Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сумка для ноутбука і документів з якісної шкіри BlankNote BN-BAG-36-malachite Зелена

Оцінка користувачів 2.33/5
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15

Сумка действительно кожа, очень приятная на глаз, простенько и со вкусом, так скажем. Понравилось, что длинная ручка универсальна и её максимальной длины хватает даже мне, а я люблю очень длинные ручки. Упаковано всё в фирменную коробку, сама сумка в бумаге, впринципе даже на подарок сгодиться

• Вікторія

Виробник вказує, що сумка зі шкіри. На дотик та вигляд, максимум - це напилення зі шкіри. Якість не відповідає ціні. Матеріал, більш схожий на неякісний замінник. Тверда, жорстка та зовсім не зручна. Її не комфортно носити, ручка яка для цього створена мала. Не рекомендую! Добавте ще 1000 грн та купіть мягеньку, приємну на дотик та зручну шкіру. Що я і зроблю. Цю буду продавати,якщо цікаво комусь -пишіть. Поносила декілька разів і вона уже з подряпинами. На цьому усе.

Переваги:
    Немає.
    Недоліки:
    Якість.

Вікторія, доброго дня. Дякуємо за зворотній зв’язок. Нам дуже прикро, що у Вас склалось таке враження про шкіру з якої виготовлена сумка. В своїй роботі ми використовуємо лише 100% натуральну шкіру. Конструкція даної моделі сумки зумовлює використання жорсткішої натуральної шкіри, яка гарно тримає форму.
      Звертаємо увагу, що ви мали право повернути товар протягом 14 днів з моменту покупки, відповідно до закону України «Про захист прав споживачів», якщо він вам не підійшов з певних причин.
      Нагадуємо, що на всі вироби ми надаємо гарантію 3 роки. Консультацію, щодо гарантійного ремонту можна отримати, написавши на [email protected].

• Деревянко А***

Размеры сумки указаны как: 315x365x65 мм
    На самом деле ноутбук с размерами 255x360x18 мм не влазит по высоте.
    Истинные размеры под устройство примерно такие: 245x360x30мм.

Ничего так ошибочка в 7 см. Ваши линейки только для пенильной плетизмографии подходят.
    Клиенты были бы довольны.

Недоліки:
    Неправдивая информация по внутренним размерам
    • Максим В***

а какая модель устройства

• Татьяна М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Green. Діагональ сумки/рюкзака: 15

Подарили такую сумку в черном цвете, не знаю на Розетке ее покупали или у производителя, но она не реальная, кожа мягкая, приятная на ощупь, а не как у большинства производителей пластиковая, притом сумка держит форму! Спокойно помещается ноут, зарядное, блокнот и портмоне. Качество пошива тоже на высоте, не знала что у нас так могут шить))

Переваги:
    качество, функционал, кожа, украинский производитель
    Недоліки:
    не обнаружила за пол года
  • Оксана
    Продавець: Rozetka. Колір: Beige. Діагональ сумки/рюкзака: 15

В бежевом цвете сумка очень красивая. Под бежевый тотал лук - это то, что нужно! Качество хорошее. Приятно, что у нас в Украине делают такие достойные вещи! Спасибо производителю за качество и Розетке за быструю доставку! Очень рада покупке!

Переваги:
    Цвет, качество пошива

Спасибо большое за отзыв! Мы рады, что Вам понравился цвет сумки и качество пошива! Наши мастера стараются для Вас!

• Діана Т***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15

О! Це моя улюблена сумка! Вона неймовірна! Зроблена якісно з хорошої шкіри. Дуже лаконічна, нічого зайвого!

Переваги:
    Гарна сумка

Нам дуже приємно, що Вам сподобалась сумка!

• Татьяна П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black. Діагональ сумки/рюкзака: 15

Давно хотела сумку для ноутбука из натуральной кожи. Долго выбирала модель, но именно эта мне больше всего понравилась. Смотрится сумка аккуратно и очень стильно. Внутри плотная подкладка. Все швы прошиты качественно и ровно. Спасибо Розетке за скидку))

Переваги:
    Стильно и качественно
      Представитель поставщика

Спасибо большое за отзыв! Мы очень рады, что вы оценили функционал и качество сумки!