваться устройством во время зарядки. Теперь у меня вместо трёх спутанных проводов на тумбочке всего один. Подсветка кого-то раздражает, но если в городе режим затемнения, очень даже удобно. Скорость зарядки не меньше, чем через фирменные шнуры. Единственное что - хотелось бы немного подлиннее (я про шнур!), но при такой цене грех жаловаться.
Покупкой и обслуживанием доволен.- Переваги:
- Их много, см. ниже
- Недоліки:
- Володимир П***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель хороший, все подобається, дуже зручно користуватись. Головна порада при покупці: вам варто усвідомити, що ви купуєте: кабель інколи може відійти від смартфону і не заряджати пристрій. На фоні цього користуватися смартфоном і заряджати паралельно може бути трохи проблематично.
Але моя оцінка в 4, а не 5 балів, пов'язана не з цим. Я хотів би поставити 4.5, бо причина дуже дурна, але такої опції немає. Капєц мене напрягає, що магнітний кінчик кабелю має підсвітку. Спочатку я думав, що це прикольно, але вночі воно б'є в очі, а користі від нього небагато) Я і так знаю, де в мене розетка і, відповідно, зарядний пристрій, то навіть в нічному пошуку ця функція не сильно допомагає
Хоча додати плюс: можна, коли нічого не заряджається, щоб провід не телепався його на умовну лампу, системний блок, або навіть чехол від окулярів прикріпити і радіти життю- Переваги:
- Не тикаєш туда сюда кабель в смартфон, а легко і на чілі підносиш його до магніту і воно саме конектиться. Особливо класно знімати
- Недоліки:
- Спокій мого сну було порушено підсвіткою кабелю
- Юрій Є***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Тільки купив, все працює! Дякую!
- Продавець Villini
Дякуємо за позитивний відгук, приємного користування!
- Костилюк Г***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
З нетерпінням вчора як заказали незмогли дочекатися зарадки, ми получили щойно і неможемо налюбуватися її роботою і хто ще не придбав то скоріше заказуйти невагаюче.
- Переваги:
- Отлічні
- Недоліки:
- Пока ми щойно получили і все робить !!!!
- Вова В***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Быстрота
- Переваги:
- Соответствие рекламе
- Недоліки:
- Нету .работает
- Продавець Villini
Дякуємо за відгук. Приємного користування!
- Topal N***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный кабель, рекомендую!
- Переваги:
- Крепкий магнит, прикрепляется как только поднесешь кабель к штекеру, заряжает по скорости как через обычный шнур
- Недоліки:
- Не обнаружила!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Вже чотири місяці використання, дуже практична та корисна річ! Рекомендую!
- Переваги:
- Магнітиться, чудово заряджає, міцна
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Магніт тримає чудово. Взагалі не заряджає.
- Переваги:
- Магніт тримає чудово.
- Недоліки:
- Взагалі не заряджає.
- Продавець Villini
Доброго дня. Проблема може бути в самому зарядному пристрої, або якщо в зарядному гнізді накопичился бруд. Але якщо ви вважаєте, що товар дефектний, то маєте змогу обміняти його за гарантією. Нажаль, ми не отримували від вас жодних звернень. Будь ласка, зателефонуйте сервісному менеджеру за телефоном, що вказано в товарному чеку.
- Юрий Т***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Магнит держит хорошо. Заряжает как обычный кабель.
- Переваги:
- Насадки на все виды гаджетов
- Недоліки:
- Пока нет
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Хороший надежный кабель, одинаково качественно заряжает наушники, смартфон и айпад. Магниты крепкие, магнитятся моментально. Кабель работает как обычный шнур, но только более удобный благодаря съемным штекерам. Хорошо показал себя в работе, купил его в июле, пользуюсь без проблем. Рекомендую, отличный вариант вместо обычного шнурка.
- Переваги:
- Качествено заряжает, крепкие магниты, удобный
- Недоліки:
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не хватило даже на месяц. Отходит зарядка, не заряжает. Краёне не рекомендую покупать.
- Недоліки:
- нет быстрой зарядки, быстро сломался
- Ренат С***
Може це у вас телефон такий
- Артем К***
Телефон отличный Xiaomi MI 11
А кабель д****о, купил другой, после него до сих пор как новый.
- Сергей Р***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не держит ток заряда заявленный в описании. Понятно, что ток может варьироваться в зависимости от качества магнитного подключения, но заявлено 3А а больше 1А из провода вытянуть не вышло. Оригинал стабильно держит 2,5А после разгона с 1А. Заявлено, что работает как дата кабель, но не работает на передачу данных.
- Переваги:
- Нет, провод как провод
- Недоліки:
- Не держит ток заряда заявленный в описании
- Продавець Villini
Спасибо за ваш комментарий, но вы явно спутали наш товар с чьим-то другим. Мы нигде не заявляли, что это дата-кабель. Мы предлагаем отличный магнитный кабель для зарядки телефона (планшета, наушников и т.д.), и работает он ровно так, как указано в характеристиках на странице товара. Нам очень жаль, что вы этим разочарованы.
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Очень удобно, купил сразу несколько штук.
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный кабель
- Переваги:
- Шнур и штекер отлично магнитятся, все заряжает