Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Дитячий розвиваючий двосторонній складний термокилимок POPPET Весела жирафа та Загадковий ліс, 200х180x1см + сумка (PP009-200). Термо килимок водонепроникний, шумопоглинаючий. + ПОДАРУНОК: водний килимок POPPET Акваплей

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Відгуки про товар продавця KIDOOS
  • Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Отримала килимок , все супер якість дуже гарна, користуємося вже місяць задоволені ще за аква килимок в подарунок

Переваги:
    Все супер і доставка швидка
    • Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Олено! Дякуємо за ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що ви задоволені покупкою. Нехай килимок дарує дитині тільки радість та комфорт під час ігор. Будемо раді бачити вас знову!

• Олександра Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Покриття рветься від того, що на ньому лежать. Дитина лежала на животі, спиралась на лікті. В результаті дірки. Для малих дітей несе реальну небезпеку так як запросто можна наїстись тієї піни, з якої зроблений килим

Недоліки:
    Жахлива якість, небезпечний для малих дітей
    • Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Олександро! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що користування килимком викликало у вас негативні емоції. Матеріал, з якого виготовлено килимок, є безпечним та гіпоалергенним, проте він має свої особливості. Зовнішня плівка захищає від вологи та стирання, але вона може легко пошкодитися від точкового механічного впливу. Пошкодження на фото мають механічний характер і виникають при сильному натисканні. Якість матеріалів підтверджена сертифікатами, але вони потребують обережного поводження. Саме тому ми завжди рекомендуємо дотримуватися інструкції, що подовжить експлуатаційний термін килимка.

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Прийшов термокилимок без подарунка водний килимок.

Переваги:
    Швидке відправлення
    Недоліки:
    Без обіцяного подарунка
    • Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви очікували на подарунок, який не був передбачений умовами на час вашої покупки. На момент замовлення діяла інша акція, і товар був придбаний саме за тими умовами. Ми постійно оновлюємо наші активності, тому умови можуть змінюватися. Акція з водним килимком стартувала пізніше. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і обов'язково порадуємо новими бонусами!

• Альбина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Теплый и большой, для малыша комфортно проводить время на полу.

Переваги:
    Яркий, развивающий, теплый.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Альбіно! Щиро дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів.

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Все супер, відповідає опису. Доставка швидка, користуємось вже кілька місяців, все сподобалось

• Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Яно! Щиро дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині. Будемо раді бачити Вас серед постійних клієнтів.

• Лілія Ї***

Якісний , дійсно термо коврик , розмір супер , дякую

• Продавець  KIDOOS

Вітаємо, Ліліє! Щиро вдячні за зворотний зв'язок та високу оцінку. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині, будемо раді Вас бачити серед постійних клієнтів.

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: KIDOOS

Якісний надійний килимок! Рекомендує і продавця і даний товар! Замовив ввечері - забрав наступного дня! Все швидко та надійно!

Переваги:
    Якість, ціна, оперативність оброблення замовлення!
    Недоліки:
    Шкода що килимок згортається навпіл лише однією стороною, а іншою не може.
    • Продавець  KIDOOS

Вітаєме, Артеме! Щиро вдячні за відгук. Ваші враження важливі для нас, ми щасливі, що вони позитивні. Дякуємо, що обираєте нас! Сподіваємося побачити Вас знову!

• Анастасія Р***

Все чудово

• Анастасія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Килимок жахливої якості,після тижня використання поліз верхній шар (плівка),і прийшов килимок у довгому чохлі з обірваними ручками.
    Не рекомендую

Переваги:
    Недоліки:
    Описано вище
  • Ольга П***

Чудовий товар

• Новіцька О***

Теплий

Переваги:
    Теплий
  • Дарья И***

Сьогодні забрала килимок.
    Малюнок гарний та якісний.
    Відправили дуже швидко.
    Прийшов без пошкоджень.
    Товщина все ж таки 0.8, а не 1 см як вказано, але це не критично.
    Поки мені все сподобалося.
    Дякую

Переваги:
    Малюнок яскравий
    Недоліки:
    Не 1 см, а 0.8 товщина
  • Яна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як раз те, що треба для малюків, котрі вчаться повзати або ходити й частенько падають До того ж, він достатньо великий, щоб тато або мама могли і полежати поруч з малечею, і в планці постояти Ми за тиждень користування вже і чай на нього розлили, і водичку, легко витирається і за рахунок рельєфної поверхні, рідина не розтікається величезними плямами️

Переваги:
    Великий, достатньо товстий, яскравий, малечі цікаво і гратися на килимку, і розглядати його, і не забивається коли падає
  • Любов М***

Зручний, яскравий.

Переваги:
    Акуратно запакований.
  • Тарас

Гарний коврик

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже класні килимки! Купували подружкам на подарунок, то вони просто в захваті. Зручні як для вулиці, так і для дому

Переваги:
    Складний, компактний, термо
    Недоліки:
    Відсутні
  • Гнатуш Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Килимок якісний,дуже гарний. Купував на подарунок,всі задоволені!

• Андрій Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Термокилимок такий як в описі, дитині подобається

• Тетяна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

все швидко і якісно, малюк задоволений

Переваги:
    Коврик якісний, швидка доставка