Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Мольберт-тренога алюмінієвий DKArt&Craft 110х85х157см чорний із сумкою (6926586610393)

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Легкий в використанні, функцію свою виконує. Ціна чудова.

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Легкий, але при цьому міцний і стійкий. Легко регулюється по висоті, що зручно для роботи як сидячи, так і стоячи.
    Мольберт підходить для різних видів живопису і швидко складається, що дуже зручно для транспортування. Рекомендую всім художникам або любителям малювання!

Переваги:
    легкий, стійкий
  • Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Саме те, що й хотілося. Все ідеально за такі кошти.

Переваги:
    Якість, ціна
  • Максим Б***

Чудовий мольберт

• Данил Ж***

все дуже чудово

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Досвіду малювання не маю, брав розфарбовувати картини по номерах.
    Зручний.
    Можливо для високих людей буде трішки занизький щоб малювати стоячи. Мені з моїми 175 було нормально.

Переваги:
    зручний, компактно складається.
    Недоліки:
    відсутні.
  • Дмитрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Брав спеціально щоб можна було ставити на стіл. Дуже зручно. Цілком задоволений

Переваги:
    Компактний, розкладається
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
  • Володимир Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Замовив дочці.Здивувала його компактність,все легко і швидко складається,розкладається,регулюється.Єдине,якщо використовувати стаціонарно і немає необхідності його переносити,то бажано брати щось більш массивніше,жорсткіше.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Трішки не вистачає жорсткості
  • Николай П***

Рекомендую!

Переваги:
    Всё хорошо, доставка вовремя, подарок понравился!
    Недоліки:
    Не обнаружил
  • Алла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дуже крутий мольберт, легко збирається, регулюється дуже зручний у користуванні

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дуже легкий, дуже компактний, стійкий, можна брати в дорогу. Потребує обережного поводження, фактично як і будь що. Приїхав надійно упакований і без пошкоджень.

Переваги:
    Все в описі
  • Марина
    Продавець: Творец

Замовляли через розетку(логічно, що відгук тут)
    Проте, по QR коду від магазину, не змогла знайти товар з такою ціною) тому пишу коментар під товаром, який максимально подібний, до замовленого. Замовляли за 789 грн, виявилося, що це той самий товар, тільки вже ціна знижена(тепер 489 грн).Замовляв хлопець, за товар заплатила 789 грн.
    Не сподобалося, що мольберт(тринога) не стійкий(а) всі деталі кріпляться нормально, проте, погана стійкість, що на ковровому покритті, що на ламінаті. Що для мене не окей.

Дякуємо, що написали вручну, що треба залишити відгук, та додали візитівку
    Аби було правдиві відгуки, щодо стійкості, то не замовили б.

Переваги:
    Кріплення не погане. Товар відповідає теперішній вартості(на момент написання відгуку це 489 грн) аж ніяк не 1199 грн(начебто початкова ціна товару) без знижки.
    Недоліки:
    Не стійка тринога.
  • Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Гарне обслуговування, швидко доставили, дуе приємно було знайти литстівку з вдячністю за покупку.

Переваги:
    Міцний, надійний мальберт. Пійде до формату А 2. Компактний і ергономічний, підійде як для дому так і для пленеру.
  • Саша Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Добре регулюється, легко збирається та дуже компактний. Може бути доволі високий, або наоборот низький, що дуже зручно. Вже користуюсь ним деякий час, та все дуже чудово.;)

Недоліки:
    Не бачу
  • Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Товар надіслали швидко. Саме те, шо я хотіла! Зручно, бо легко встановити, зібрати і транспортувати. Мольберт в чохлі.
    Дякую продавцю!

Переваги:
    Мобільність, легкість, легкість в установці, рухливі накінечники на ніжках
    Недоліки:
    Нема фіксації ніжок (Або я не знайшла), але все тримається добре.
  • Татьяна П***

Дякую, якісна річ.

Переваги:
    Компактний, сумочка.
  • Дмитрий Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Отправили в течении двух дней, все пришло в сохранности. В целом хорошее впечатление, компактный мобильный, достаточно устойчивый. Качество сборки правда требует аккуратного обращения, пластмассовые детали и сам метал выглядят не очень надёжно.

• Евгения
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Хорошая штука, купила для рисования картин по номерам. Складывается-раскладывается без проблем, единственное что меня немного смущает - пластиковые фиксаторы, которые выглядят несколько хлипко.

