Відгуки покупців про Адаптер для iPhone to HDMI Кабель для Apple переходник для Телевизора PAVLYSH (PC-02)
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: kostor
Пришел домой, включил, проверил на iPhone 12 max pro и на планшете.
На планшете, правда, экран не 16:9 а 14:9
Но когда включаешь кино - такого эффекта нет, экран без полей.
В принципе, для кино он и покупался.
Есть разъем для подключения питания. Без него, скорее всего, не будет работать (ещё не проверял).
Драйвера не требует: включил - пользуйся.- Переваги:
Простота
Качество (довольно хорошее)
Заряжается через лайтинг на ходу
Работает (самое главное) - Недоліки:
- Не выявлены. Посмотрим сколько проработает.
- Тарас М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный переходник, классно работает, благодарю
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Швидка доставка та гарне обслуговування.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Дякую за швидку роботу! Товар отримала швидко, адаптер працює відмінно
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: kostor
Не одразу здогадався, що до адаптера треба підʼєднати живлення і вже встиг подумати, що товар бракований, але коли зрозумів, що схема на упаковці, це інструкція, все чудово запрацювало
- Переваги:
- Дозволяє використовувати планшет в парі з «великим екраном»
- Недоліки:
- Підключення виглядає інтуїтивно зрозумілим і можна не здогадатися підʼєднати живлення до адаптера
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Олег Е***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Адаптер оправдал все ожидания пользуемся с удовольствием отдельное спасибо магазину My Yellow за оперативную продажу и отличное обслуживание.
- Переваги:
- Выполняет все свои функции не лагает.
- Недоліки:
- Не обнаружены.
- Продавець My Yellow
Уважаемый Олег, нам очень приятно, что вы остались довольны покупкой в нашем магазине . Всегда вам рады, с уважением магазин My-Yellow !
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный переходник , за небольшие деньги . Теперь можно использовать телефон как Пк . Рекомендую .
- Переваги:
- Работает отлично
- Недоліки:
- Отсутствуют
- Продавець My Yellow
Благодарим за покупку и отзыв. Нам приятно, что вы остались довольны . С уважением магазин My-Yellow !
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Купил для подключения iPhone к ресиверу через HDMI.
Работает отлично, главное подключить питание.- Переваги:
- небольшой размер
- Недоліки:
- не обнаружены
- Продавець My Yellow
- Денис Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Очень классная вещь, подключаю к айпаду чтоб перекинуть данные/файлы, очень быстро передает, без тормозов, рекомендую
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: kostor
Доброго дня! Дякую за оперативність. Чудовий сервіс, все швидко оформили. Якість товару ще не перевіряв
- Переваги:
- Швидке реагування менеджерів магазину і відправка
- Продавець My Yellow
Благодарим за покупку и отзыв ! Всегда вам рады. С уважением магазин My-Yellow !
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Очень удобный переходник, с отличными портами, все работает. Спасибо за быструю доставку.
- Владислав З***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отримав товар, працює лише при додатковому живленні, але без додаткового програмного забезпечееня(відповідає заявленому інструкції).
Якість товару відповідає ціні.
Була проблема із товаром - отримав інший перехідник. Продавець замінив товар за першим проханням.- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Потребує зовнішнього живлення.
Відсутнє фірмове пакування, товар виглядає вживаним.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
В цілому товар працює (з другого разу, довелось міняти), проте не працюють відео з YouTube та Udemy (як мінімум). Пробував також грати з Xbox, проте затримка доволі відчутна тож грати не дуже комфортно.
- Переваги:
- Працює, дешево, навіть виводить звук
- Недоліки:
- Не працюють нативні відео додатки, як YouTube та Udemy. Затримка доволі відчутна, якщо грати в якусь гру
- Дмитрий В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Добрый день! Можно как то обменять этот переходник на другой? Присутствует коробка и все документы. Могу описать проблему!
- Продавець My Yellow
Добрый день. Дмитрий ожидайте звонка от менеджера, для обмена возврата товара.
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: kostor
На айфон 11 про макс не работает стоит аиос 26
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Ви купляли товар більше ніж пів року тому. За цей час було багато оновлень IOS, тому адаптер міг перестати працювати через це або через великий термін експлуатації.
