- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Перехідник якісний, працює нормально.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Я задовлений сервісом та отриманим товаром
- Переваги:
- Добрий день! Товар відмінної якості. Порти працюють, особливо Lan-порт. Я задоволений вашим сервісом та отриманим USB-хабом!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
- Переваги:
- Полегшує роботу із різними гаджетами. У мене підключені відразу принтер, камера, зволожувач повітря.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець kostor
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товаром задоволені. Працює добре
- Переваги:
- Компактний
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все добре працює. задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Все добре працює. задоволена. Рекомендую.
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный переходник
- Переваги:
- Юсб
- Павел Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Неплохой хаб, работает без приреканий
- Продавець kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: kostor
Просто работает, как и должен. Пока сбоев не было, даже в жару работает стабильно.
- Переваги:
- Подключил и забыл.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отправили быстро. Работает отлично
- Софія П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Товар получила быстро, все работает, очень удобно)
- Продавець My Yellow
Спасибо что выбрали наш магазин, Всегда Вам Рады!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все дуже добре! Продавець подзвонив через 10 хвилин після оформлення замовлення на Розетці. Доставили на наступний день. Сам девайс корисний, якщо на вашому пристрої не вистачає usb роз'ємів.
- Продавець My Yellow
Олена, дякуємо за покупку, ми раді що вам все сподобалося.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: kostor
USB-хаб пришел в фирменной упаковке, цвет - золотистый. Имеет три USB-разъема и один Ethernet. Все работает. Заказ подтвердили на следующее утро (заказывала вечером). И в тот же день отправили Новой почтой. Спасибо ребятам за оперативность!
- Переваги:
- Выполняет свои функции, как заявлено
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Продавець My Yellow
Спасибо за Ваш отзыв, Всегда Вам Рады!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: kostor
спочатку перестав працювати середній порт USB, а на даний час ще один.
нажаль хаб не протримався і гарантійний термін (коробку з чеком викинув одразу)- Продавець kostor
Шановний Максим. У вас є гарнатія на товар, для цього не потрібен чек і коробка з вами звяжеться наш фахівець і допоможе вам у вирішенні.