Переваги:
    Складной, есть чехол
    Недоліки:
    платстиковые фиксаторы выглядят хлипко
  • Вікторія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дякую. Мольберт чудовий. Склали на 10 секунд)

Переваги:
    Мобільний, має чехол. Легко складається і не займає багато місця.
  • Анастасия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дякую за швидку доставку та якісний товар ❤️

Переваги:
    Компактний, регулюється висота, легкий в використані, дуже задоволена товаром
  • Олексій К***

Супер!

• Ілля К***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Замовив декілька днів тому мольберт і мені написали, що мають чи не в той же день відправити, а також попросили у мене передплату у зв'язку із "військовим станом". Так як проблем із розеткою ніколи не було, я заплатив наперед. Я питав кожного дня коли надішлють його все-таки, і кожен раз мені казали, що сьогодні або завтра. Тепер мені написали, що його відправили, але за вказаним ТТН було написано, що товар не був принесений на пошту для відправки... Я замовляв на день народження і тепер не знаю що робити, чи чекати чи повертати гроші

Переваги:
    Не знаю
    Недоліки:
    Не знаю
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дякую, все сподобалось, мольберт супер і обслуговування також! Однозначно рекомендую продавця)

Переваги:
    Гарний мольберт за свої кошти
  • Екатерина Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Отримала мольберт, дуже задоволена!!! Легка, але дуже стійка конструкція і дуже просто зібрати)))

• Мар'яна
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Неймовірно задоволена як мольбетом, так і продавцем. Дякую за посмішку Рідко залишаю коментарі, але листівка від руки за позитивом у вкладенні просто не дала шансіів пройти повз

Переваги:
    Зручний, маневрений, компакний, стійкий, підходить під різні розміри картин.
    Недоліки:
    не помітила
  • Юрий Б***

Проблему вирішено

Все добре

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Отличный товар. Отличный продавец. Спасибо за презент. Ребенок доволен. Хороших Вам клиентов))))

Переваги:
    Качественный мольберт
  • Саша Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дуже класний мольберт! Обирала між дерев'яним та залізним, однозначно друге! Передзвонили підтвердили замовлення, одразу відправили, і як для воєнного часу прийшло швидко! Я дуже задоволена

Переваги:
    Його можна скласти, регулюється висота, на ніжках має силіконові вставки щоб не ковзав по підлозі, збирається дуже легко та швидко, ніяких інструментів для цього не потрібно
  • голобородько н***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Сьогодні отримала мольберт,все як на фото,збирається дуже швидко,ножки регулюються ,тобто обираєте потрібну висоту під себе.Продавець зв'язався одразу після замовлення,відправили наступного дня.

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Екатерина М***

Мольберт хороший, удобный! Благодарю

• Продавець  Творец

Дякуємо за ваш відгук, Катерино! Ми дуже цінуємо зворотній зв'язок від клієнтів.

• Александра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Очень рекомендую магазин. Персонал внимательно обработал заказ, мольберт прислали качественный, без дефектов и с небольшим бонусом. В дальнейшем обязательно буду делать заказы в данном магазине.

Переваги:
    Устойчивый, компактный.
    • Продавець  Творец

Дякуємо за ваш відгук, Олександра!

• Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Покупал девушке для рисования картин по номерам, продавец связался через 10 минут после покупки, пришёл быстро.

Переваги:
    Быстрый в сборке, компактный для переноски, регулировка высоты позволяет рисовать как сидя, так и стоя
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Все отлично, и товар, и обслуживание. Бесплатная доставка через Укрпочту, легкость в сборке.

• Валентина Б***
    Продавець: Творец

Продавец заинтересовал большим выбором товаров. В выборе очень помогли отзывы покупателей. Мольберт быстр и прост в сборке. Очень компактный в хранении. Быстрый и качественный сервис.

Переваги:
    Компактный, устойчивый
  • ВАЛЕНТИНА Ж***

Зручний

Переваги:
    Зручно
    Недоліки:
    Не має
  • Олександра М***
    Відгук від покупця. Продавець: Творец

Дякую за своєчасну доставку, чудовий сервіс. Супер мольберт, з ним зручно. Сумка-чохол круте доповнення. Дякую

Переваги:
    Якість, ціна, швидка доставка
    Недоліки:
    Невеличка інструкція не була б зайвою
    • Продавець  Творец

Дякуємо за Ваш відгук!