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Після такої кількості відгуків про бракований товар було сподівання, що на цей раз продавець його перевірить перед відправкою. А ні…. Отримала брак. По телефону з менеджером звязувалась з приводу того, що адаптер неробочий. Він підтвердив, що навіть якщо при підключенні до айфону не висвічує живлення, значить неробочий, щоб повернула товар і компенсують доставку платну. В решті доставку ніхто не компенсував, бо в них наче б то на місці «адаптер запрацював». Шкода, щи не зафіксувала на відео …
Недобросовісний продавець !!!- Переваги:
- Недоліки:
- Неробочий товар/недобросовісний продавець
- Продавець kostor
Шановна Любов. Нам прикро, що ви не слухали людину і не хотіли послухати вас ні хто не обманював і запрошував до нас в магазин для налаштування адаптеру і показати що все працює ви відиовилися. Ми залюбли вам ще раз допоможемо і покажемо як користуватися товаром і зробимо вам знижку на на нього але вибачте за що ми маємо вам повертати кошти за доставку, якщо товар працює ?
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не работал. Позвонила. Отправила обратно. Деньги вернули. Потратила время.
- Переваги:
- Деньги вернули
- Недоліки:
- Не работает
- Владимир Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Зробив повернення через нову пошту по реквізитам продавця (товар не працював)
Після отримання товару продавець не виходить на зв’язок та не повернув кошти.
3 дні не відповідають на дзвінки- Недоліки:
- Не працюючий товар.
Ігнорування звернень.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Не працює. Попросив перевірити перед відправкой, все одно прислали непрацюючий пристрій
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює, висока ціна
- Продавець My Yellow_old
Роман, товар працюючий ми перевіряли, зверніться на сервісну підтримку і вам пояснять як він працює.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не працює
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація - зв'яжіться з нами через особисті і ми допоможемо.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Не работает
- Продавець kostor
Шановний Антон, Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром будь ласка зверніться за номером телефону в сервісну підтримку або в переписку по замовленню і вам допоможуть.
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Адаптер не працює,навіть живлення не йде на телефон
- Продавець kostor
Шановний Віталій, нам прикро що вам не вдалося налаштувати товар будь ласка зателефонуйте або напишіть на сервісну підтримку і вам допоможуть з налаштуванням і підключенням.
- Віталій К***
Можна номер сервісу
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Зовсім не працює. Невідомо телефон чи телевізор його не відчуває.
- Продавець kostor
Добрий день, Шановна Євгенія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення вам допоможуть підключити пристрій, гарного дня)
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Як повернути товар і кошти?
Не працює,ні з живленням ні без.
«Дешева рибка, …. юшка.» це саме про цей перходник.- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює.
- Продавець Ovollovo
Шановний Вячеслав. Нам прикро що вам не сподобався товар. Ми вам відправили і пояснили як їм користуватися. Якщо бажаєте повернути товар звертайтесь до нас і ми вам обміняємо повернемо і допоможемо.
- Уляна Х***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Замовила адаптер. Прийшов несправний. Як його повернути, адже немаю жодного контактного номера
- Продавець Ovollovo
Шановна Ульяна. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Диброва В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Проблему вирішено
Пришёл бракованный, отходит какой-то провод. Когда прижимаешь даёт питание и тухнет..
- Переваги:
- Недоліки:
- Бракованный
- Продавець My Yellow
Уважаемый Виталий, нам жаль, что сложилась такая ситуация. Вы всегда можете обменять или вернуть товар, связавшись с нами по номеру телефона, указанному в товарном чеке или написать через чат в кабинете покупателя. С уважением, магазин My-Yellow !
- Настя П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прислали не рабочий товар. Сделали возврат , прошла неделя и никто не вернули деньги и не сделал замену
- Переваги:
- Недоліки:
- Плохой товар и продавец
- Продавець Ovollovo
Шановна Анастасія, вибвчте на жаль через складну ситуацію в країні є затримка. Ми обовзково повернемо кошти або обміняємо на новий товра
- Вячеслав П***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Все вирішили,дякую.
- Переваги:
- Все швидко.