Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Чохли бахіли для взуття силіконові від води/бруду L, Gray (kz135)

Оцінка користувачів 3.63/5
  • Сем
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Сірий. Розмір: L

Розміру не відповідає, смердить фарбою на всю машину навіть наступного дня, якийсь промисловий силікон таке одягати точно не можна.
    Магазин не адекватний, то вимагають якесь підтвердження стверджують що клієнти завжди щось не те вказують, повернення товару не роблять - тягнуть резину, а потім телефонують ввечері не питаючи чи зручно взагалі, після слів зараз не зручно кинути трубку і прислали повідомлення писати листи поштою в робочій час…

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    Не відповідає розміру, виріб із промислового силікону
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук. Телефонуємо клієнтам лише у загальноприйнятий для цього час. Затримка з поверненням виникла через те, що при оформленні була вказана невідповідна причина повернення, у чатах ви не відповідали та не повідомили про відправлення посилки.

Щодо запаху — товар має звичайний запах нової, невикористаної речі, що є цілком нормальним. Аналогічний характерний запах мають навіть нові автомобілі з салону.

Також вас ніхто не обманював: огляд товару при отриманні ніхто не забороняв. Усі питання можна було спокійно вирішити в конструктивному діалозі, без образ.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Сірий. Розмір: M

Рвуться ще до того як їх вдіти ,і не відповідають розміру
    Безкорисна покупка

• Продавець  Klever

Добрий день. Шкода, що ви залишились незадоволені після покупки. Бахіли виготовлені з м'якого силікону і справді їх потрібно обирати та одягати правильно. Розмір потрібно брати більший ніж ваш розмір взуття, адже воно об'ємне і потрібно враховувати, що бахіли мають на них розтягнутись. Одягати потрібно наче шкарпетку починаючи з носка взуття. Якщо ви були не впевнені в обраному розмірі, то наш менеджер надає консультацію по підбору бахіл.

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Синій. Розмір: S

В цілому, непогано за таку ціну.

Переваги:
    Непогано тягнуться.
    Недоліки:
    1. Відрізняється колір від фото на Розетці. Що прїхало можете побачити.
    2. Брав дітям, доньці 13 років важко їх натягувати на взуття без допомоги дорослих.
    • Продавець  Klever

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Сірий. Розмір: XL

Очень удобные,практичные

Переваги:
    Занимают мало места
    Недоліки:
    Со временем протираются
    • Продавець  Klever

• Дарина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Синій. Розмір: L

Чехлы не плохие сами по себе(на ощупь), надеваються неплохо и снимаются ок(на 40 размер подошёл размер Л), но внешний вид и материал тех, что пришли явно отличаются от картинки. Я вижу непрозрачный силикон среднего качества.
    В принципе за такую цену как говорится "А что Вы ещё хотели?" Просто, жаль что есть НЕ совпадение по внешнему виду. По носибельности ещё буду тестировать. В целом поставила бы пока что 4 из 5.

Переваги:
    Цена, цвет красивый
    Недоліки:
    Несовпадение товара в реале и фото в каталоге
    • Продавець  Klever

• Галина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Синій. Розмір: S

Міцні бахілки.
    Купувала дитині .
    Розмір підійшов на 32 на кросівки все топ.
    Тепер будуть сухі ноги
    Річ яка має бути в рюбзаку кожної мами в весняно осінній і літній час.

Матеріал досить міцний.
    Ціна пристойна.
    Магазин однозначно рекомендую.

Переваги:
    Ціна.
    Недоліки:
    Відсутні.
    • Продавець  Klever

Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Сірий. Розмір: M

Отримала швидко
    Товар повністю відповідає фото та опису

Переваги:
    Бахіли добре тягнуться та досить щільні

• Солоненко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Синій. Розмір: M

Виявила дрібні дірочки після кількох користувань, тому не знаю наскільки будуть довговічні.
    Ще використовувала в негоду, надягаючи всередину вже намоклих кросівок (коли не було можливості вдягти одразу зверху)

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Klever. Колір: Синій. Розмір: M

Супер!!!! Сьогодні попала під зливу, а ноги сухі. Зручно та безпечно.!!!

Переваги:
    Зручні, легкі.
    • Продавець  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук, нас дуже надихають приємні слова.