Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Спортивний костюм чоловічий з худі оверсайз трикотажний ISSA PLUS GN-421 S чорно-хакі (issa2001012273473)

Оцінка користувачів 3.6/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Солинский А***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Бордовий

Добрый день! Костюм не соответствует описанию. На кофте кармана нет. Брал размер S, на бирке тоже S. По факту L. Рукава на кофте как на обезьяну шили... по колено. Брюки более менее. Вы или таблицу размеров прикрепите или замеры по факту сделайте. Ставлю 2 только за то что менеджеры хорошо и быстро работают. Разочарован!

• Продавець  «ISP»

Здравствуйте, Артем! Приносим свои извинения. Размерная сетка данного костюма: Полуобхват: Кофта: Грудь: S (56), M (58), L (60), XL (62), Длина изделия - 71, Рукав - 68, Брюки: Талия: S (34-38), M (36-40), L (38-42), XL (40-44), Бедра: S (52), M (54), L (56), XL (58), Длина изделия - 102/

• Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Запрашивая размеры человека, вы были правы в трёх возможных показателях. Объем груди , талии и бедер. Штаны короче на сантиметров 20.... Просто "Шурик* Носите сами...костюм в утиль!

• Борис В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Думав він тепліший,а на загал піде.

Недоліки:

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Елена О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний

Дякую за костюм.дуже сподобався, сын носе з задоволенням.

Переваги:
    Своєчасна доставка, дякую Розетку
    Недоліки:
    Не має
  • Вероника М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Трохи маломірить, і на високу людину не підійде. Брала старшому сину на зріст 195см, а в результаті добре підійшов костюм молодшому на 185 см зросту. Теплий, гарний, але...утеплювач дуже сильно бруднить футболку. Якщо ще й біла - то це проблема. Дуже лізе , через це знімаю зірку.

Переваги:
    Гарний і теплий
    Недоліки:
    Лізе утеплювач
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Бордовий

Гарний костюм, тканина приятна до шкіри. Розмір S добренько підійшов на мій зріст 165, не повірите , наче на мене шили:) Дякую Rozetka за безкоштовну доставку в моє місто!

Переваги:
    Ціна (дякую Rozetka за знижку)
    Недоліки:
    Поки що ніяких не помітив , але час покаже :3
  • Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий

Так как не было подходящей модели XXL взял этот костюм XL на рост 180 вес 95.
    Размер почти подошёл)))
    Худи вполне в размер даже с моей талией 110см. Штаны чуть коротковаты, но так сказать в референтной зоне.
    Брал для больницы. На две недели хватит, а там если после стирки сядет буду использовать как белье.
    Ткань на вид качественная без замечаний, не мнется. Немного тонковата но и цена обязывает.
    Пошито отлично, без лишних соплей и торчащих ниток. Был приятно удивлен.
    Костюм можно использовать как спортивный так и для ежедневной носки или как белье. Или как пижама)
    Вобщем: рекомендую, но размеры блюдите.
    Всем приятных покупок!

Пысы: да, чуть не забыл, забирал из пункта самовывоза на м Житомирська (впервые) - Розетка огроменный респект.
    Сервис на отлично, не смотря на долбаный карантин.
    Вы молодцы!

Переваги:
    Качество, цена
  • Виктор В***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

Костюм просто шикарный, в нем достаточно свободно, он не сковывает движения, тепленький

• Давид К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
    • Загальне враження

Очень классно выглядит. Спортивно и стильно. Очень классный костюм, особенно со скидкой. Верх очень удобное худи. Штаны ровного покроя, трубой. В футбол в них играть одно удовольствие, штанина за штанину не зацепляется. На велосипеде тоже хорошо, потому что штанины не попадают в цепь. Состав радует обилием хлопка. Пошит очень аккуратно, без брака.

Переваги:
    Удобный, стильный костюм, мягкий, на хлопке
    • Відповідність розмірній сітці

• Микола
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
    • Загальне враження

Купував для повсякденного носіння, мені в ньому комфортно. Вдягаю на прогулянку. На тілі виглядає чудово. Якість сподобалась

• Микола
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бордовий
    • Загальне враження

Чудовий костюм. Стильний. Якість досить хороша. Доьре тримається на поясі, не тисне. Мені в ньому комфортно

• Семен Ш***
    Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
    • Загальне враження

Дуже стильний костюм. Розмір підійшов і на фігуру сів гарно. Добре тягнеться. Ходити зручно. Тканина приємна до тіла

• Александр
    Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Сірий
    • Загальне враження

Костюм замечательный. Стильно смотрится, очень качественно пошит и дизайн отличный. Ткань тянется, утепленная и мягкая. Хорошо, что половина состава это хлопок, поэтому в костюме не сильно жарко заниматься в холодное время года спортом на улице. Штаны на резинке, не сползают. Кофта одевается через горловину. Ткань совершенно не сковывает движений.

Переваги:
    Теплый, эластичный костюм, отлично пошит, здорово смотрится, удобен