Топи продажів

Відгуки покупців про Ґра Го (Вейчі). Стандартний набір каміння

Оцінка користувачів 4.78/5
  • Михайло Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Камені приємні на дотик. Не рахував і кожен окремо не перевіряв, думаю там все гаразд.

Дякую.

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Сконтактувалися з продавцем і всі проблеми вирішили. Продавець дуже ввічливий, приємно було спілкуватися. Всім рекомендую!

Переваги:
    Обслуговування
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Гарні та приємні на дотик камінці. Продавець поклав на три камінчика більше.

Недоліки:
    Не знайшла
  • Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Дуже приємні камінчики на дотик та вагу.

Недоліки:
    За два роки користування 3 камінчики зламалися навпіл, 2 загубилися
  • Ян С***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Гарні камені, браку не знайшов. При замовленні разом з дерев'яними чашами продавець прислав камені прямо в чашах, без усіляких зайвих судочків.

Переваги:
    Приємні та прохолодні на дотик. По відчуттям не скажеш що пластик. Чорні та білі камені мають трохи різну шорсткість поверхні (чорні камені трошки гладкіші).
  • Alex
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Дошки немає в комплекті і це розчаровує трохи.. тим більше на фото є гральна дошка і це збиває з толку. При отриманні дуже хотів зіграти одразу але не вийшло.. зараз знов чекати доставку. А камінці кайфові, хочу для них деревʼяні чаші знайти і як буде дошка, вийде ідеальний набір

Переваги:
    камінці дійсно класні
    Недоліки:
    хоч в описі комплектації написано тільки про набір каміння та дошки немає в комплекті, і це засмутило.. на фото камінці з дошкою, хочаб надруковану можна було б додати
    • Продавець  Го-сенсей

Добрий день! У описі вказано, що йде в комплектацію. Я Вам телефонував 2 рази, щоб уточнити деталі замовлення, в тому числі запитати, чи потрібна дошка. Відповідав автовідповідач.

• Продавець  Го-сенсей

За проханням покупців я додаю матерчату дошку безкоштовно. Щоб знати, чи потрібна така дошка, потрібен зворотній зв'язок

• Alex

Я знаходжусь в місцевості де немає звязку, але на сайті є чат, так само є можливість написати в месенджер при бажанні. Не вважаю виправданням якщо "не дозвонились клієнту", зараз майже всюди звʼязок через інтернет, це зручно та не викликає жодних проблем

• Максим Л***

Хорошие камни.

Переваги:
    Отличный набор, быстрая доставка
    Недоліки:
    необнаружено
  • Станислав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

Хорошие камни, попался один единственный чёрный, который немного бракованный (есть парочка дырочек), но это даже придёт ему шарм и делает похожим на реальный камень, на общее качество не влияет.
    В принципе доволен, хотя, первую партию этими камнями я проиграл

Переваги:
    Хорошие камни
  • Євген С***
    Відгук від покупця. Продавець: Го-сенсей

В цілому я задоволений товаром і спілкування з продавцем, він навіть дав невеличку знижку, але шкода, що немає цих красивих дерев'яних чаш, які б так пасували до моєї дерев'яної дошки )

Переваги:
    Камені дуже красиві, приємні на дотик і звук
    Недоліки:
    Замість двох чаш, камені були у звичайних пластикових контейнерах, див. фото.
    • Продавець  Го-сенсей

Добрий день, Євген! Дякую за відгук! Він допоможе поліпшити якість товарів в майбуньому. Згоден, що пластиковий контейнер не кращий замінник чаш, які можна побачити на багатьох фото та у відео, які розповідають про гру Ґо. Проте вартість з дерев'яними чашами буде інша

• Продавець  Го-сенсей

У масових турнірах використовують найдешевші замінники дерев'яних чаш, які теж називаються чашами. В майбутньому планую розширити асортимент і пропонувати більш досконалі комплекти для справжніх шанувальників Ґо.

• Ильчук А***
    Продавець: Го-сенсей

Камни понравились, плотные, твердые. По тактильным ощущениям и звуку и не скажешь, что пластиковые. Общение с продавцом также порадовало, все доступно объяснил.