Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Гель від тарганів Адвіон гель 30 мл носик,штовхач Syngenta

Оцінка користувачів 4.8/5
на основі 582 відгуки
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Будьте уважні: продають товар 2024 року виготовлення, сумніваюся, що отрута буде дієвою.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Що можу сказати, цей гель магічний... Він дуже швидко прибирає тарганів, підмітали прямо з підлоги, деякі як п'яні були. Вже пройшло 6 днів, не бачила більше великих, тільки маленькі були! Після повторного використання зовсім пропали. Треба ще через 14 днів зафіксувати прогрес

Переваги:
    Працює , ціна не велика , більше витратите на спреї
  • Павло В***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Все доьре, доставка швидка, таракани вже почали дохнути (друга доба після обробки)

• Марина

Він реально працює!!!

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Перший раз замовив гель 2020 році. В мене перший поверх, ще і сметник недалеко і сусіди далеко не чистюлі. Гель мене вразив: виніс пів совка тарганів. Десь через 3роки я одного побачив біля вхідних дверей. Одразу купив ще шприц. Вот вже 6років як наше життя змінилося. Раджу всім.

• Наталія П***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Я не очікувала, але він дійсно допоміг. Я 4 роки не могла їх позбутися І цей гель просто спасіння. Дякую продавцю за консультацію.

Переваги:
    Дійсно працює
    • Продавець  DezEX

Дякуємо за відгук. Гель в нашому магазині оригінальний. Раді допомогти. З повагою, інтернет магазин Dez-ex

• Виктория О***

Дякую. Це працює.

Переваги:
    Таргани зникли. І немає більше ніде їхнього посліду, який я вимітала щодня. Все чисто.

• Олександр

Все добре,Дякую.

• Оленка Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Це просто топ з топів! Якщо маєте проблему з цим то рекомендую. І навіть якщо їх дуже багато не стане жодного . Перевірено!

Переваги:
    Дієвий засіб
    • Продавець  DezEX

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Завжди раді допомогти, з повагою, інтернет магазин DezEX

• Сапун І***

Дата виробництва 2 роки тому, але працює відмінно

• Варвара Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Дорого, но эффективно, тараканам нравится, мне тоже

Переваги:
    Работает быстро и эффективно
    Недоліки:
    Цена
    • Продавець  DezEX

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Средство супер. Наносил 2 раза с периодичностью 3 дня. Насекомые исчезли. Осталось еще пол-тюбика

Переваги:
    Удоюное в применении, быстрый результат

• Юля Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Это самое лучшее стредство от тараканов. Уже не первый раз спасает. 2-3 дня и их не будет. Переродически может несколько вылазить днем как будто пьяные, это действие геля. Важно еще следить за свежестью геля. У нас был дома, но к сожалению уже не помню, сколько он уже был у нас с того момента, когда открыли первый раз шприц, может даже и 1 год, то тараканов он уже не привлекал, это нормально, прочитайте про это в гугле. Просто купите новенький свеженький и они его с удовольствием будут есть))

Переваги:
    Быстро действует, 2-3 дня и тараканов не будет, доступное по цене
    Недоліки:
    Не обнаружено
    • Продавець  DezEX

• Олександр О***

Супер, дохнуть))

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Товар соответствует всем предлагаемым качеством. Экономный в использовании эффективный справился со всей задачей по квартире. Отличный помощник в борьбе с непрошенными гостями. Мои пожелания чтобы цена была чуть-чуть ниже, Спасибо поставщикам которые завозят качественный товар.

Переваги:
    Великолепный гель адвион США. Рекомендую-да-да-да и ещё раз да
    Недоліки:
    Мои пожелания чтобы колпачок которым закрывают шприц канюлю вкручивался и крепко держался на случай если вдруг его найдёт маленький ребёнок техника безопасности. Состав геля формула геля соответствует
    • Продавець  DezEX

• Ірина Б***

Гель просто чудодійний!!
    Таргани зникли через 2-3 дні!
    До цього гелю, чим тільки не боролась з ними, нічого не допомагало.
    Рекомендую!

• Віталій З***

• Олеся О***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Працює все добре та швидко бореться з тарганами.

Переваги:
    Недоліки:
    Відсутні
  • Максим Г***

Працює

• Продавець  DezEX

Дякуємо за відгук. Гель в нашому магазині оригінальний. Раді допомогти. З повагою, інтернет магазин DezEX

• Ірина К***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Дієвий засіб, дуже ефективний, спрацював швидко та добре, сподіваюсь що на довго

Переваги:
    без запаху, зручний в користуванні
    • Продавець  DezEX

• Віталій Ж***

Таргани зникли. Буду рекомендувати знайомим

• Ольга П***

дієвий засіб!

• Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Велике дякую за швидку відправку! Окремо за рекомендацію консультанта! Все супер, всі мертві

Переваги:
    Працює через годин 5

• Владислав А***

СПАСИБО!!!

Завжди раді допомогти)

• Олександр

Гарно

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Гарний , таргани помирали , але тільки половина.

• Марія

Чудовий.

• Юрий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Средство работает. Тараканы сдохли и больше нет. Рекомендую.

• Юлія А***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Дійсно діючий засіб. До цього перепробували багато бюджетних гелів, ловушок і т.д, але все безрезультатно. Після цього засобу ефект є вже після першого застосування. Рекомендую

Переваги:
    Дійсно працює
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Засіб дієвий про тарганів забула. Один раз намазала і все!!! Беріть дієвий засіб!

Переваги:
    Дійсно працює
  • Тетяна

На сегодняшний день это лучшее средство. Работает на все 100%

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Залишилися дуже задоволені! Реально допомагає! Десь через 10-12 годин після нанесення таргани почали здихати

Переваги:
    Дуже дієвий засіб
  • Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Вдруге беру цей гель. Дуже добре працює

Переваги:
    Тарганів нема
    Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  DezEX

Вітаємо. Дякуємо за відгук. Рекомендуйте нас друзям, у нас оригінальна продукція. Інтернет магазин DezEx

• Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Це єдиний засіб, який допоміг позбутися тарганів. Дякую!!!

Переваги:
    Без запаху
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  DezEX

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: DezEX. Кількість: 1. Вага: 30 г

Один раз брал когда снимал квартиру, их было просто тьма через пару дней все сдохли, второй раз родителям тоже все померли ….средство огонь рекомендую

Переваги:
    Все

• Лена К***

Уже гарна річ