- МАРГАРИТА А***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige N210 Mary Kay
Все ідеально
- МАРГАРИТА А***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige W180 Mary Kay
Все ідеально
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige C110 Mary Kay
Моя улюблена основа! Буду замовляти ще!)
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N140 Mary Kay
- Недоліки:
- Алла Н***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory W130 Mary Kay
Обслуговування - на найвищому рівні. Проконсультували щодо товару, надіслали товар з врахуванням побажань щодо термінів доставки. Дякую!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N140 Mary Kay
дякую за якісний товар, дуже привітний і ввічливий продавець)
- Переваги:
- якість, оперативна і швидка доставка
- Недоліки:
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N140 Mary Kay
Дякую інтернет магазину "Розетка"що є все необхідне і навіть моя улюблена косметика "Мері Кей" завжди свіжа і якісна
- Переваги:
- Товар прийшов в чітко вказаний термін.
Продавець вічливий і контактний
- Оксана У***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N160 Mary Kay
Отличная основа, пользуюсь не один год. Заказ обработан очень оперативно, доставка быстрая. Рекомендую.
- Красенец А***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige N150 Mary Kay
Отличная тональная основа, беру такую уже не первый раз.
Девушка-консультант профессионально подобрала тон именно для моего типа кожи. Очень быстрая доставка.
Рекомендую- Переваги:
- Хорошее качество
- Недоліки:
- Александра Р***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige W180 Mary Kay
Замовлення надійшло дуже швидко ( на слідуючий день). Тональний крем найкращий. Текстура,відтінок, все ідеально. Рекомендую продукцію даною марки.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N140 Mary Kay
Доставка відбулася дуже швидко. Товар якісний.
- Марія Ф***Продавець: Legendary Stuff. Тон: Beige W100 Mary Kay
Користуюсь цією тональною основою вже декілька років, гарна якість. Літом на сонці зовсім немає блиску від неї, як зазвичай
від інших тональних. РЕКОМЕНДУЮ! Замовлення опрацювали дуже швидко. Дякую продавцю-консультанту за професіоналізм та відповідальність! - Людмила Р***Продавець: Legendary Stuff. Тон: Ivory N140 Mary Kay
Хорошая оперативная работа
- Переваги:
- Здравствуйте , у вас заказывала первый раз, крем пришёл быстро, спасибо за работу.