Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Напальчники для ігор на смартфоні мобільні напальчники 16 штук Чорні Без бренду

Оцінка користувачів 3.3/5
  • Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

За свою ціну як помойому хороший товар жалоб практично немає. Я заказував 2 пачки 1 я почті всю роздав своїм друзям другу уже 4 используєця хватає їх 1 словом надовго

Переваги:
    Ціна і кількість в 1 пачкі
    Недоліки:
    Як так правильно сказати спустя 3-5 днів починають розлазиться ну тут все я навіть не знаю що сказати ще
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Максим! Дякуємо за зворотній зв'язок!Термін використання напальчників залежіть від інтенсивності їх використання та гігієни екрану, напальчники повністю виконують свою функію та мають дихаючий матеріал який при ростягуванні має пористу структуру, сотні наших покупців задоволенні даним товарам

• Яна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Все працює прекрасно як на телефоні, так і на планшеті, зручно грати. Чудова ціна та хороша якість за свою вартість. Покупкою дуже задоволена, рекомендую!

• Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Яна ! Дякуємо за зворотній звʼязок та високу оцінку!

• Татьяна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Підробка яка не працює (не реагує на сенсор).
    До цього купували дуже схожі, все було добре, а в цих помітно гірше якість матеріалу і реагують 50/50 на iPad Pro 11 2021.
    Не рекомендую купувати, викинете в смітник.

Переваги:
    Недоліки:
    Не працюють
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Татьяна! Напальчники чудово працюють з усіма типами сенсорних екранів! Наш менеджер зв'яжеться з Вами для вирішить проблемо, вибачте за незручності!

• Ірина М***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Вчера заказала сегодня уже доставили товар ) Я очень довольна так как уже не первый раз покупаю напальчники а в этой фирме я их решила заказать первый раз и я всем довольна ! Ткань тонкая не толстая по екрану пальцы просто летают , пальцы не потеют они свою функцию выполняют на отлично я брала для себя, мужа и ребенка размеры подошли абсолютно всем они тянуться ))) плюс желтенький ободочек украшает пальчик очень мило ) А те кто пишет в комментариях что толстая ткань я вообще не согласна у меня даже маникюр просвещался через напальчник )

Переваги:
    Качество и быстрая доставка
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Ірина! Дякуємо за зворотній звʼязок та оцінку, З Повагою ВелМаркет

• Тимофей О***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Идеальные все харашо качество БОМБА по экрану ходят идеально не тормозит свою цену аправдали в будущем ишераз куплю

Переваги:
    Качество и комфорт
    Недоліки:
    На кончиках есть уголки
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Тимофій! Дякуємо за високу оцінку, бажаємо ТОП1. З Повагою ВелМаркет

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

заказал 1 упаковку хватило на 3 месяца. с учётом того что я несколько пар подарил

Переваги:
    их много
    Недоліки:
    изнашиваются достаточно быстро
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня! Напальчники зроблені з спеціальної тканини і звичайно що вони як і будь який матеріал зношуються, все залежить від інтенсивності використання та гігієни екрана враховуючи що Ви подарили декілька пар то можна стверджувати що упаковки може хватити на рік використання - що є чудовим показником для даного типу товару - хоча все залежить від того як Ви їх використовуєте

• Данил К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Дуже товсті і не зрозуміло з якого матеріалу. Дууууже погано сидять на пальцях, занадто великі. НЕ РЕКОМЕНДУЮ

Переваги:
    ніяких
    Недоліки:
    від резинки і до самого продавця!
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Данил! Характеристики товару не змінні від початку продажу, ними користуються сотні покупців, товар був відправлений без предоплати - якщо Вам не підійшов розмір хоча він універсальний і в основному підходить для всіх покупців як для дітей так і для дорослих - чому Ви не відмовилися від товару на пошті або не написали нам після того як отримали товар? Також не розуміємо Вас коментар стосовно продавця, З Вами зв"язалися надали підтвердили всі дані та надали інформацію про накладний платіж, відправили товар в той же день та не отримували від Вас ніяких зауважень! Можливо Ви залишили такий коментар по іншій причині?

• Євген К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВелМаркет

Замовляв не перший раз и розчарувався, тому що відразу побачив різницю в гіршу сторону

Переваги:
    Ціна, кількість.
    Недоліки:
    Товсті, екран не завжди їх відчуває
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Євген! Робота напальчників залежить від декількох факторів в тому числі від наявності захисного скла чи плівки та її якості а також від гігієни екрана, спробуйте очистити екран перед грою. З Повагою ВелМаркет

• Юрий С***

нормальні

Переваги:
    дешеві
    Недоліки:
    дорогі
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня, Юрій ! Дякуємо за зворотній зв'язок ! З Повагою ВелМаркет!

• Никита Т***

Соответствует описанию

Переваги:
    Легко скользит по экрану
    Недоліки:
    Нужно делать чувствительность ниже соответственно
    • Продавець  ВелМаркет

Доброго дня! Дякуємо за звортній зв'язок та високу очінку! З Повагою ВелМаркет