Відгуки покупців про Кошик для білизни розкладний з 3 відсіками для сортування темних, кольорових і світлих речей Laundry Basket (GS-25256)

Оцінка користувачів 4.31/5
  • Відгуки про товар продавця BoxShop
  • Павло Р***

Зручно і стильно.

Вітаємо!

Раді, що ви задоволені покупкою. Дякуємо, що обрали нас!

• Єлизавета М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний

Підійшло, гарний кошик, зібрати просто, допомагає розсортирувати речі. Досить великий, у ванній місця не хватило, стоїть у іншій кімнаті.

Переваги:
    Легкість збірки, об'єм

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що у вас залишилися позитивні враження.
      Завжди раді вам знову!

• Анастасія С***

Дуже сподобався кошик. Збирати легко. Швидка доставка

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Раді, що покупка вас порадувала.
      Користуйтеся із задоволенням — будемо раді бачити вас знову!

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний

Я дальтонік, мені складно.

Переваги:
    Жінка зраділа
    Недоліки:
    Жінка заставляє складати все по кольорах
    • Продавець  BoxShop

Дякуємо за ваш відгук!
      Бажаємо зручного користування!

• Катріна С***

Зручна та вмістка корзина
    Купую вже другу

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний

Гарний, компактний та зручний бокс.

Переваги:
    Має відділення. Містке.
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  BoxShop

Дякуємо за високу оцінку товару.
      Бажаємо Вам успіхів та довготривалої експлуатації!

• Іванна
    Відгук від покупця. Продавець: BoxShop. Колір: Різнобарвний

Прекрасний кошик для білизни, легко складається, у вузеньку смужку, коли прання немає. Місткий і зручно, що має саме три секції.

Переваги:
    Конструкція легка по вазі і в збірці, містка, порадували ремені, за які її можна носити навіть забиту під зв'язок, тканина цупка, шви добре прошиті.
    Недоліки:
    Не виявили
    • Продавець  BoxShop

Дякуємо за високу оцінку товару.
      Бажаємо Вам успіхів та довготривалої експлуатації!

• Алексей З***

А підкажіть висоту, ширину та глибину.
      Дякую.

• Денис З***
    Відгук від покупця. Продавець: ISMI MARKET. Колір: Чорний

Вдруге намагаюся купити такий кошик і вдруге приходить без одного куточка, без якого неможливо зібрати. В цей раз ще й написи російською були.

• Аліса Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Чорний

Чому ви продаєте росіянську продукцію?!

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: TinyTron. Колір: Чорний

Це не припустимо...побачив вже після збірки, так як збирав тиловою частиною

Недоліки:
    язик
  • Андрій

Дуже зручно!

Переваги:
    Зручний, економить час
    Недоліки:
    Кріплення може відірватись якщо перевантажити.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Ірина К***

Все добре, легко збирається

• Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Покупкою задоволена. Користуємось уже декілька місяців. Чудово підійди розміри (ширина, висота) - вписались в інтер’єр. Зручно переміщати при прибиранні. Вміщує значку кількість речей. Розподіл по кольорам допомагає зекономити час при сортуванні одягу та білизни перед пранням.

Окремо хочу відмітити ввічливість операторів, з якими спілкувалась.

Переваги:
    Цупкий матеріал, міцний каркас, легко пересувається і складається, вмісткий.
    Недоліки:
    За липучку, яка кріпить до каркасу, інколи чіпляється одяг.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Никита В***

Дуже зручно

• Юлія Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Гарний та зручний органайзер для брудних речей, місткий, але при цьому компактний. Конструкція міцна, все сподобалося!

• Продавець  Brands_Market7777

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Оксана У***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Хотілося б ще більше секцій!))) бо окремо складуються рушники, вовняні речі, білизна

Переваги:
    Зручний, легко збирається
    Недоліки:
    Користуюся понад рік, не виявила
    • Продавець  Brands_Market7777

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Чорний

Good

• Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: MIRON. Колір: Різнобарвний

Товар дуже сподобався! Додам фото- бо справді зручно розподіляти речі і потім прати їх !

Переваги:
    Стильно, зручно
    Недоліки:
    Не знайшла поки
  • Руденко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Органайзер місткий і якісний!

• Віталій Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Чудо співвідношення ціна - якість. Служить добре.

• Ірина П***

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Отримала товар, все як описано

Переваги:
    Місткість, компактність
    Недоліки:
    Хиткий
    • Продавець  Brands_Market7777

• Яніна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Чудовий органайзер, місткий, легко збирається. Замовляла для маленької ванної кімнати, прекрасно встав у невеличкий отвір між душовою та пралкою.

Переваги:
    Легко збирається, гарно виглядає та прекрасно підійде для невеличкої ванної кімнати.
    Недоліки:
    Не виявлено.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Ігор Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Зручний органайзер, чудово вписується в інтерʼєр.

Переваги:
    Якісні матеріали
    Швидка доставка

• Мар'яна В***

Сподобався

• Вячеслав К***
    Відгук від покупця. Продавець: Avail Shop. Колір: Різнобарвний

Все устроло

• Маряна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Отримала органайзер, легко збирається якраз підійшов мені в ванну кімнату супер дякую гарно

Переваги:
    Зручний просто складається легко переносити.
    Недоліки:
    Не такий колір мені прийшов як я замовляла
    • Продавець  Brands_Market7777

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук і приємні слова.
      Раді, що органайзер вам сподобався та гарно вписався у ванну кімнату.

Щодо кольору — модель дійсно представлена в єдиному варіанті: чорний + білий, як на фото у картці товару. Можливо, через освітлення або налаштування екрана відтінки на зображенні могли здатися трохи іншими — це нормальна особливість фотопередачі.

Дякуємо, що відзначили зручність і якість виробу. Ваш відгук допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір і мотивує нас підтримувати високий рівень сервісу.

• Виктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Органайзер зручний у користуванні, компактний, місткий. Дякую за швидку відправку

Переваги:
    Зручний, гарна якість

• Євгеній С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Гарна корзина, дуже зручна для збору речей.
    Розмір ідеально підійшов до ванної кімнати.
    Єдине, під час збирання раджу бути обережним, бо на одному з кінців був невеликий шматочок металу, об який я подер шкіру.

Переваги:
    Зручна, легко збирається
    Недоліки:
    Під час збирання подер шкіру
    • Продавець  Brands_Market7777

• Максим

Гарна штука

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Зручно що є відсік для темного і світлого кольору.

Переваги:
    Зручність у використанні, і компактність.
    • Продавець  Brands_Market7777

• Виктория Н***

Супер!!!

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Дуже класний органайзер, вміщує в себе всю білизну і дуже зручно, що є сортування по кольору білизни, бо це завжди було проблемою, тому зараз вона вирішена завдяки цьому органайзеру!)

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Brands_Market7777

Усе супер , товар прийшов швидко відправили , в хорошому стані.
    Все підійшло і служить ідеально)

• Юрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Sansey. Колір: Чорний

Дуже потрібна річ у домі
    Дуже багато речей влазить і не займає багато місця

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: P-s Pro

=))

Переваги:
    все супер, стильно, зручно