Відгуки покупців про Ігровий комплекс когтеточка будиночок коту Річард 120х60х40см біло коричневий

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Гарний, добротний комплекс. Кішки оцінили. Дякую.

Переваги:
    Крепкий.
    Недоліки:
    Не виявили.
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і докладний відгук. Ми раді, що ви і котики задоволені. Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Саша

Доброго дня, скажіть, будь ласка, яка висота нижніх та верхнього стовпчиків? Дякую

• Марина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

отправка и получение заказа очень быстрое. продавцы реагировали на вопросы тоже очень быстро и толково, спасибо им за это! переживала какой будет цвет, так как немного корректировала, но осталась очень довольна - не тёмный, а такой как я хотела. котик оценил игровой комплекс сразу, особенно доволен высокой лежанкой. СПАСИБО!

Переваги:
    все подошло, неприятного запаха нет
    Недоліки:
    не нашли мы с котиком
    • Продавець  Your Comfort

Спасибо большое за заказ и подробный отзыв. Мы рады, что вы и котик довольны. Будем рады видеть вас снова в нашем магазине.

• Ольга К***
    Відгук від покупця. Продавець: Your Comfort

Дуже задоволені якістю ігрового комплексу. Зроблений акуратно, практично не відчувається запах матеріалів. Складається легко, тримається міцно. Вигляд має презентабельний. Добре, що є можливість обговорити колір, щоб комплекс вписався у загальний інтер'єр кімнати (у нашому випадку зробили весь комплекс молочним). Отже, дякуємо виробнику і рекомендуємо.

Переваги:
    Красивий, акуратно зроблений, легко збирати
    • Продавець  Your Comfort

Дякуємо за замовлення і довіру до нас. Ми раді, що ви і котик задоволені.

• Владимир

Отличный комплекс

• Продавець  Your Comfort

Спасибо за обратную связь. Мы рады, что вам понравился комплекс.