- Наталия Т***Відгук від покупця. Продавець: JIULIA KNIT. Колір: Кавовий
Пряжа дуже гарна в'яжу їй кілька років
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: JIULIA KNIT
Дякую, все зроблено швидко та якісно!
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: JIULIA KNIT. Колір: Сіро-блакитний
ви супер, дякую велике!
- Переваги:
- ціна, якість, доставка, обслуговування
- Недоліки:
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: JIULIA KNIT. Колір: Перловий
Спасибо магазину за быструю доставку.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: JIULIA KNIT. Колір: Пудровий
Замовила 5 шт.на 335 грн. Доставка записана від 300грн безкоштовна, але на УкрПошту прийшла з оплатою за доставку. Написала звернення, передзвонили від продавця, вибачилися, збій системи, запропонували або повернути вартість доставки на карту або врахувати при наступному замовленні. Я вибрала - при наступному замовленні. Начебто все гаразд. До речі з Розетки теж перетелефонували і поцікавились чи продавець зв'язувався зі мною і чи питання вирішили та сказали, що поставлять на контроль.
Далі наступне. Не перевірила уважно із самого початку, ще початківець у нитках). Моя помилка.
Почала кофтинку, бачу 1 із 5ти моточків трохи іншого відтінку, але вже його почала і тільки тоді додивилася... Фото прикладаю, хоч може і не достатньо чітко прослідковується.
Хотіла ще дозамовити, та товар у продавця закінчився одразу як прийняли і обслужили моє замовлення, тож мені відправили всі залишки, які мали, очевидно.
Сумненько, що при відправці не поцікавились чи потрібні мені різновідтінкові моточки)). А може й самі не догледіли, таке теж буває.
У будь-якому випадку сервіс неякісний, як на мене. Продавця рекомендувати не можу. Повторне замовлення робити не буду.
Пошукаю іншого продавця.- Переваги:
- Сама пряжа гарна. Добре лягає у візерунок. Приємно працювати. Достатньо м'яка, не колеться. Середньої товщини, виріб швидко в'яжеться. Тепла.
- Недоліки:
- Всі мотки повинні бути з однієї партії/упаковки, інакше тон може відрізнятися.