Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Кирюша Б***

Ок

• Продавець  Enjoyment

Вдячні за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Чекаємо на вас знову!

• Ирина М***

Не дуже гарної якості

Недоліки:
    З 10 пакетів 5 не можливо було використати, так як бокові ручки приклеєні не до тих сторін, довелось викинути
    • Продавець  Enjoyment

Ірино, вітаємо!
      Дуже прикро, що Ви отримали такий товар. З того, що Ви описали - це виробничий брак. Будемо вдячні Вам за фото, щоб ми могли загалом оцінити ситуацію та передати інформацію у відповідний відділ. Також, ми готові надіслати Вам інші дріп-пакети для заварювання кави. Наш менеджер з Вами зв'яжеться.
      Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10

Упаковку надо резать осторожно, заливать кипяток лучше не в пакет, а в кружку, перемешивать кофе в пакете при заваривании обязательно,... пакет думаю ещё раз попробывать использовать.

Переваги:
    Осадка мало
    Недоліки:
    Кофе думаю надо чуть больше использовать с пакетом.
    • Євгеній С***

Ви описали дуже дивний спосіб заварювання кави,
      Краще подивіться в інтернеті інструкцію, якими порціями заливається кава в дріп

• Светлана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10

Дріп-пакети відмінної якості, користуюсь кожен день із задоволенням

Переваги:
    Хороша якість
    • Продавець  Enjoyment

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш товар. Чекаємо на вас знову!

• Анна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Enjoyment. Кількість в упаковці: 10

Шукала дріп-пакети для кави і знайшла тільки тут. Гарної якості і дуже зручні у заварюванні. Рекомендую. Буду замовляти і надалі