- Тусменко Е***Відгук від покупця. Продавець: RondalPlus . Довжина: 1. Колір: Сірий
Все функционально, заряжает, и передает данные между Macbook и iPhone - то что хотел.
- Переваги:
- Отличная сборка и качество!
- RondalPlus
Спасибо за Ваш отзыв!
- Богдан Я***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 1. Колір: Чорний
Якісний товар!!!
- Переваги:
- Швидка доставка
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Пришел погнутый со стороны лайтинга, не работает
- Ігор У***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Довжина: 1. Колір: Чорний
Кабель працює відмінно.
- Переваги:
- Швидкість. Дизайн та якість матеріалу.
- Недоліки:
- Едуард Д***Відгук від покупця. Продавець: BIG Cifra. Довжина: 1. Колір: Чорний
Гарний, стильний та якісний кабель. Брав для зарядки Айкоса, щоб виглядало гарно на столі, так як всі інші кабелі чорні, а комплектний кабель був білий. Рекомендую!
- Юля П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
быстрая зарядка,рекомендую
- Переваги:
- не дорогой
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо, Юліє! Дякуємо Вам за відгук!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Брал для себя и девушки для двух макбуков. Работают отлично без нареканий, качество огонь, больше пол года пользуюсь. Другим ребятам в коментах видно не повезло.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- нету
- АлександриттоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Покупал в феврале. Сегодня (11 декабря перестал работать). Пользовался редко, на одном и том де месте, сгибов не было. НЕ РЕКОМЕНДУЮ НИКОМУ!
- Ростислав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Не работает для подключения rode wireless go 2 к iPhone 11pro max. Айфон просто не видит его
- Переваги:
- Выглядит надежно
- Недоліки:
- Не работает как хотелось бы
- Владислав К***
Потому что это зарядный кабель, а не дата. Нету пинов или жил для даты, не знаю как правильно это объяснить
- Станислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Купил данный провод 9 апреля 2021, и вчера он перестал работать, не советую покупать кому-то
- Переваги:
- Быстро заряжало
- Недоліки:
- Уже не работает
- Павел И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Использую для связки макбук-айфон при разработке. Работает как и ожидалось, претензий нет.
- Светлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Отличный кабель, пользуюсь пару месяцев без нареканий
- Переваги:
- Работает шустро
- Тимофей Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Заряжает очень быстро. На 1,5 раза быстрее чем такой же кабель с обычным юсб-А. Единственное что это он жестковат. Но все что я видел юсб-С кабели жестковатые.
- Переваги:
- Быстро заряжает
- Недоліки:
- жёсткий, цена
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Кабель перестал заряжать от БП через 2 недели после покупки. Обидно, что даже вернуть по гарантии не успел.
- Переваги:
- По сути их нет
- Недоліки:
- Потрачено время и средства клиента
- Максим
Так могут заменить на новый или отремонтировать этот
посилання - Тимофей Н***
Так гарантия же 1 год.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Заряжает хорошо. Нареканий нет.
- Тарас К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Отличный кабель полностью отрабатывает свою цену !
- Переваги:
- Кабель заряжает с 0%-95% за 45-50 мин заряжаю через ноутбук блок питания пока не купил ! Люкс упаковка заказ забирал в магазине Розетка 2 дня заняла доставка !
- Недоліки:
- Все отлично !
- Виталий Б***Продавець: PorshSHOP. Довжина: 1. Колір: Чорний
замовляли 2 м !!! в характеристиці вказано 2 метри !!! прислали 1 м
- Переваги:
- нема
- Коля С***Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Сірий
Отличный кабель думаю подойдет на более старые модели !
- Переваги:
- Кабель не уступает оригиналу я заряжаю от ноутбука iPhone 11 c 15% до 95% за 45 мин думаю цифры говорят что все ок !
- Недоліки:
- Отличный кабель ну 1 метр мало !