- Кирюша Б***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10
Ок
- Продавець Enjoyment
Вдячні за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Чекаємо на вас знову!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10
Не дуже гарної якості
- Недоліки:
- З 10 пакетів 5 не можливо було використати, так як бокові ручки приклеєні не до тих сторін, довелось викинути
- Продавець Enjoyment
Ірино, вітаємо!
Дуже прикро, що Ви отримали такий товар. З того, що Ви описали - це виробничий брак. Будемо вдячні Вам за фото, щоб ми могли загалом оцінити ситуацію та передати інформацію у відповідний відділ. Також, ми готові надіслати Вам інші дріп-пакети для заварювання кави. Наш менеджер з Вами зв'яжеться.
Дякуємо за зворотній зв'язок!
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10
Упаковку надо резать осторожно, заливать кипяток лучше не в пакет, а в кружку, перемешивать кофе в пакете при заваривании обязательно,... пакет думаю ещё раз попробывать использовать.
- Переваги:
- Осадка мало
- Недоліки:
- Кофе думаю надо чуть больше использовать с пакетом.
- Євгеній С***
Ви описали дуже дивний спосіб заварювання кави,
Краще подивіться в інтернеті інструкцію, якими порціями заливається кава в дріп
- Светлана К***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10
Дріп-пакети відмінної якості, користуюсь кожен день із задоволенням
- Переваги:
- Хороша якість
- Продавець Enjoyment
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Чекаємо на вас знову!
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10
Шукала дріп-пакети для кави і знайшла тільки тут. Гарної якості і дуже зручні у заварюванні. Рекомендую. Буду замовляти і надалі
- Продавець Enjoyment